Snak

Mere indhold efter annoncen
hvorfor de ikke igen skal tages i betragtning ved udbud af sportsbegivenheder!

Jeg har hørt de lægger billet ind på vinter-ol 2030.

Og vi ved jo alle, at det har været deres strategi hele tiden. Love det på forhånd, så alt ser godt ud for så at forbyde det to dage før, hvilket gør FIFA magtesløse.

Qatar er en skændsel! De respekterer ikke sportsbegivenheden VM, hvilket de allerede har fint demonstreret med alle deres religiøse fremstød for islam ved alle stadions og fansteder…

Og nej, jeg er ikke antimuslim! Men jeg går ind for at sportsbegivenheder bliver holdt fri fra religiøs promovering om så det er for islam, kristendom, osv.
Liverpool FC Real Madrid Hobro og ellers bare stor tilhænger af god underholdende & respektfuld fodbold
Det skal lige siges, at der bliver stadig solgt øl ved Fan Fest, så det er ikke forbud overalt.
Selv på stadion, kan dem der har Hospitality billetter vist stadig godt købe alkohol
Kyl alle de uduelige ledere i FIFA på porten og få nogle dygtige og kompetente folk ind som også vil det bedste for sporten. Samtidig kunne de jo lade være med, at forsøge at ændre fodbold til ukendt sportsgren ved indførsel af nye regler hele tiden, hvoraf nogle med fører ændringer på et niveau, der på sigt kan ændre sporten fuldstændig. Og hvorfor, PENGE, som har det med at ende i lommerne på FIFA s bestyrelse og de små landes medlemmer, hvorved man sikrer deres stemmer.
Derfor er det næsten umuligt, at få lavet de nødvendige ændringer og nye regler.

Mange af de regelændringer man har lavet de sidste mange år bliver kun "brugt" i et halvt års tid, inden dommerne ikke dømmer efter dem.
Hvis de alligevel ikke bliver, eller kun som "prøveklud", hvorfor så lave dem.

Nå ja. Det er selvfølgelig fordi det skal være seervenligt, da TV indtægterne tilføjer de fleste penge. Så selvfølgelig tækkes man dem.
Men hvad med fodboldfolket, der trods alt må være det, som holder liv i fodbolden, som kommerciel sportsgren og ikke at forglemme alle de mennesker, der selv spiller dette vidunderlige spil.
Jeg dør af grin! Gad vide, om man pludselig ikke må have græs på banerne, når VM starter? Eller måske lurer et forbud mod fodboldstøvler?
Det her holder aldrig op, og vinderen af trofæet løber med VM-pokalen i skam, og jeg håber virkelig ikke, at Danmark tager det trofæ. Næ, lad os tage 3 x 0-0 og liste duknakkede ud ad bagdøren. Sikken joke.
så må de rigide, vanedannede alkoholikere prøve noget nyt; hvor slemt kan det være..
Fodbold er ikke = øl, eller pølser.
Godt nok at få rystet posen hvad det angår


Uden øl (og til dels pølser) får fodboldskeptikere jo ret: så er det blot 22 fjolser, der render rundt efter én bold.

Endvidere er øl mere væsentligt end vanligt i Qatar, så man kan blinde sig mod menneskerettighedsforbrydelser og forrykte ulige forhold.
An der Nordseeküste, am plattdeutschen Strand Sind die Fische im Wasser und selten an Land
Der er bestemt massive problemer med menneskerettigheder og respekt for menneskeliv i rigmandsghettoen Qatar, men det er der også i mange vestlige lande, f.eks Qatars tætte allierede USA
Kan du uden at slå det op nævne de turneringer afholdt i USA, hvor de lokale myndigheder fandt det nødvendigt at slå 6000 mennesker ihjel for at opnå de nødvendige forhold?

Ja, der er også problemer i vestlige lande. Er det en undskyldning for at ignorere endnu større problemer i Qatar? Eller vil du forsøge med en relativisering hvor lidt kulturkrig fra højrefløjen på vores breddegrader skal sidestilles med afhold af slaver og forherligelse af religiøs fundamentalisme og åben modstand imod menneskerettigheder som koncept?

Jeg vil gerne hoppe med i koret, der siger groft uhøflige ting om det nuværende USA, men lidt perspektiv er altid en sund ting, og det stinker altså af en underlig holdning, at man forsøger at forsvare autokratier i mellemøsten med det der evindelige "hvad med USA??!" snak.
Sådan en omgang øje Qatar.
Jeg er vild med det. Qatar kører den tørt ind på hyklere og dumbfucks der havde travlt med at sige at den rigtige forskel kunne gøres ved at deltage 😅
Tænkte også at Budweiser har jo sat alt logistik igang mega mange penge og planlægning, de skal jo kompenseres helt vildt.
annonce