Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af morten_bo
Man kommer til at tænke på Groucho Marx:

"Those are my principles! ...If you don´t like them, I have others ..."
Brøndby, Landsholdet
Skrevet af Duknukem
Normalt mener jeg at LGBT-armbånd er ret ligegyldige når de bruges på europæisk grund, da de fleste er enige om at menneskerettigheder er en fornuftig ting. Lige præcis i Qatar gav det dog mening.

Jeg synes man skulle spille med armbåndet og så tage det gule kort, om nødvendigt. Så ville farcen blive komplet, hvis det skulle føre til et senere rødt kort. Sportsligt ærgeligt, ja, men i det mindste ville man vise bare en smule principfasthed.
Skrevet af VikingStar
Men husk nu på, at Jacob Jensen har besøgt en masse luksushoteller de sidste par år og har kunne se en signifikant udvikling

Du tenker muligvis på signifikant utvikling i Jensens formue.. likte slett ikke at DK dropper anførerbindet. Feil signal å sende ut rett før det hele begynner.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Toon Toon!
"Those are my principles! ...If you don´t like them, I have others ..."


Genialt citat, Morten Bo
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Toon Toon!
En lille ekstra detalje er, at Al Qaeda åbenbart også har været ude at advare muslimer om at deltage i VM. Hvis Danmark gik enegang med OneLove ville vi nok blive et større mål for terrorisme dernede?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Etrajan
Tilbage i linjen, lakajer!

Forstår ingen da, at turneringen er købt og betalt som et PR-stunt for et blodigt diktatur?

Forventlige reaktion fra DBU og deres såkaldte "aktiv kritik" positionering.
Skrevet af Kristoffer1921
Tyndt af DBU, det klinger hult når PM kritiserer FIFA, men ikke selv vil ofre noget. I øvrigt på samme måde som spillere og danskere der kritiserer, men holder ferie i Dubai eller Maldiverne.
Skrevet af Kleverson
Vildt skuffende at Simon Kjær og spillerne kan strejke for egne reklame rettigheder men ikke for døde arbejdere, homoseksuelle. Måske hylder vi de spillere lidt for meget.
Skrevet af Toon Toon!
Lidt mere ild til bålet: eftersigende bar Qatars anfører et armbånd med det Palæstinensiske flag mod Ecuador.... I sig selv sympatisk, men i det store helt ret utroligt han ikke fik gult kort?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Org
Qatar burde smide hele dette latterlige cirkus ud på røv og albuer.
Skrevet af Juniorx
"aktiv kritik"


Tror faktisk at det får langt mere omtale end hvis de havde spillet med det.

Spillerne, fans osv skal bruge platforme som Instegram hvis man vil forbi den gammelmandscensur og ændre noget.
Gamle mænd i FIFA har kun lavpraktiske værktøjer i kassen som trusler og konsikvenser. Det må man tage til efterretning og kæmpe videre via ordentlig kommunikation.

At tro man ændrer noget ved at bryde reglerne er lettere naivt

Lad dem komme med flere regler, men så må vi bruge vores kreative hjerner, som de ikke har.

!!If they go Low we go high!!
Skrevet af Slettet(271224221012)
Så gider vi ikke at høre mere om fluekneppere - verden er andet end EU.
Skrevet af Harder2000
Én ting var hvis idéen aldrig havde været der, men når nu man ønskede at bruge sin platform til at sende et politisk/menneskeretligt budskab - både med trøjer og armbånd - er det fanme tamt at man lader sig skræmme af et potentielt gult kort!

Enten taler man op imod FIFA/Qatar, eller også gør man ikke, det må være op til hvert land og trup - men at lade sig true til at skifte mening uden nævneværdige konsekvenser er sgu for svagt.
Skrevet af Bløde babser
Jeg så gerne, at Simon Kjær havde spillet med armbåndet.

MEN det er den helt rigtige beslutning at droppe armbåndet.

Holland, Danmark, England m.fl. har vist deres holdning - og skal fortsætte med at kæmpe for den i FIFA.


Enig.

Googlede lige oneLove armband - der kommer så mange mediereferencer frem indenfor de sidste par dage. Det her er all over i vores del af verden.
Lige nu bliver FIFA udstillet. Qatar bliver udstillet. Hvis landene bare får vist de lader være under tvang er hele forløbet en sejr. Vi kan alle se hvem de virkelige idioter er.
Bliv ved med at køre den lige til grænsen, men tag ikke d etæsk der ikke er nødbvendige.

I det store hele er der bare et problem. Det er kun os i nordeuropa og et par enkelte mentalt ligesindede lande som Australien hvor dette fylder. Når ciskus VM er rejst kører Qatar videre som altid og vi køber den samme olie vi hele tiden har gjort. Det bedste vi kan håbe på at få ud af det er her er så meget pres at FIFA ikke giver 2030 til Saudi Arabien.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af AaBager
Gid den boykot også kunne gælde i kommentarsporet.
Skrevet af Bløde babser
Så gider vi ikke at høre mere om fluekneppere - verden er andet end EU.


Mener du da at menneskeretighederne begrænser sig til EU?

Bonusinfo, Qatar skrev under i 2018.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Taco mix
Endnu engang en nyhed om hvor skidt det er, og endnu engang er det selvfølgelig med LGBT som dem der skal støttes og sættes fokus på.

Hvad med lidt mere fokus på human rights, og lidt mindre på one love? LGBT kan også blive dækket af human rights iøvrigt. Jeg ved godt at de skal dele pladsen med noget så banalt som døde mennesker i massevis, der er omkommet under slaveagtige forhold, men mon ikke det går?

Jeg hader alt ved denne slutrunde her.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af P_484
Bekymring for "menneskerettigheder"? Virkelig?

Da Mette Frederiksen for få måneder siden tog imod Modi huskede jeg ikke, at der var nogle i kongeriget, som havde lyst til at tale om forfølgelsen af Indiens muslimer.

Hvor var snakken om "menneskerettigheder", da Danmark blåstemplede folkemordet i Indien?

Hvor var snakken om menneskerettigheder, da Dronning Margrethe på vegne af regeringen tildelte Ridderkorset til kong Khalifa af Bahrain, som er kendt for at torturere og myrde politiske modstandere?

Blev der talt om "menneskerettigheder", da Mette Frederiksen tog til Palæstina for at støtte Netanyahus regering, som i årevis har gennemført etniske udrensninger i Jerusalem?

Der mangler ikke eksempler på, at Europa kun taler "menneskerettigheder" når det er i deres interesse. Når de støtter tyranner, indespærrer flygtninge og bomber Mellemøsten er det altid i frihedens navn. Ubegribeligt, at nogle stadig kan falde for vestens skinhellige skåltaler.
Skrevet af sixixix666
Og lige der droppede den del af Danmarks befolkning, der stadig har en form for integritet i sig, alle udsendelser fra denne slutrunde. God fordøjelse til resten af befolkningen. I må skamme jer en smule. klaphatte…
Skrevet af BumBumManden
Ja, det er godt nok sørgeligt, at holdene ikke turde beholde armbindende på.
Så havde FIFA jo haft dilemmaet.
Sammen dyrker vi Drømmen
annonce
0