Snak

Mere indhold efter annoncen

Kommende SIF-duo kan ende i absurd situation

tir 21. maj 2019
Den kommende Silkeborg-duo Emil Holten og Mads Kaalund kan spænde ben for SIF, når Nykøbing lørdag gæster Silkeborg. NFC-træner vil undgå absurd scenarie.

Læs hele nyheden her
Gud ved, hvad man tænker i Viborg? Som vel at mærke selv skal slå Fremad Amager for at have en chance for at sikre sig førstepladsen. Underlig situation, som Bold skriver...
De rigtige ulve bor ikke på den jyske hede - de bor i The Black Country, West Midlands, England... og deres stadion hedder (stadig) Molineux. VFF siden 1957 Wolverhampton Wanderers siden 1962
I Viborg tænker man, at man skal vinde ligemeget hvad. Easy.
Ja eller uafgjort.. hvis NFC vinder…
Det er da pisse ærgerligt at Nykøbing ikke kan stille i hvad der på papiret må forventes at være stærkeste opstilling, men jeg er da trods alt glad for at træneren gør som han gør. Og skulle det som forventet ikke glippe for Silkeborg, så må vi jo vise vi har fortjent en oprykning ved at slå Hobro :-)
Det er vel lige efter bogen. Håbløst at gamble med spillernes image ved en lousy præstation - og omvendt ønsker hverken SIF eller spillerne formentlig at de ender med at være kampafgørende imod SIF.

Der er alt at tabe ved at stille op, så det er den helt rigtige beslutning NFC har truffet i min verden. At jeg så personligt har meget svært ved at se hvad fanden vi skal med de to i Superligaen (7-9-13) er så en anden sag...
Silkeborg IF
det var da en underlig udmelding...

" Mads Kaalund og Emil Holten kommer som udgangspunkt ikke i kamp. Det kan være, at vi tager dem med på bænken, men vi regner ikke med, at de skal spille en rolle i kampen, siger Olsen til bold.dk."

man tager vel kun folk med man forventer at bruge, så hvis de kommer ind skal de stå stille på sidelinen eller hvad ?
Måske har man bare ikke sindssygt mange spillere i truppen der er fit? Så giver det da meget god mening at de potentielt kan være nødt til at stå standby i tilfælde af skader på banen, under opvarmning eller hvad der nu måtte opstå.
Silkeborg IF
De har et U19 hold. fremfor det her...


"Kommer Holten og Kaalund på banen i opgøret, kan de altså risikere at komme i situationer i kampen, hvor de forhindrer deres kommende klub i at rykke direkte op i Superligaen."

annonce