Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MistGoose
Jeg håber så meget at FIFA må indse at det bliver en fiasko.

FIFA indser næppe at det bliver en fiasko, medmindre de direkte taber penge på at afholde slutrunden.

Jeg antager, at Budweiser stiller et økonomisk krav overfor FIFA, hvis dette forbud står ved magt. Jeg håber i hvert fald, at FIFA for alvor brænder fingrene på det.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af jakeboy
fooooook det blir´ dyrt for FIFA - holy moly
Skrevet af BerlinerDK
Budweiser zero bliver solgt og de coperative kan købe øl med alkohol.
Skrevet af guldtilOB
12 år har man kendt åbningsdagen. 2 dage før kommer der nye regler. Det bliver jo ikke sidste gang, tro mig. Skandaløst at lægge slutrunden i et korupt arabisk diktatur.
FIFA er korupt. Har man penge kan alt lade sig gøre på de kanter.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af FatAsGragas
VM i England: Mindst 1 blåt øje, og 10 øl bundet for at komme på stadion, det er vores kultur og den skal respekteres!
Skrevet af CNA
FIFA ligger som de har redt. Må det blive starten på slutningen af den mest korrupte samling idioters forsøg på at ødelægge sporten som vi elsker.
Skrevet af JUXTAPOZ
Det her VM er allerede en kæmpe fiasko inden det overhovedet er startet for alvor!!
Det er på sin vis imponerende af Qatar og FIFA at fucke så meget up i forhold til verdens mest populære sport, der altid har været til for folket. Men i Qatar gør man intet for folket - kun for dem med mange penge.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af JGGJ
Hvis Budweiser reelt var den eneste mulighed, har kongefamilien gjort diverse fodboldfans en kæmpe tjeneste.

HA-HA, spot on! 😆

Altså, hvis man kan lægge frustrationen og skuffelsen bag sig over at dette VM simpelthen bliver det politisk set mest korrupte, humanistisk set mest tragiske og fodboldmæssigt mest ligegyldige VM nogensinde, så begynder det faktisk også at blive virkelig (ufrivilligt) morsomt! Først udklædte indiske leje-fans og nu øl-forbud to dage før åbningen. Det er sgu da tragikomisk underholdende på højt niveau. Tid at finde popcornene frem - og hente øl i køleskabet...! 🍺
Skrevet af Jillionaire
Mon ikke det er sidste gang FIFA laver sådan en brøler :) (TVIVLER)

Kunne man forvente andet at et land fuld af korruption at de løber fra aftalerne nu hvor alt er arrangeret :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af yeppes
Det næste bliver vel kønsadskillelse på stadion...
Nuvel, tror ikke på boycot i denne sammenhæng, bl.a. fordi Qatar er i fuld gang med selv at give beviserne på, hvorfor de ikke igen skal tages i betragtning ved udbud af sportsbegivenheder!
Skrevet af PalleDue
hvorfor de ikke igen skal tages i betragtning ved udbud af sportsbegivenheder!

Jeg har hørt de lægger billet ind på vinter-ol 2030.

Skrevet af Norupz
Og vi ved jo alle, at det har været deres strategi hele tiden. Love det på forhånd, så alt ser godt ud for så at forbyde det to dage før, hvilket gør FIFA magtesløse.

Qatar er en skændsel! De respekterer ikke sportsbegivenheden VM, hvilket de allerede har fint demonstreret med alle deres religiøse fremstød for islam ved alle stadions og fansteder…

Og nej, jeg er ikke antimuslim! Men jeg går ind for at sportsbegivenheder bliver holdt fri fra religiøs promovering om så det er for islam, kristendom, osv.
Liverpool FC Real Madrid Hobro og ellers bare stor tilhænger af god underholdende & respektfuld fodbold
Skrevet af The Tactician
Det skal lige siges, at der bliver stadig solgt øl ved Fan Fest, så det er ikke forbud overalt.
Selv på stadion, kan dem der har Hospitality billetter vist stadig godt købe alkohol
Skrevet af Blume58
Kyl alle de uduelige ledere i FIFA på porten og få nogle dygtige og kompetente folk ind som også vil det bedste for sporten. Samtidig kunne de jo lade være med, at forsøge at ændre fodbold til ukendt sportsgren ved indførsel af nye regler hele tiden, hvoraf nogle med fører ændringer på et niveau, der på sigt kan ændre sporten fuldstændig. Og hvorfor, PENGE, som har det med at ende i lommerne på FIFA s bestyrelse og de små landes medlemmer, hvorved man sikrer deres stemmer.
Derfor er det næsten umuligt, at få lavet de nødvendige ændringer og nye regler.

Mange af de regelændringer man har lavet de sidste mange år bliver kun "brugt" i et halvt års tid, inden dommerne ikke dømmer efter dem.
Hvis de alligevel ikke bliver, eller kun som "prøveklud", hvorfor så lave dem.

Nå ja. Det er selvfølgelig fordi det skal være seervenligt, da TV indtægterne tilføjer de fleste penge. Så selvfølgelig tækkes man dem.
Men hvad med fodboldfolket, der trods alt må være det, som holder liv i fodbolden, som kommerciel sportsgren og ikke at forglemme alle de mennesker, der selv spiller dette vidunderlige spil.
Skrevet af Slettet(421031222311)
Jeg dør af grin! Gad vide, om man pludselig ikke må have græs på banerne, når VM starter? Eller måske lurer et forbud mod fodboldstøvler?
Det her holder aldrig op, og vinderen af trofæet løber med VM-pokalen i skam, og jeg håber virkelig ikke, at Danmark tager det trofæ. Næ, lad os tage 3 x 0-0 og liste duknakkede ud ad bagdøren. Sikken joke.
Skrevet af roede_orm
så må de rigide, vanedannede alkoholikere prøve noget nyt; hvor slemt kan det være..
Fodbold er ikke = øl, eller pølser.
Godt nok at få rystet posen hvad det angår


Uden øl (og til dels pølser) får fodboldskeptikere jo ret: så er det blot 22 fjolser, der render rundt efter én bold.

Endvidere er øl mere væsentligt end vanligt i Qatar, så man kan blinde sig mod menneskerettighedsforbrydelser og forrykte ulige forhold.
An der Nordseeküste, am plattdeutschen Strand Sind die Fische im Wasser und selten an Land
Skrevet af Black Spider
Der er bestemt massive problemer med menneskerettigheder og respekt for menneskeliv i rigmandsghettoen Qatar, men det er der også i mange vestlige lande, f.eks Qatars tætte allierede USA
Kan du uden at slå det op nævne de turneringer afholdt i USA, hvor de lokale myndigheder fandt det nødvendigt at slå 6000 mennesker ihjel for at opnå de nødvendige forhold?

Ja, der er også problemer i vestlige lande. Er det en undskyldning for at ignorere endnu større problemer i Qatar? Eller vil du forsøge med en relativisering hvor lidt kulturkrig fra højrefløjen på vores breddegrader skal sidestilles med afhold af slaver og forherligelse af religiøs fundamentalisme og åben modstand imod menneskerettigheder som koncept?

Jeg vil gerne hoppe med i koret, der siger groft uhøflige ting om det nuværende USA, men lidt perspektiv er altid en sund ting, og det stinker altså af en underlig holdning, at man forsøger at forsvare autokratier i mellemøsten med det der evindelige "hvad med USA??!" snak.
Skrevet af Stram knusser
Sådan en omgang øje Qatar.
Skrevet af UndisputedEra
Jeg er vild med det. Qatar kører den tørt ind på hyklere og dumbfucks der havde travlt med at sige at den rigtige forskel kunne gøres ved at deltage 😅
Skrevet af laligafan
Tænkte også at Budweiser har jo sat alt logistik igang mega mange penge og planlægning, de skal jo kompenseres helt vildt.
annonce
0