Snak

Mere indhold efter annoncen

Kristiansen: Vi falder fuldstændig sammen

Skrevet af bold
fre 12. aug 21:16

Victor Kristiansen mener, at FC København faldt sammen til sidst i 1-3-nederalget til Randers fredag.Læs hele nyheden her
Skrevet af FCKByensHold
Hold nu op med jeres "vi har spillet os op og bliver bedre og bedre" - Gu gør i ej, hvis det var tilfældet så ville i score på jeres chancer og stå imod i forsvaret.
Der må til at rulle hoveder inde i Parken, så må det sku koste denne sæson - som det nok allerede har gjort!..

Thorup må ud og tag gerne PC med - de famler begge i blinde.
Skrevet af gunner_the_fan
Sjovt.


FCKs mål er gode men RFCs dumme.

Skal man ikke blot indrømme man tabte kampen på en fin 2. halvleg af RFC.
Længere er den vel ikke.
Skrevet af Nessy1981
Hvad faen er det, som sker i superligaen i år :). Fortsætter underlighederne kan vi sagtens stå med en mester, som ikke er FCK/FCM eller Brøndby. Meen mon ikke de får rettet op inden det går helt galt :).
Skrevet af tåfræser
Der er sgu da et eller andet helt galt med indstillingen hos spillerne. Det kan da ikke være rigtigt at vi er i stand til at spille gudebold den ene dag mod Brøndby, for derefter at falde helt sammen mod Randers. Det kan da ikke være rigtigt at professionelle fodboldspillere ikke kan sætte sig selv op til kamp???
Skrevet af Lord Harrasmus
Fair nok vi tager 3 point idag, men hvordan skal FCM og FCK kunne hamle op med SIF?

Hvor er Amoo?
Skrevet af Spændhjelmen
De har vel ikke engang balls til at stikke Thorup en fyreseddel inden Trab kampen
Skrevet af CopenhagenNoice
@gunner: jep
Skrevet af FCKNørrebro
Lige pt er vi FCKrise
Skrevet af FCKNørrebro
Spændhjelmen enig det tror jeg heller ikke. Men håbet er hvidt og blåt
Skrevet af Tejs
Er FCK-hold, der havde spillet sig mere og mere op havde ikke tabt 1-3 til RFC på hjemmebane.

Og det er ikke “til sidst”, når man falder sammen efter 60 minutter. Der er meget kamp tilbage…faktisk præcis 1/3.

Sjov udtalelse, det her med at det jo gik fint, men at man faldt sammen til sidst. Det kunne jeg måske forstå, hvis man lige havde tabt til et stort europæisk hold efter et lignende kampscenarie, men det giver ikke nogen mening her.
Skrevet af Toon Toon!
Nessy

SIF har både spilkoncept og gode spillere. Selvom FCM/FCK forbedrer sig, så er SIF pt bedre.

Men de sælger nok Vallys og Helenius og dermed mesterskabet. Men det kan så give håb for nogle af os andre (selvom jeg godt ved man ikke må sige den slags højt som AGFer).
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af tossegod
SIF vinder guld, hvis de holder sammen på holdet...
Skrevet af Jaaja8000
Det er så fedt :) bruger flere hundrede millioner, og er stadig ikke dominerende i Superligaen. Det er lidt komisk at høre folk som Thorup, VK osv. i pressen, som åbenbart ser udviklingen og at det er ved at bære hen til noget større. Det er ikke til at få øje på for os andre. De lyder lidt som folk der bliver interviewet fra midterklubber i DK, som måske burde kunne en smule mere, selvom faktum er at de er decideret pinlige og burde kunne langt, langt mere, når man tænker på lønningerne og priserne på deres spillere kontra modstanderen. Det de leverer er jo ikke tæt på at være godkendt, når man ser på klubben de repræsenterer.
Skrevet af Ruds
Hold nu kæft hvor er der mange der kun kan svine til
Fck var jo totalt dominerende spillede hestene ud af banen, Randers spillede svinsk i og putos der sidste år stangede kort ud for ingenting lod dem forsætte hvergang og at de så scorer på næsten alle deres chancer bagefter var et lucky strike
Sikker på thomasberg skulle have spillet lotto igår
Skrevet af HenBavian
@Jaaja8000
Jeg holder med BIF, men synes alligevel du tager fejl. I store perioder viser FCK, at de er på vej til en helt ny højde, desværre. Havde de scoret på en af deres chancer i første halveg, som de jo normalt ville gøre (så kun highlights), ville de jo nok have vundet med en 3-4 mål.

Deres egne fans er så bipolare, at det er komisk at se på. Mod BIF var FCK jo nærmest verdens bedste hold, og kampen før og efter er det Thorup raus. Sjovt for os andre at se på for os andre udefra, men jeg håber i den grad I får jeres vilje med en ny træner. Kontinuitet kan man ikke købe for penge, og lige pt. ser FCK for første gang siden Thorup blev ansat skræmmende gode ud i perioder, og mangler blot lige at gøre det færdigt.
Det tror jeg desværre de kommer til snart, medmindre de er ramt på selvtilliden. De har selvfølgelig heller ikke haft kampe i Europa endnu, samt primært haft lette modstandere (og BIF i semi-krise imellem to livsvigtige kampe i Europa) og ret mange hjemmekampe. Det kan blive rigtig grimt over de næste par uger, men tror desværre det bare er et spørgsmål om tid, før deres tog er kørt på et niveau ingen kan matche.
Skrevet af PoD
@tåfræser

Lige præcis.
Den er gal med indstillingen.

Mod BiF er det altid en nydelse at kæmpe, og alle ved at det er nødvendigt, publikum forventer det.

Mod alle andre, føler man ikke det behov.

Mellemtræneren må ud. Han forstår jo ikke at sætte sig i respekt, eller komme op med noget strategisk gameplay der kunne udnytte vore forcer.

PC har gjort det elendigt, vore scouts er på stoffer. De ser guld i Babacar og Singh. Køber en 30 årig målmand, der nu er skadet.

Men jeg tror at PC er låst af FCK´s Nemesis; Erik ´de skal ikke spille om mine penge´ Skjærbæk, som veto´er køb af de lovede profiler fra en hidtil uset hylde. Han vil se garanteret CHL gruppespil før han lader noget gå igennem.
PC har været ude at trække i land, jamen vi har jo fået Vavro og Claesson.
Men Claesson og Vavro var her også sidste sæson, og derfor ingen forbedring af truppen op mod CHL. Desuden er Vavro altså ikke fra en hylde SL aldrig har set før.

Kan desværre tvivle på at det bliver i år, så får vi ingen points til koefficient kontoen, og dermed synker vi ned, og vejen til CHL bliver næsten umulig de næste år.

Hvis vi skal beskytte dansk klub bolds position, skal der investeres hårdt, rigtigt og nu.
Skrevet af Jaaja8000
HenBavian: Jeg er uenig i det du skriver. Har du set dem spille, udover Brøndby kampen? De skræmmende perioder du taler om har jeg svært ved at genkende, dem har der godt nok ikke været mange af. De ligner det meste af tiden et ordinært Superliga hold, og så har de fået nogle points på at der ind i mellem er en topspiller som stepper op og gør noget. Det på trods af at man har skudt over 200 mio af siden PC tiltrådte, og her snakker vi kun i transfer kroner, ikke sign on bonus og løn. Det er næsten umuligt at se udviklingen i det Thorup laver med holdet, selom de spiller imod hold som ikke tjenernen fjerdedel af dem. Lige nu må spørgsmålet så være om det er PC der har brugt vildt mange penge på middelmådige spillere, eller om det er Thorup, som ikke formår at forløse de dyre spillere.
Skrevet af JKTvede
FCK tabte bare til et bedre hold....længere er den jo ikke.
Flot af Randers og fighte....det er nemlig det FCK ikke kan.
annonce
0