Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kan huske, da vi spillede mod dem som opvarmningskamp inden sidste sæson. Da lå de i serie 3, og vores serie 1 hold fik ørerne i maskinen med 0-4. Det er et godt kollektiv med mange løb for hinanden.

Inden kampen stillede de op i rundkreds og bad en bøn. Det fik noget opmærksomhed, men ingen så skævt til dem efter kampen ;)
Hvidovre IF Vigerslev Boldklub Partybilen Vikingarna IF - flagskibet i moderne 7-mands fodbold! Tjek vores FB side.
Odense KFUM har spillet i 2. division for mange år siden og var det ene år kun en placering fra at rykke op i landets fineste række, desuden har de været i pokalfinalen.

Der er også andre KFUM´ere der har været højt oppe. Den københavnske har været i landets bedste række - og så kan man jo sige at AC Horsens også har lidt med KFUM at gøre, da et af holdene i alliancen er et KFUM.
Gør de fleste hold ikke det…….. Syntes jeg ser til alle kampe jeg er ude at se fra de mindste drenge til senior bold på højeste plan:)
haha jo men de færreste hold har kampråbet 1-2-3 JESUS!
Hvidovre IF Vigerslev Boldklub Partybilen Vikingarna IF - flagskibet i moderne 7-mands fodbold! Tjek vores FB side.
Nogen tror på jesus og andre tror på sejr. 1-2-3 Sejr er jo meget brugt:) Og så er vi nogen som kun tror på os selv.
Jeg vil hellere have folk "reklamerer" for deres tro gennem fodbold og kammeratskab, fremfor gennem bomber og terror, som nogle andre gør.
FC Fyn fyren må virkelig være i problemer, når David Luiz er med på holdkortet for Chelsea FC:

David Luiz is a devout Christian: "My faith gives me the belief that I can go out and perform and improve as a player. It gives me strength and inspiration." He later added: "Everything in life belongs to God. Our purpose has already been mapped out."

Gad nok vide, om Chelsea nu går fra at være yndlingsklubben, til at blive hadeklubben, eller om det kun kommer til at ramme David Luiz personligt?
Rigtige fans siger nej til pyro på stadion!
@Skjold99
Du tager dig tid og giver ikke op :)
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
@Skjold99
Jeg må hellere være flink og svare på din besked, når du nu bruger tid på mig.
Nu er jeg ikke ven med David Luiz, og manden kommer fra Brasilien, så han kommer næppe til at ødelægge noget i Danmark. Men jeg er bestemt ikke ude på at være efter nogen personligt. Jeg kan godt lide Chelsea´s klub. Klubben har heller ikke et kristent syn på tingene. I sådan et tilfælde, ville de også miste mig som tilhænger, det er klart.
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
For slet ikke, at tale om, at stort set alle fodboldspillere/klubber med en oprindelse "syd for Rihnen" og i hele Sydamerika slår korsets tegn inden de går på banen.. Og alle husker vel også stadig Maradona der scorede med guds hånd.. Og så er Paven i øvrigt medlem af FC Barcelona.. Når en dør, så overtager den nye automatisk medlemskabet.. Og så sidder der nogle her og lægger en "skide" serie 2 klub til had for, at ha´ en fælles ting i det kristne.. Come on..

Syntes det er tåkrummende, at læse flere af kommentarne herinde.. Alt andet lige, så drikker de sq da både øl og alt efter kampen - hvilket i øvrigt ikke skal lyde som et krav, for at jeg kan acceptere/respektere klubben.. Men viser jo blot, at de er helt nede på jorden i deres tro.. Ufatteligt, at der er nogle mennesker der er så smålige, at de kan få ondt i røven over en overvejende kristen fodboldklub i et kristent land.. Og så kan man jo faktisk blive medlem af klubben, og endda spille på førsteholdet uden, at være kristen.. Så nu må skoene altså heller ikke blive mindre her rundt omkring.. Ellers mistænker jeg snart, at det måske er hatten der burde blive lidt mindre..
annonce