Snak

Mere indhold efter annoncen

Kvistgaarden og Hedlund starter mod Basel

Skrevet af bold
tor 4. aug 17:15

Niels Frederiksen har valgt at starte med Mathias Kvistgaarden og Simon Hedlund i angrebet i Conference League-kvalifikationskampen mod Basel.Læs hele nyheden her
Skrevet af Usagligheden
Umiddelbart ser det ud som om, der er en god balance i holdet. Spændende med både Radosevic og Bell på midten. Hvis de snører skoene ordentligt oppe foran, så er der måske chance for en smal sejr og et godt udgangspunkt for Brøndby. Men Basel har også god europæisk erfaring.
Skrevet af jesperyellow
Ja det er jo ikke et skræmmende angreb, men det er hvad vi har…so far.
Lad os håbe på et brugbart resultat så der er spænding i kamp 2.
Skrevet af Olzen JM
Dan N´Doye fra Basel. Klasse navn.
Skrevet af Taco mix
Jeg sidder med en god fornemmelse. Kvistgaarden må gerne finde sit niveau til kampen.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Kims100
Hvis vi lander på 4-0 ligesom sidste torsdag mod Pogon, er jeg godt tilfreds :-)
Skrevet af nzo
Håber Heggheim stepper noget op med standardsituationerne. Sidst mod Silkeborg var det en katastrofe flere gange bla. På 2-0 målet. Forstår godt vi vil have et mere offensivt udtryk på hjemmebane men hvis det bliver med samme præstation så skal han på bænken. Hans offensive spil opvejer for tiden slet ikke de defensive mangler.

Lad os få den sejr i aften og lave en lille overraskelse!
Skrevet af Konsulenten
Har NF ikke lige udtalt at Bell og Rado ikke gik godt sammen på banen??? Efterfølgende kamp er de så begge på fra start?
Skrevet af Astafjevs82

Efter "chokket" med Basel loddet til Brøndby har lagt, synes jeg lige man skal kigge på deres seneste historie. Ja, de har performet fantastisk i Europa de sidste 15 år, men deres sidste mesterskab ligger helt tilbage i 2017 og de har heller ikke haft en topscorer siden da. Sidste år var de blandt de sidste 16 i UECL, så det samme som FCK. 2 kampe inde i sæsonen har de to uafgjorte resultater og ligger aktuelt nummer 7 i den schweiziske liga. De 2 uafgjorte kampe kom mod Servette og Winterthur, heller ikke ligefrem lokale mastodonter, og runden før Brøndby vandt de samlet 3-1 over Crusaders fra Nordirland. Ikke at Brøndby har spillet skræmmende god fodbold, men skulle der være en mulighed nogensinde for at slå Basel, så er det NU!!!
annonce
0