Snak

Mere indhold efter annoncen
Man kommer til at tænke på Groucho Marx:

"Those are my principles! ...If you don´t like them, I have others ..."
Brøndby, Landsholdet
Normalt mener jeg at LGBT-armbånd er ret ligegyldige når de bruges på europæisk grund, da de fleste er enige om at menneskerettigheder er en fornuftig ting. Lige præcis i Qatar gav det dog mening.

Jeg synes man skulle spille med armbåndet og så tage det gule kort, om nødvendigt. Så ville farcen blive komplet, hvis det skulle føre til et senere rødt kort. Sportsligt ærgeligt, ja, men i det mindste ville man vise bare en smule principfasthed.
Men husk nu på, at Jacob Jensen har besøgt en masse luksushoteller de sidste par år og har kunne se en signifikant udvikling

Du tenker muligvis på signifikant utvikling i Jensens formue.. likte slett ikke at DK dropper anførerbindet. Feil signal å sende ut rett før det hele begynner.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
"Those are my principles! ...If you don´t like them, I have others ..."


Genialt citat, Morten Bo
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
En lille ekstra detalje er, at Al Qaeda åbenbart også har været ude at advare muslimer om at deltage i VM. Hvis Danmark gik enegang med OneLove ville vi nok blive et større mål for terrorisme dernede?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Tilbage i linjen, lakajer!

Forstår ingen da, at turneringen er købt og betalt som et PR-stunt for et blodigt diktatur?

Forventlige reaktion fra DBU og deres såkaldte "aktiv kritik" positionering.
Tyndt af DBU, det klinger hult når PM kritiserer FIFA, men ikke selv vil ofre noget. I øvrigt på samme måde som spillere og danskere der kritiserer, men holder ferie i Dubai eller Maldiverne.
Vildt skuffende at Simon Kjær og spillerne kan strejke for egne reklame rettigheder men ikke for døde arbejdere, homoseksuelle. Måske hylder vi de spillere lidt for meget.
Lidt mere ild til bålet: eftersigende bar Qatars anfører et armbånd med det Palæstinensiske flag mod Ecuador.... I sig selv sympatisk, men i det store helt ret utroligt han ikke fik gult kort?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Qatar burde smide hele dette latterlige cirkus ud på røv og albuer.
annonce