Snak

Mere indhold efter annoncen

Kvist: Vigtigt for FCK at komme i Europa

Skrevet af bold
fre 27. apr 2018
Det vil betyde meget for FCK, hvis klubben i en svær sæson alligevel kan komme i Europa, mener William Kvist.

Læs hele nyheden her
Skrevet af
Kvist, stop nu med dit embedsmands snak.
Det virker næsten som FCK er på ned i fremtiden og du blot holder det op med snak, som er lært på disse varmlufts kurser, der tilbydes til mellemleder i samfundet.
bab tarm - fodbold er i bund og grund(inderst inde) i sit sande jeg, blot en fritidsbeskæftigelse. jeg mener \\\\\\\"virakken\\\\\\\" omkring fodbold er tosset, og pengene (jeg ryster på hovedet og stopper aldrig)
Skrevet af Slettet(230942202511)
Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at I napper 3. pladsen, men glem nu ikke, at I lige skal ud i en drabelig dyst mod Hobro IK, før billetten til Europa bookes!
Alle bør gøre sig den ulejlighed at læse Yaw Amankwahs åbne afskedsbrev - især hvis man tilhører den gruppe, som ikke mener, at Hobro har noget at gøre i Superligaen: https://www.facebook.com/305267649571689/posts/2275933089171792/?sfnsn=mo
Skrevet af sacds
Jeg synes det er synd og ærgerligt for FCK, at klubben - ligesom ligeværdige erhvervskoryfæer som Lego og Mærsk – naturligvis ikke hele tiden kan være i toppen. (Kvist er måske heller ikke længere på toppen på banen, men han kan sit erhvervsstof - det må man lade ham.)

Fremadrettet er jeg (og måske også Kvist?) fortsat lidt bekymret for udviklingen i Lego og Mærsk, men under den sikre, velkommunikerende og visionære (norske) ledelse er billedet i FCK et helt andet. Alt skal nok blive bedre næste år.
Skrevet af anders.hede
Det er fint Kvist taler om næste sæson, men han skal vel ikke selv deltage. Niveauet er faldet enormt og jeg ønsker pt ikke at han skal til VM. Og jeg tvivler på at FCKfans håber på ham i næste sæson
Skrevet af Sportsdirektøren
Varmlufts kurser.. Kvist har faktisk en bachelorgrad, ikke at jeg tror du ved hvad det er. Suk

Han er en af de få fodboldspillere som faktisk formår at give en mere nuanceret beskrivelse af diverse situationer som han oplever inden for fodbolden. At det bliver en tand for kompliceret for dig, syntes jeg ikke er fair at klandre ham for.
Skrevet af "Le Dryp"
CBS drengen taler. Det er han også god til, ja vel nærmest til at tale vand op ad væggen når vi andre ved det løber nedad.

Alle ser og snakker FCK til en bedre sæson næste år.

Hvorfor, hvad begrundes det i ??. Tager vi udgangspunkt i dag, så en snæver sejr på et mål over et hold der INTET har at skulle have med afgørelse at gøre i Dansk Fodbold.
Inden dette har man formået tabe alle 4 kampe til Brøndby i år, tabe en 2 måls føring i Herning.

Så med den nuværende spiller-trup, plus minus en enkelt eller 2, svært se 2018/19 skulle blive så meget anderledes, beholder FCk forsvaret vil der stadig som I dag selv mod middelmådige hold gå mål ind.

Men CBS drengen gør det godt viralt, ser bare gerne Haraide ikke udtager Kvist grundet sociale hensyn når bussen kører til VM, det er en turnering - ikke en skovtur.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Det begrundes i at FCK gør meget rigtigt og er begyndt at vinde på udebane også. Desuden er det nærmest et faktum, som BIF og FCM demonstrerer i år, at når de samme spillere spiller sammen i længere tid, så lærer de hinanden at kende, hvilket gør at holdet er skarpere i begge felter, og det gør at man oftere vinder kampe, hvor man ikke spille alt for godt. Samtidig er FCM og BIF nødt til at sælge profiler, hvilket gør at de skal bruge de tid på at spille de nye spillere ind. Hvis man kigger på spillerne indvidiuelt mener jeg også der er mere kvalitetet på FCK´s hold.

Det er i hvert fald derfor jeg tror at FCK kommer til at være dominerende næste år, men vi kan jo tage den igen om et år og se hvem af os, der må æde vores ord ;)
Skrevet af sacds
Jeg er helt enig med tofod. Der er ingen grund til at blive ved med at tale om indeværende sæson. Lad os alle i stedet koncentrere os om næste sæson, hvor FCK’s totale dominans i dansk fodbold naturligvis vil blive genoprettet...
Skrevet af Ludomania
@"Le Dryp"
Alle ser og snakker FCK til en bedre sæson næste år.


Det ville være rimeligt uheldigt hvis FCK får en sæsonstart næste år som de fik denne sæson.

Men vend det om, forestil dig en svær Brøndby start hvor spillerne har svært ved at komme igen efter pausen. Kan de rejse sig som FCK har gjort det og indhente meget af det forsømte?

Det letteste der findes i fodbold er at vinde kampe når man er på toppen af en bølge. Det sværeste der findes er at komme op af en bølgedal. Næste sæson er en ny sæson og FCK´s trup vil sandsynligvis ikke blive ændret så meget. Hvis Brøndby glipper kvalifikationen til Europæisk bold, hvordan vil deres trup så se ud? Hvordan vil Brøndby håndtere et salg af profilerne? Rønnov er allerede væk. Vil Jan B acceptere endnu et underskud?

FCK-Brøndby 6 maj i Parken. Det bliver en rigtigt svær opgave for Brøndby efter FCK har fundet benene. Taber Brøndby den kamp er mesterskabet åbent igen. Og hvad sker der for Brøndby spillerne hvis de taber kampen? Sniger tvivlen sig ind? Den 15 April valgte Kvist at forære Brøndby sejren i overtiden, vil det mon ske igen?

Alle har ret til at have en mening om næste sæson. Min mening er at FCK vil starte stenhårdt og tonse al modstand i starten for at sende et signal til oppositionen, men også for at give spillerne det normale vinderinstinkt tilbage, eller måske bare bibeholde det efter denne sæson der ligner noget der kan blive en flot afslutning.

Som sagt, FCK-Brøndby 6 maj. Der får Brøndby deres første nederlag. Har Midtjylland kunnet holde dampen oppe får vi en monster afslutning.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af viv
@friisenfriis

En 3.plads giver direkte adgang til EL, 4. pladsen giver en playoff hvis Brøndby vinder pokalen ...
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Søren79
Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at I napper 3. pladsen, men glem nu ikke, at I lige skal ud i en drabelig dyst mod Hobro IK, før billetten til Europa bookes!

Du glemmer lige det er nr.4 der skal i playoff, medmindre Silkeborg slår Brøndby i Pokalfinalen. Og uanset om det bliver AGF, OB eller Hobro der blir nr.7 så er de ikke gode nok til at slå hverken FCK eller Nordsjælland ud
NUR DER HSV
Skrevet af NordensHelvede
Hvis og hvis Ludo. Jeg ser kun du stiller nogle hypotetiske scenarier op ift hvordan resten samt næste sæson kan gå. Og overraskende kun med positive vendinger om FCK.

Hvilke indikationer er der for at Brøndbys stime ikke fortsætter og at FCKs såkaldte gør? Det er ikke mindre end 1 måned siden at forårets hold fik baghjul af FCM og BIF. Det er fakta og har intet set som gør at det er givet FCK er i bedre form eller bedre spillende end ovenstående hold.
Skrevet af Bløde babser
Hvilke indikationer er der for at Brøndbys stime ikke fortsætter og at FCKs såkaldte gør? Det er ikke mindre end 1 måned siden at forårets hold fik baghjul af FCM og BIF. Det er fakta og har intet set som gør at det er givet FCK er i bedre form eller bedre spillende end ovenstående hold.


Masser af indikationer.
Blandt andet er det jo altid tilfældet i dette årtusinde at når små hold som Bif vinder, går de nogle dårlige år i møde efterfølgende. Det kender vi fra Herfølge, FCN, AAB, FCM og Bif selv; ingen af dem har formået at følge en god sæson op.
FCKs kurve går kraftigt op og Ståles hold plejer at peake et sted hvor de er umulige for de andre at følge med. Mon ikke det samme er på vej til at ske igen.

FCKs trup er ved at være skadesfri og det ses. Mon ikke den skadefri og finjusteret igen er klart den stærkeste når vi starter op igen til juli.
Det må tiden vise, men du har intet skrevet der gør man skulle tro andet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Tiger på spring
NordensHelvede - Jeg er helt enig med dig. Vi kan bestemt ikke udelukke, at FCK starter sæsonen bedre op end den nuværende sæson. Men jeg har selv svært ved at se, at BIF og FCM pludselig skulle falde sammen. Men som du skriver, er det hypotetiske scenarier. Intet andet.
Skrevet af Tiger på spring
Bløde babser - Mener du seriøst, at Brøndby skal kategoriseres som "små hold"? Og du mener samtidig at de ikke kan følge en god sæson op? Mig bekendt er de endt i toppen de foregående år, hvor de sidste sæson blev en suveræn to´er. FCM har været med i toppen længe, og hvis du mener de også er blandt de "små hold", og ikke kan følge en god sæson op, vil jeg mene at du er temmelig meget forblændet. Din kommentar er virkelig useriøs og lugter af at du ikke vil se virkeligheden i øjnene. Men bliv du bare i din drømme verden. Jeg tror dog ikke, at FCK tager helt så let på det længere.
Skrevet af NordensHelvede
@BB

Jeg kan godt se hvad du er ude på med din retorik - hvilket medfører at dette er det eneste svar du får. Derefter gider jeg ikke bruge tid på at skrive indlæg om formulering m.v. Den må du tage med andre brugere.

Ludo skriver at FCK vinder over BIF i parken, grundet jeres opdagående form. Var det nok sidst da i kaldte jer forårets hold. Og mod FCM? Nej - så den skråsikkerhed har ingen gang på jord, ift realisme.

Mon ikke det samme er på vej til at ske igen.


Måske - måske ikke - det kan ingen af os jo vide. I har dog en pengetank til at få de spillere ind i mangler, så jo i har da nogle pile som peger jeres vej, men bolden er stadig rund.

Det må tiden vise, men du har intet skrevet der gør man skulle tro andet.


Flot at stille næsten samme spørgsmål som jeg.

Vi ved ikke hvad næste sæson vil byde på men FCK har ikke vist spil, som får mig til at tro de er forbi FCM og BIF nu, og kan trække yderligere fra i næste sæson. Og det mener jeg at have forklaret hvorfor rigeligt af gange nu. Så drop nu de hypoteser til at tale andre ned og jer selv op.

Edit: Rettelse af tekst.
Skrevet af AgentXX
Kvist er en sand leder for FCK. Folk burde anerkende hans rolle og præstationer i FCK trøjen igennem 10 år
Skrevet af Hovedstaden
Komisk at “le dryp” bruger et andet menneskes uddannelse, til at håne vedkommende, mens han selv fremstår som en der ikke har en.

bif vinder sikkert the double i år, det har andre gjort før dem, og de har helt sikkert lagt på deres spil og resultater.
De mangler stadig at vise noget i Europa, med mindre vi går helt tilbage i 90’erne, men det kan de passende bevise i august/september måned 2018.

Som FCK’er kan jeg dog glæde mig over spillemæssig og resultatmæssig fremgang, og selvfølgelig at jeg ikke skal vente 13 år på næste mesterskab. Så gør det en katastrofe sæson med en (mulig) 3 plads og avancement fra europæisk gruppespil, nemmere at fordøje.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Skrevet af Dr.JoeDoe
Masser af indikationer.
Blandt andet er det jo altid tilfældet i dette årtusinde at når små hold som Bif vinder, går de nogle dårlige år i møde efterfølgende. Det kender vi fra Herfølge, FCN, AAB, FCM og Bif selv; ingen af dem har formået at følge en god sæson op.

Ja, og senest fck, som året efter en historisk sæson kæmper for blot at få en medalje. Du har ret der er masser af indikationer, men de viser bare andre ting end det du desperat går og håber på, som f.eks at fck ikke kan præstere 2 sæsoner i træk på trods af de investerer kraftigt i deres trup.
Brøndby har derimod vist andet de seneste 2 år, så selv om du håber på en gentagelse af sidste DM til Brøndby så er der ingen andre indikationer på dette end dine våde drømme.

Skrevet af lottomunken
Nu fik Nordsjælland og Midtjylland jo henholdsvis sølv og bronze året efter de blev mestre, til trods for at de var en tur i Europa..

Danske hold der ikke hedder Fck eller Midtjylland, har de sidste 10 års tid en klar tendens til ikke at kunne klare at præstere godt udover en 2 årig periode. Og en tur i Europa plejer at betyde en masse pointtab..

Jeg har bedt til fodbold guderne om et andet hold eller to i Danmark der kunne spille europæisk med succes og værende en trussel i guldkampen.. Og jeg ser ingen indikator på at Zorninger og Thorup ikke skulle få deres hold der hen..

Zorninger stadig kan dog nå at bevise, at danske hold stadivæk ikke kan gøre det godt 3 sæsoner i streg, eller deltage i guldkampen når også bliver spillet europæisk. Så indtil han bryder de danske traditioner, er Brøndby stadigvæk et hold der for nyligt kæmpede om nedrykning og for at ramme de 40p per sæson. Hvorpå de to FC´ere har bevidst hvorfor de kaldes tophold..

Og hvis man ikke kan bruge statistikker til fks at forudse hvorledes en sæson med kun europæisk deltagelse til Brøndby vil gå, så ved jeg sgu ikke hvilket værktøj i bruger, når i nu tror Brøndby ikke kun er tilbage på toppen, men stort set klar til at træde i FCK´s fodsspor med europæisk og guld..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
annonce
0