Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af HaderFIFA&AGF
Man kan jo håbe at Budweiser lænser FIFA for rub og stub. Hvis FIFA gik konkurs på denne hjernedøde slutrunde, ville det måske være det værd alt i alt. Udover alle de døde slaver etc selvf.
Silkeborg IF, imod moderne fodbold.
Skrevet af Danglishão
Déjà vu fra regionen.
Klassisk mentalitets-ting vi ser her.

Desværre.
Skrevet af Martan
Jeg synes det er katastrofalt at korrupte mennesker kunne få verdens største sport til Qatar.
det er også decideret pinligt med udklædte lokale mennesker som iført nye landsholdstrøjer skal udstilles for at sige : se, det kører bare her, samtidig med at en tv2 journalist bliver truet med til at forlade en offentlig rundkørsel.
sidst men absolut ikke mindst så anerkender man farcen i det hele og siger, hov det er sgu nok for varmt her i ørkenen til at spille fodbold, .. Derfor smadre vi samtlige ligaer ved flytter swt til vinteren...
det er en sort tid for fodbolden!!!
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af Jan1896
Man kan undre sig en hel del over at DBU ikke for længst er trådt i karakter og har meldt afbud - men de kan nå det endnu (ønsketænkning)
Fodsportsforeningen har haft en stor plads i mit hjerte siden slut-80’erne
Skrevet af KDL
Jeg skal da love for, at piben har fået en anden lyd hos FIFA.

Forud for VM i Brasilien i 2014, fik landets regering mere eller mindre tvunget armen rundt af FIFA, for at tillade salg af alkohol på stadion. Det var ellers blevet forbudt efter en del grimme episoder i de hjemlige ligaer. FIFA´s daværende talsmand blev spurgt om dette, og svarede at der ikke var noget at rafle om, der skulle sælges øl på stadion og ellers kunne de glemme alt om at afholde det VM.

På den anden side, med de ølpriser der var annonceret (~100 kr. for ½ liter fadøl), er det måske ikke en helt dum ting. Det er jo krisetider...
Skrevet af GCS
@osho
Der er godt nok mange ting, som vil være unødvendige, hvis det koges ned til essensen. Tænker også du synes popcorn i biffen gør oplevelsen bedre? Ellers må den stå for egen regning
Skrevet af sixixix666
Hvilke mennesker tager dog derned? Nå, men een skrev “tid til popcorn”… Yep, jeg tror jeg har fundet mit niveau. Jeg vil se ALT fra VM bortset fra kampene. Det må give et væld af gyldne øjeblikke.
annonce
0