Snak

Mere indhold efter annoncen

Kritisk aktionær: FCM er i krise

tor 19. apr 2012
Den kritiske storaktionær i FC Midtjylland, Steen Hessel, uddyber nu, hvorfor han har valgt at indkalde til ekstraordinær generalforsamling i maj.

Læs hele nyheden her
Shiiiiiit... Det lyder fandme ikke godt! :S
FC Midtjylland! Kun ét hold - med fra den spæde start i 1999! En æra i FCM er slut - vi kommer til at savne dig Tykke... :(
Av.
Amatørnisser og bonderøve hele banden.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Av.. Hvad med de indere der? Lagde de ikke nogle penge i klubben eller hvorledes?
.
Håber ikke det er så grelt som det lyder, det ville være umådelig trist. Er dog bange for at der er noget om snakken når det kommer fra den kant.
Jo, de lagde omkring 70 mio, men Hessel har jo ret, for de kommer ikke til at styrke fodboldholdet, men bliver brugt til at pynte på regnskabet og egenkapitalen. Og uden de ekstraordinært store salg af Winston Reid, Viktor Fischer osv, samt nedskæring i lønbudgetterne, som da Thygesen og Frank Kristensen, og til sommer sandsynligvis Jonas Borring, så ville FCM være på fallitens rand idag.

Og præcis salgene kan man dels ikke regne med hver sæson, og da slet ikke uden Ørgård, som i høj graden har været hjernen bag dette, så synes jeg også det ser noget sort ud på heden. Hvis der ikke rettes op, reageres, og ligges en langsigtet strategi, så det er slut med at spille med om medaljer i suppen måske allerede til næste sæson.
Av.. Hvad med de indere der? Lagde de ikke nogle penge i klubben eller hvorledes?


De har lagt 70 millioner, men det ændre jo ret beset ikke noget som helst i forhold til driften.

Nu kender jeg ikke til forholdene i FCM, bortset fra Ørgaards afgang er jeg ikke klar over hvilke nøglepersoner der hentydes til, men bare fordi der ikke mangler penge i kassen er det ikke ensbetydende med at forretningen køre godt.

Hr. Hessel og Co, må åbenbart føle at der er noget overordentligt galt.

Om de så har ret i det eller ej kan jeg ikke besvare, det ville kræve et kendskab til FCM der ligger lagt ud over det jeg besidder.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Jeg har sagt det i meget lang tid at det er den vej det ville gå med Fcm , men Frækfyr 17 mfl. har hånet mig gang på gang for mine udtalelser i Fcms tråde vedr. dette emne , men måske det her kan være med til at understøtte det jeg har skrevet i efterhånden lang tid ?

Det sejler derude vestpå og Hessel gør det eneste rigtige . Problemet er bare det skulle være sket for to år siden .
19.9.6

Korrekt, at tro andet er illusorisk.

Jeg har påpeget det i mange år efterhånden og jeg er glad for der endelig er han mand med magt som forsøger at ryste skuden.

Hausser

Det er utrolig vigtigt at der sker en fuldstændig omvæltning af klubben og der virkelig bliver skåret ind til benet de næste år for at få ro omkring økonomien igen , tro mig kender til det fra Silkeborg og det er først nu vi har fået styr på tingene igen , det tog også kun 10 år;-) Det vil med stor sandsynlighed koste i tabellen , men trods alt bedre end en konkurs som ikke ville være udelukket , hvis hr. Hessel ikke tog affære .

Jeg er nu ikke i tvivl om at Fcm nok skal klare den , spørgsmålet er bare om det hedder nedrykningsfare efter nedskæringerne eller man kan opretholde et setup så man kan holde sig omkring midten , men det bliver spændende at følge det næste stykke tid .
annonce