Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kapow
@Jesperda

haha tosse, prøv at læse artiklen - der står at det er den læge som brøndby SELV BENYTTEDE.

At nogle BIF tosser skal så langt ud og påstå at manden er købt og betalt for at sige den salgs - det viser vidst kun hvor store fanatikere der render rundt derude :P


Så er det godt nok også op ad bakke. Sæt dig nu lige ind i sagerne, bassemand. Og læs indlæggene ordentligt.
Skrevet af Skjold99
Han er nu alligevel lidt undskyldt. Bold.dk kan heller ikke finde ud af det.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Toggle
Kender Uffe Jørgensen professionelt og kan kun sige at han er absolut spitzenklasse hvad angår knæskader. At man kan være uenig med ham er ubegribeligt og virker frem for alt som en dårlig undskyldning af Brøndby.

At Brøndby melder fra pga bange anelser, fordi Emil Larsen har et usædvanligt knæ, er da et udtryk for påpasselighed i forhold til tidligere tiders fejlkøb.

Hvorfor man så vælger at vise interesse i spilleren til at starte med når man i forvejen er klar over at han har haft en alvorlig knæskade viser da overhovedet ikke noget om at man er påpasselig.
Som alle andre tror jeg der stikker noget andet under.
LUHG
Skrevet af MIghtyBlues
Kender Uffe Jørgensen professionelt og kan kun sige at han er absolut spitzenklasse hvad angår knæskader. At man kan være uenig med ham er ubegribeligt og virker frem for alt som en dårlig undskyldning af Brøndby.


Jeg kender ikke Eilif Larsen professionelt, men vil da mene han er temmelig dygtig og anerkendt indenfor sit område. Han har trods alt haft Emil Larsen på "briksen", hvor Uffe Jørgensen har set et billede eller to. Begge kan jo sagtens være dygtige, og det er vel heller ikke første gang, at læger stiller forskellige diagnoser.

Hvorfor man så vælger at vise interesse i spilleren til at starte med når man i forvejen er klar over at han har haft en alvorlig knæskade viser da overhovedet ikke noget om at man er påpasselig.
Som alle andre tror jeg der stikker noget andet under.


Ej, stop nu. De fleste spillere har jo haft større eller mindre skader. Følgerne af disse er jo forskellige, og ikke nogen en købende klub har mulighed for at se før lægetjekket.
Skrevet af Ludomania
Hvis jeg går ud til en forhandler og prøvekører en VW Touran 1,9 TDI med DSG gear og DSG gearkassen lyder lidt forkert, jah så begynder jeg også at tænke: En ny DSG gearkasse koster vel omkring 50.000 kroner som skal lægges oven i købsprisen + bilen skal stå stille imens gearkassen bliver skiftet.. Jeg vil ikke have denne Touran, jeg går ud og kigger på en anden.

Hvis der derefter kommer en uvildig mekaniker og forklarer at den sjove klikken, klanken og brummen fra gearkassen er normalt for reparerede Touran DSG gearkasser så vil jeg da kigge på det, ikke med henblik på at købe bilen, for den vil jeg ikke have, men jeg vil gerne høre forklaringen fra den uvildige mekaniker så jeg kan få nogle erfaringer fra ham.

Brøndby skal absolut ikke bruge penge på en spiller som de frygter har et svagt knæ. Som den uvildige læge siger: "knæet ser "anderledes" ud, det er normalt for opererede knæ", men det SER anderledes ud. Nu er det så en vurderingssag om knæet holder og om man ønsker at gamble på det, BIF ville ikke, og det er deres eget valg. Emil Larsen er jo langt fra den første der er dumpet til et lægecheck, det gør spillere hver dag.

Havde det været en super unik spiller kunne man måske have levet med tvivlen, men så højt er Emil Larsens niveau altså heller ikke.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af sacds
Jeg tror ikke, at man skal glemme, at det næppe har været Brøndby - men en gruppe af eksterne investorer, der ville købe Emil Larsen og stille ham til rådighed for Brøndby i form af et player sponsorat.

Så det er formentlig investorerne og ikke Brøndby, der i første omgang har takket nej til at kaste penge i købet, da der i forbindelse med lægeundersøgelsen har vist sig ting, som ikke var normalt.

Kan man betænke dem i det? Nej selvfølgelig ikke - de er klar til at kaste egne private penge i et køb i forventning om en fortjeneste ved et videresalg på et senere tidspunkt. Når der er usikkerhed om denne ´forretningsmodel´, så bakker man naturligvis ud. Havde det været Brøndbys egne (aktionærernes) penge havde udfaldet måske været et andet.
Skrevet af JanHalvor
Det nye Brøndby = Det gamle Brøndby

1) Man har stadig ikke betalt feriepengene.
2) Man smider sine egne talenter som Stryger Larsen på porten, fordi de helt rimeligt beder om en lønforhøjelse i forbindelse med en ny kontrakt.
3) Derefter sender man et supersignal til de øvrige Brøndby talenter ved at bruge millioner af kroner på at hente nye (middelmådige) spillere ind - fx 4,5 millioner i sign on til Hradecky (!) og 5 millioner for Ørnskov (!)
4) De spillere, der kommer til klubben underpræsterer derefter fælt eller er ganske enkelt dårligt scoutet - fx Ørnskov.
5) Man roder rundt i bunden af superligaen som i de foregående år, men mener selv man hører til i toppen og snakker om at der er fremskridt i spillet.
6) Når nederlaget truer, så begynder "Danmarks bedste fans" for gud ved hvilken gang at kaste ting ind på banen for at ramme modstanderholdets spillere. Det skete også mod Midtjylland i dag.
7) Og så lyver ledelsen åbenlyst for egen vindings skyld som i sagen om Emil Larsen. Det er virkelig usmageligt over for både Emil Larsen og OB. Man kan blot håbe, at andre spillere snart begynder at forholde sig væsentligt mere kritisk til Brøndby.

Så hold nu op Brøndby fanatikere. I lever ikke i Nordkorea, hvor ledelsen skal roses uanset, hvad de gør. Det her kan ganske enkelt ikke forsvares eller bortforklares.

Det lille håb om en ny start er smuldret. Det er i måske for blinde til at se, men tro mig resten af Danmark har over den sidste måned set bukserne glide ned om anklerne på "Det nye Brøndby".

Og drop nu snakken om "den nye ledelse", som er åh så ansvarlig og ufejlbarlig. Det er stadig direktør Tommy Håkansson, der står i spidsen.

Det var ham, der var tæt på at køre klubben helt i grøften før aktieemmissionen. Og han har gang på gang vist sig at være totalt utroværdig.
Skrevet af FcUoriginal
@admin

Kan vi ikke få en mulighed for at stemme indlæg op og ned?
Jeg læser for det meste kun med herinde, men er ved at være træt af de brugere der kopierer det samme vås ind i diverse tråde, uge efter uge.
Skrevet af Satinka
Jeg vil sku ikke satse mine spare penge på Uffe Jørgensens ord ..

OT:

Tror ikke man ville satse på han holdte (selvom det virker mærkeligt på når han sagtens kan for Ob)
Desuden lugter dette af Kahlenberg comeback!
Skrevet af Ludomania
Det eneste det lugter af er at medierne har fået en fin historie de kan kværne lidt mere på.

Emil faldt igennem til læge checket, længere er den ikke. BIF ville meget gerne have signet ham hvis de mente at han stabilt ville kunne bidrage med noget, han ville være en klar forstærkning. BIF´s læger sagde at de tvivlede på om han ville holde hvorfor BIF ikke ville investere i ham.

En kort historik: Jeg fik dommen kraftigt hold i ryggen i 2004. Også i 2004, reumatisme (Rygskade man ikke kan definere), 2005 diskusprolaps, 2005 nerveskade i spinal kanal. 2006 kompressions skade i ryggen. 2007 reumatisme. 2007 fejl behandlet diskusprolaps. og er nu endt med kompressions skade i ryggen.

Dette er 3 speciallægers og 2 almindelige lægers diagnoser af samme skade igennem knap 4 år. Læger er absolut ikke enige selvom det er præcis samme skade de kigger på.

Emils knæ ser i BIF´s øjne ikke ud som noget de vil bygge deres fremtid på, man da det er en BIF sag skal det på forsiden af alle Danske aviser :(
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Zinras
Problemet i sagen er jo ikke om Larsen har bestået lægetjekket eller ej, problemet er at BIF melder det offentligt ud og dermed kan gøre permanent skade på Emil Larsens karriere: Udelukkende fordi de var for dumme og meldte handlen undervejs, hvorefter de kom i tvivl og ombestemte sig senere.

Det er da for pinligt af BIF at de hellere vil risikere en ung spillers karriere end bare sige "vi havde uenigheder". I min bog er det lige så åndssvagt som kontraktcirkusset i Randers for et par år siden.
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
JanHalvor


Helt enig og godt skrevet !.
annonce
0