Snak

Mere indhold efter annoncen

Kroatien får ny kæmpebøde for racisme

fre 4. nov 11:37

Det kroatiske fodboldforbund skal endnu en gang betale en stor bøde til UEFA, efter fans har opført sig racistisk og diskriminerende. Læs hele nyheden her
321.000 kroner er naturligvis også en slags penge... men mener de bøder bør være i størrelsesorden af 50.000 Euros pr. forseelse. Ja, det er store summer, men intet fungerer bedre end store slag på pengepungen og naturligvis også lukning af afsnit samt livsvarig karæntæne til dem der bliver taget i det.
I fodboldsammenhæng er 43.000 euro peanuts, så at kalde det for en kæmpebøde ligefrem er nok lidt overdrevet.
321.000 kroner er naturligvis også en slags penge... men mener de bøder bør være i størrelsesorden af 50.000 Euros pr. forseelse. Ja, det er store summer, men intet fungerer bedre end store slag på pengepungen...


Men når de skyldige individer er skide ligeglade med bøder, de ikke selv ender med at betale, så er det ikke så effektivt længere.

... og naturligvis også lukning af afsnit samt livsvarig karæntæne til dem der bliver taget i det.


Uden at vide det, så vil jeg forvente at den lukkede tribune skal være den samme, som rascismen blev udtrykt fra. Ved nogen, om det er sådan, det forholder sig?
Større bøder hjælper ikke, som en skriver så længe dem der laver unoderne ikke bliver straffet, så fortsætter dette show og det gælder også fyrværkeri m.m.
Så kan man jo også filosofere over om hårdere straffe hjælper, så vidt jeg kan se har de lande med den største kriminalitet Rusland og USA også de hårdeste straffe.
Lyngby - Tottenham - Gladbach - St.Pauli
Bøder ved vi ikke har nogen afskrækkende effekt. Derimod ville det have en effekt hvis man forbød Kroatien at have fans på stadion både ude og hjemme. Det ville være en straf der både rammer økonomisk, men så sandelig også kan mærkes for den enkelte fan.
Hvor er det fucked up…. Så der bliver uddelt større bøder for at synge UEFA Mafia end at råbe racistiske ting efter en spiller. Sangen passer jo ganske udemærket.
annonce