Snak

Mere indhold efter annoncen

Kroos blev helten for Real Madrid i Istanbul

tir 22. okt 2019

Real Madrid vandt tirsdag en tiltrængt sejr på 1-0 over Galatasaray i Champions League. Toni Kroos blev matchvinder for spanierne.Læs hele nyheden her
Vigtig sejr! Bestemt ikke prangende men det var de 3 point mere end noget andet, der talte i aften. Ros til Courtois for nogle gode redninger. Rodrygo med gode takter igen. Han virker til at have en højere fodbol iq end Vinicius.
Videre kønt var det ikke, men klart 3 vigtige point.
Vinicius har 5 i decision making, men har driblinger, fysik og fart. Rodrygo er ganske rigtigt lidt mere fodbold klog. Men om han driver det længere på sigt end vinicius, jeg slet ikke sikker på.
Der er så meget kvalitet på det Real hold, men hold nu op en gang makværk. 2 halvleg formår de da at holde et nogenlunde pres. Gang på gang ser man fejlafleveringer og idiotiske tværpasninger fra bagerst kæde som bliver fanget. Syntes det er en alt for arrogant tilgang spillerne har, og de kommer ingen vegne hvis de fortsætter. Ta jer nu for helved sammen og spil noget fodbold deres representere klubben...
Fortjent, men hold op hvor er de uskarpe oppe foran. Rodrygo og Hazard skylder nogle kasser, særligt sidstnævnte, som endnu ikke har fundet sin plads på holdet, rent taktisk.

Curtois laver nogle gode redninger, men jeg ser stadig Navas som det sikre 1. valg, hvis der skulle vælges mellem de 2.

Synes Mendy skal ha´ nogle flere kampe - han er langt bedre defensivt end Marcelo, men har til gengæld ingen offensive kompetencer.

Valverde en stjerne under opsejling - fornøjelse at følge.

Når Real udover Benzema kun har Rodrygo og Vinicius som angribere (Jovic skal ik engang være på bænken), så vidner det lidt om Reals angrebsproblemer.. De mangler ik´ en midt - de mangler en klasse angriber.
Som Madrid fan er det svært at glæde sig over sejren, når spillet er SÅ ringe. Forstår simpelthen ikke hvorfor Marcelo lunter rundt konstant, han virker helt uinteresseret.
Nøj hvor er jeg glad for at El Classico er blevet udsat. Det kunne nemt være blevet meget grimt for Real
babimski

Ja de skylder muligvis kasser, men så du hvor meget Gala brændte i første halvleg?? 2-3 mål i den periode, havde ikke været helt galt..
@babimski

Svært at vælge Navas som førstekeeper, når han spiller i PSG, men er ellers enig i din vurdering af styrkeforholdet mellem de to.
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Heldigt for real at el clasico blev flyttet. De ville få så meget tæsk af barca
annonce