Snak

Mere indhold efter annoncen
Med de mange alvorlige dommerfejl der er begået i det seneste, så synes jeg det er tid til at indføre noget teknologi i fodbold. Jeg ved godt, at de fleste er i mod en såkaldt "video-dommer", som kan, når nødvendigt, tjekke dommerkendelser på video, fordi det ville dræbe tempoet i spillet og trække tiden ud. Men jeg synes fandme at det ville være godt for alle, hvis fx man indførte et system lidt som i tennis: hver hold har 3 "challenges" per kamp, dvs. de kan kræve at noget bliver tjekket på video. På den måde kan man undgå de store fejlkendelser, men samtidigt ikke dræbe spillet.
Godt kæmpet af Chelsea.

Men 12 mod 9 gør det umuligt at vinde kampen, sådan er det vel.
Chelsea FC
Hvem siger, Barca spiller det bedste fodbold? I min og mange andres verden er det røvsygt at se Barcelona spille på tværs i stedet for mere direkte spil som f.eks. Real Madrid.
Det er åbenlyst for enhver. Jeg skrev ikke det flotteste. Det bedste form for fodbold er det fodboldspil, som indbringer mest muligt succes. Barcelona har haft mest succes gennem de senere år, fordi de har spillet en bedre form for fodbold end modstanderne. Er det smukkere end en hold, der benytter lange bolde? Det er subjektivt, men jeg skrev ikke ´flottere´, ´mere seværdigt´ osv. Jeg skrev det bedste. Det er indiskutabelt. Se blot på trofæerne.
Messi = GUD Ronaldo = En fodnote i historiebøgerne
Det er åbenlyst for enhver. Jeg skrev ikke det flotteste. Det bedste form for fodbold er det fodboldspil, som indbringer mest muligt succes. Barcelona har haft mest succes gennem de senere år, fordi de har spillet en bedre form for fodbold end modstanderne. Er det smukkere end en hold, der benytter lange bolde? Det er subjektivt, men jeg skrev ikke ´flottere´, ´mere seværdigt´ osv. Jeg skrev det bedste.


Det bedste / flotteste. Samme pointe.

Måske du skulle bruge det mest effektive fodbold.
Mojn do!
Travel100

Det kommer jo til at give det samme, fodbold er en skønsag. dvs. hvis dommeren stadig efter at have set et rødtkort i slow. mener at det stadig er rødt, så vil folk jo stadig brokke sig. Der er meget mere i det end kendelser, det er følelser, passion og lidenskab. Og derfor vil folk altid være bitre. Jeg tror ikke på at en NFL udgave vil ændrer det syn. Tværtimod faktisk.

Jeg vil sige idag efter at have set Torres "dive", at det stadig er svært at se på slow om 100% sikkert bliver ramt, eller han filmer. For han spiller ihvertfald på den, og brokker sig ikke synderligt, som han plejer at være god for engang imellem. (Kun for at hive et eksempel frem)

Jeg mener ikke det vil hjælpe
-
Skal vi ikke droppe det engelske ord "flame" og så kalde det noget dansk i stedet?

Det lyder virkeligt åndssvagt! :O
Det bedste / flotteste. Samme pointe.

Måske du skulle bruge det mest effektive fodbold
Nej, bedste er ikke = flotteste. Fodbold handler om at vinde. Man vinder ved at spille bedre fodbold end modstanderne. Det har Barcelona gjort de seneste sæsoner. Du kan så mene, hvad du ved og selve spillestilen (=´det flotteste´, ´mest ophidsende´ osv) men kvaliteten og resultaterne taler for sig. Barcelona har spillet bedre end de fleste. De har spillet det bedste fodbold.
Messi = GUD Ronaldo = En fodnote i historiebøgerne
At man kan sige Ivanovic ikke skulle have haft rødt er mig en gåde.. den er jo klokkeklar, ligesom det klokkeklare straffespark United blev snydt for da David Luiz har arm på inde i Feltet...

Folkens folkens.. hør nu her.. Første røde var i orden, han burde endda måske være smidt ud noget før..

Torres røde kort er den ringeste dommerbeslutning nogensinde..
Han skulle have haft frispark i stedet..

Og ja Hernandez er offside, men dudes.. tvivlen skal komme angrebet til gode, og den var ikke stor.. shit happens..!!!

men utrolig at united ikke kan holde en 2-0 føring..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
I er alle sammen så pisse gode dommere. Jeg tror det er et ganske godt betalt job at have, måske i skulle ansøge når jobbet er så let. Offside målet havde jeg ikke set før den langsomme gengivelse, da chitarito kommer i hurtigt løb fra offside. Torres episoden havde jeg heller ikke set før den langsomme. fra den vinkel dommeren havde lignede det 100 % film. At Torres så ikke filmer er en anden sag. Ja det er pisse ærgeligt, da kampen var mega fed. Men c´mon at kalde matchfixing, penge under bordet og andre latterlige ting er sgu til grin.

Hvordan kan man argumenterer imod det første røde kort som Ivanovic får??? Klart rødt, professionelt frispark, sidste spiller = Rødt kort.
annonce