Snak

Mere indhold efter annoncen
Den køber jeg ikke kowaqt - Benteke har gjort det bedre end andre af Liverpools offensive spillere, men at han er afhængig af Coutinho er jeg uenig I. Benteke har haft det svært, som jeg ser det meget fordi Liverpool ikke har spillet bredt nok.

Jeg tror ikke det vil ændre sig så længe Gomez bliver spillet på backen - så længe der ikke kommer flere indlæg hvor han er stærk så bliver han farligere. Det var netop et indlæg der skabte målet mod United - at der blev spillet bredt.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Synes Koeman mangler klasse i hans udtalelser og ageren. Virker til at han har et horn i siden på Van Gaal og Ajax, og gerne kritiserer og/eller ophæver sig selv når muligheden opstår..

Decideret mærkeligt at lave et personligt angreb på en landsmand, og man kan da kun håbe at Blind fortsætter den seneste form og sætter ham på plads.


Enig. Hollændere er sgu meget ala andre europæere på det punkt; altid kritiserende vore egne.

På et storhold med fokus på boldbesiddelse ala Barça, i storform, ville Blind falde meget naturligt ind, selvom han selvf ik er nogen naturlig midterforsvarer. Det er med go grund, at han som oftest står bagerst i køen, når United-fans skal kritisere deres egne.
@Recognize

Hvis du læser igen, så skriver jeg at Liverpools _OFFENSIV_ er stærkt afhængig af Coutinho. Alt der udvikler sig til store chancer går stort set igennem ham på den ene eller anden måde. I en sæson med relativt store udskiftninger (Gomez, Firmino, Coutinho, Milner etc), så er det klart, at mangler vi vores velsagtens bedste offensive spiller, som tilmed binder den offensive kæde sammen med de resterende, så er det selvfølgelig med til at begrænse Benteke. Han havde vitterligt ikke meget at arbejde med i den kamp, hvorfor det efter min mening er en forfejlet analyse, når man på sådan et grundlag konkluderer, at Blind havde godt styr på Benteke. Desuden er det tydeligt, at Liverpool/Brendan Rodgers endnu ikke har knækket koden til, hvordan de på optimal vis udnytter Bentekes kompetencer.@bruger 127248

Jeg vil henvise til ovenstående kommentar til Recognize. I lader til begge at have nogle læsevanskeligheder. Jeg skrev: Benteke er dybt afhængig af at Liverpools OFFENSIV fungerer. Offensiven er Coutinho den primære arkitekt bag. Men jeg er helt enig i din bemærkning om Gomez og at det ligeledes er med til at begrænse Benteke. Jeg synes egentlig Gomez har gjort det hæderligt på venstrebacken, men jeg kan stadig ikke følge Rodgers´ logik. Han er højrebenet og er bedst egnet til at spille midterforsvar, hvorfor det ikke giver mening at spilde så mange kampe på at køre en mand ind i et system, som alligevel ikke er en langsigtet løsning. Jeg så hellere at de satsede fuldt ud på Moreno og så satte alt ind på at lære manden at forsvare bedre, for han har uendeligt meget mere at byde ind med offensivt set ift. Gomez.
Tror da Koeman er godt tilfreds, hvis Blind har "fuldstændig styr" på Pelle, hvis det betyder han får lov at score som Benteke.

Er Koeman i virkeligheden så kritisk overfor Blind, hvis man læser hele artiklen og ikke bare overskriften. Han siger vel bare, at han ikke er så fysisk stærk som så mange andre center forsvarer og vil bruges Pelle´s overlegne fysisk til at angribe Utd i hovedspillet, med masser af indlæg til Pelle. Det er vel et fact at Blind ikke er den stærkeste i luften eller hvad?
Blind pakkede benteke fuldstændig ind, ved målet er det ikke ham der skal dække ham da det ikke er hans område, det er herrera der ikke er tæt nok på ham, og iøvrigt et fantastisk mål mAn ikke kan gøre noget ved. Vel kun Phil Jones der havde kastet sig med hovedet ind i bentekes støvle
plus point til Keane10 for rent faktisk at laese artikel og forholde sig til hvad Koeman siger..
Det lader til at være hårdt for ham der søger anderkendelse at være united fan lmao, child.

Blind fremragende? smh
1 26 8 11
Synes Blind har gjort det fremragende. Han er måske ikke den spiller man mest lægger mærke til, men han løser opgaverne næsten perfekt, på trods af at han bliver rykket rundt, grundet hans alsidighed.

Tror det er en bevidst provokation fra Koemans side, frem for hans egentlige betragtning. Spørgsmålet er så bare om det er en omskrivning af hvad han egentlig siger.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Nu spiller Blind jo nok back i dag, med Rojo inde ved siden af Smalling, men den har Koeman måske ikke regnet ud efter Shaws skade.
Personligt syntes jeg blind er håbløs som back. Bevares, mod små hold kan da. Men kommer han overfor mane ser jeg ham blive kørt rundt. Som CB er han dog fremragende.
annonce