Snak

Mere indhold efter annoncen

Kroos har ikke ondt af Hazard: Han er selv ansvarlig

søn 19. mar 11:33

Eden Hazard har i sin tid hos Real Madrid fortsat ikke fået lov til at spille et El Clasico. Man skal dog ikke have medlidenhed med ham, siger Toni Kroos.Læs hele nyheden her
Clickbait titel
Rigtigt
Dejlig udtalelse for hvor synes jeg bare Kroos har ret…
Jeg er ikke uenig med Kroos, men rige og priviligerede mennesker kan altså også have det skidt. Selvfølgelig kan man have medlidenhed med Hazard og stadig have perspektiv til at vide, at der er mennesker, som har mere alvorlige problemer.
Dejligt med noget direkthed og ærlighed fra Kroos!
Han har bare ikke været god nok.
Hvor er det en åndssvag udtalelse. Selfølgelig kan man mistrives selvom man tjener mange penge. Mistrivsel er relativt. Det må sgu være hårdt mentalt konstant at være under pres uden at kunne præstere det alle forventer.
Jeg synes ikke det er clickbait. Det er da befriende med en profileret holdkammerat som Kroos, der tilmed er lidt længere end Hazard i sin karriere, som tør lufte et standpunkt, som ellers har været forbeholdt os sofatrænere.
Når betragtningen, at Hazard har sløset med sit talent, ved ikke at yde det mindst tifold så meget disciplin som talent (som det kræver på det niveau), kommer fra Kroos, som er 5.000 gange så disciplineret, som han er talentfuld… Ja, så valideres den sandhed jo i en grad, som går langt udover os, der følger med, men som jo ikke ved noget som helst til sammenligning.

Og så kan det godt være, at det også er mentalt hårdt at være fodboldspiller på topplan. Måske er Hazard eksemplet på, at der indimellem slipper nogle igennem nøglehullet til det forjættede land af prestige, anerkendelse og millioner på kontoen, uden at være mentalt rustet til det - fuldstændig, som det formentlig ville gøre sig gældende, hvis jeg var i hans sko.
.
Kroos er spot on. Hele poenget er jo at Kroos sier at han kjenner Hazard godt, og at Hazard ikke er blant dem som har det dårlig. Så har vel Toni et bra grunnlag for å uttale seg om saken. Ca en million ganger bedre grunnlag enn folk her inne.
@bruger007

Hazard vælger stadig at blive, selvom han ikke får spilletid.
Formuftigt af Tony, men overskriften er ren EB stil
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
annonce