Snak

Mere indhold efter annoncen
Kvist har virkelig fået meget kritik siden han startede med at være frontmanden, både af andre fans og måske især af FCK fans, hvoraf noget helt sikkert har været fair kritik (især ift. kommunikationen i starten). Men han er virkelig kommet efter det og har objektivt set gjort et rigtig solidt stykke arbejde.

Det her med at FCK har det bedste sportslige setup og trænerteam er vel rigtigt på papiret, omend at der nu skal bevises over det næste år på banen.
Det sagt er det ikke noget Kvist er gået ud og har meldt ud for at ryste buskene, det er en del af det interview han lavede med BT der viser hvilke prioriteter og arbejdsopgaver han havde. Et interview der faktisk er værd at læse og hvor at Kvist fremstår meget afklaret og stærkt:

https://www.bt.dk/superligaen/kvist-afsloerer-planen-efter-staale-fyring-og-svarer-igen-jeg-har-bevist-jeg
Foreløbigt ser det i hvert fald spændende ud. Vi er som regel de stærkeste på papiret, men det er jo ligegyldigt hvis vi ikke er det på banen.
Ok. Vi må ha en kåring af Danmarks bedste stab hvert år. Den står du for doktor William
Toon Toon! Jeg er faktisk enig i din udtalelse. Det klinger hult, se nu og få vundet nogen kampe inden du skal ud og måle pik, Kvist!
Det er helt sikkert den dyreste stab i SL. Det er resultaterne som tæller, men jeg tror på, at det er rigtigt set at investere i staben. Det vil give bedre resultater og på sigt en forankring i klubben, hvor der er høj indbyrdes forståelse for alles kompetencer både i spillertruppen og stab - i elitesport er det de sidste 3-4%, som afgør om man er en succes..
Lige et spørgsmål.. Såfremt FCK ikke bliver mestre, ikke kvalificere sig til Europa og står med samme antal pointtab som vi så ved Ståles fyring... Betyder det så vi skal forfra igen..?
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Panoz:
Og med den parantes skriger du efter at modtage selvsamme kommentarer :D oh the brains
Tag dig nu bare en Latte til, dit fjols!!!
Det er muligt at Kvist har ret, men den nye stab har jo ikke engang haft en kamp sammen endnu, og desuden er det dårlig stil at rose sig selv. Kvist er den nye Holmstrøm!
FCK | CFC
Han manglede bare at sige "agil", så havde der været fuld plade.
annonce