Snak

Mere indhold efter annoncen
Giovanni skrev:

Så synes ikke I skal regne med at han bare er en Messias der nu fortæller hele sandheden


Er han ikke den eneste investor som har været med fra start og en af dem som har investeret flest penge i butikken?

Hvis du svarer ja til disse spørgsmål bør du også bevilge ham lidt taletid og høre hvad han siger.

Du kan med fordel læse originalartiklen hvor Hessel redegør for tingenes tilstand, f.eks. at man rent faktisk skal have fundet 2 til erstatning for 2 der gerne vil stoppe i bestyrelsen (og der har formanden tilsyneladende ikke ligefrem været fremme i skoene):

http://dagbladet-holsteb…-fcm-kritik

Noget af kritikken er myntet på bestyrelsesformanden, som ved sidste sæsons regnskab satte sin egen stilling som formand på spil ved at love balance i regnskabet senest næste år og derfor er der sket en stor række indskrænkninger i forretningen for at forsøge at ramme det mål, men det virker som om det sker på bekostning af initiativer som kunne få samme effekt hvis FCM f.eks. endte i medaljerne og måske endda kunne blive kvalificeret til Champions League.
Kom så de hviie
Skræmmende situation, men FCM har heldigvis en stor ungdomsafdeling og så det finde akademi i Nigeria, hvor vi har hentet klassespillere op fra til en løn der ligner et par håndøre. Vi må håbe at en klog bestyrelse, for det første for lukket det håndbold ned og så få de lønninger presset ned, Martin Albrechtsen er jo sindsygt overbetalt, når han nu er skadet hele tiden!
Frank Lampard - A living and playing legend!
http://dagbladet-holsteb…-fcm-kritik

Under artiklen har en bruger skrevet følgende:
Indkaldelsen er udelukkende en afledningsmanøvre for at fjerne fokus fra at Dempo har fået bestemmende indflydelse i selskabet. De skal , efter min mening,efter reglerne , med deres 34% ejerandel, fremsætte et købstilbud til alle øvrige aktionærer på samme kurs (38). Det ønsker de selvsagt ikke , og en manøvre som denne er til for at vise at de ikke har bestemmende indflydelse, og dermed forhindre at Finanstilsynet pålægger dem at fremsætte tilbud.
Iøvrigt er det jo også helt uhørt at Dempo ikke har indbetalt alle midlerne fra emissionen selvom aktieforhøjelsen er anmeldt.


Er der nogen der ved lidt mere om det og kan uddybe?
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
Er der nogen der ved lidt mere om det og kan uddybe?


Det er forkert, både for så vidt angår at Dempo har bestemmende indflydelse i selskabet, derfor også at reglerne tilsiger at de skal fremsætte et tilbud til ejerkredsen i øvrigt samt at der skulle være noget som helst uhørt over den måde at Dempos betalinger er skruget sammen på, og ikke mindst antydningen af at de ikke bataler som der er aftalt.

Indlæget du citere kan bedst kategoriseres som lort fra ende til anden.

Verden er fyldt med hjemmestrikkede konspirationsteorier, denne falder dog sammen når folk er i stand til at gennemskue at 2 > 3 er falsk, og må derfor betragtes som værende marginalt dummere end påstanden om at jorden er flad og FN gennem sit logo anderkende dette.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce