Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er så ærgerligt og så ufortjent at vi ikke mindst for 1 point i denne kamp. Så mange chancer og afslutninger. Det er den sidste skarphed. Derudover: WOW FOR EN KULISSE. Det har aldrig været bedre i Parken.
Man må bare anerkende klasse og det har Belgien altså i først og fremmest Lukaku og De Bruyne. De er på et andet niveau end de andre spillere på banen i dag. Med den indsats får vi normalt mindst et point men desværre ikke i dag. Krydser fingre for endnu en stor kamp imod Rusland.

Til gengæld forfærdeligt at se hvad en del af de danske fans efterhånden er blevet til. Pifter af Finlands national melodi og smider glas efter Courtois.. tarveligt tarveligt tarveligt og fucking elendigt indtryk at give. Hvis det er niveauet så bliv hjemme - masser af rigtige fans der gerne vil støtte holdet. Fucking tabere.
Wow ! Hvor spillede vi godt ! Så synd og ærgerligt vi ikke fik point, det havde drengene fortjent.
Min vurdering er at deres offensiv er bedre end den danske, og vi så måske er en smule foran på midtbanen og i forsvaret.


Jeg ser ikke meget russisk fodbold, så jeg kender ikke rigtig noget til dem, men umiddelbart kan jeg ikke rigtig se hvem de har der skulle være bedre. Golovin var et stort talent men det er ikke meget man har hørt til ham de sidste par år. Dzyuba er bestemt heller ikke synderligt imponerende.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
@BeppeSignori Hvor er jeg ked af at høre om din oplevelse, at en fantastisk aften skal ødelægges af en eller anden gut med mindreværdskomplekser.

Håber at resten af jeres aften bliver dejlig, forkæl jer selv lidt. Og held og lykke med bebsen selvfølgelig.

Bortset fra førnævnte mentalt udfordrede idiot, var det en fantastisk kamp af Landsholdet. Plejer normalt at være skeptisk over for Braithwaite, men han gjorde det også rigtigt godt. Men De Bryune er bare i en klasse for sig. Udtur men vi tager Rusland på mandag!
Jeg forstår nu hellere ikke kritikken af MB i dag. At han brændte nogle store chancer? Mange af chancerne var selvskabt pga. hans direkte spil. Det er da 1000 gange værre at have en angriber, der ikke kommer frem til noget som helt.
FCM
@Ludomania
Hvor mange husker Grækenlands sejr ved EM ( ekstremt kedeligt fodbold)? Hvis du husker den husker du vel alle spillerne , eller ?!
Hvor mange husker Brasilien ved VM82 (eller Danmark 86). De fleste der så fodbold dengang!
Tilskuerne husker de hold der spiller flot bold på nationalt plan!

Danskerne vandt hjerter, og det var kun stolpe ud der gjorde at der ikke var point i dag! Kampen mod Finland kan man naturligvis ikke regne ind i ligningen pga omstændighederne.


@Tottenham100
Så er Hjulmand hellere ikke bedre, han formåede da ikke at lave et taktisk modtræk til Belgiens overtage i anden halvleg. Hans manglende aktion var da en medvirkende til nederlaget. Eneste fornuftig disposition KH foretog omkring Belgiens overtage var indskiftningen af Nør, omend den ikke hjalp meget.
@Lakris Du er simpelthen ligeglad med at vi taber vores kampe bare vi spiller tju bang fodbold?

Nej, på ingen måde. Hvor skriver jeg det??

Jeg ønsker at de danske spillere spiller op til deres potentiale - for de kan rent faktisk spille forrygende flot og chanceskabende fodbold, og ovenikøbet mod absolut verdensklassemodstandere som Belgien.

Med Åge fik de ikke lov, og det var en decideret pine at bevidne. Og nej, Danmark havde ikke haft bedre chancer for at slå Belgien, med Åges primitive taktik. Tværtimod havde det højst sandsynligt betydet, at vi ville have været under massivt pres kampen igennem, da Belgien ville have haft bolden stort set hele tiden.

Hareide-fans virker til at glemme at dét at have bolden er et endnu bedre forsvarsmiddel (og samtidig angrebsmiddel) end bare at parkere bussen og så ellers krydse fingre for at nogle høje bolde kan skabe noget ravage.

Med Åge blev vi presset og domineret og fik langt flere chancer imod os mod LANGT dårligere modstandere.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
annonce