Snak

Mere indhold efter annoncen
Det regnede Hareide ud og spillede på vores styrker. Så kan det godt være at vores spil var mere grimt under Hareide. Men det gav point.

Hjulmand vil spille på en måde vi ikke har offensiven til

En træner skal bl.a. vurderes på hvor mange chancer hans hold skaber. Og vi skaber massere af chancer under Hjulmand.

Igen: Det kan aldrig være trænerens skyld at spillerne brænder. Hvor svært kan det egentlig være at forstå.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Lakris

Det er vel træneren der sætter holdet, og hvis dem han sætter på kortet har svært ved at score mål, så kan han vel ikke fritages for ansvaret.

Som jeg tidligere skrev, så er der dog ikke tvivl om at vi mangler en Lukaku på det danske landshold... eller bare en light udgave af ham.
Fantastisk kamp og en fantastisk kulisse!!!

I en kamp som denne viser Hjulmand sin klasse. Den taktik var den helt rigtige, men hvor må hans vådeste drøm dog være en angriber der klapper den ind hver gang. Braithwaite gjorde hvad han kunne men hans niveau er bare ikke til mere. Der er for meget tju-bang og for lidt resultat over det. Derudover synes jeg det er rart med en træner der er konsekvent og fodboldintelligent nok til at have et modtræk hvis modstanderen ændrer noget. At modstanderen så smider de Bruyne ind kan man så ikke gøre så meget ved.

Jeg synes at stort set alle spillede op til deres bedste og det er det eneste man kan ønske sig. Modstanderen var bare bedre individuelt og det må man bare tage hatten af for.

Jeg aner ikke hvad man skal gøre ved angrebsproblemet for det er der det hele ramler. Vi har ikke en angriber med mål i støvlerne på det niveau pt og det er synd.

Gid der bliver lagt samme arbejdsiver og energi i kampene fremadrettet. Det var en fornøjelse at se.
Spursfan siden den første fodboldkamp jeg så i starten af 80\'erne: 3-2 mod Newcastle :-)
Jeg må indrømme jeg virkelig ikke forstår hvorfor der er fidus til en spiller som Bratwaithe.
Manden har intet, som i absolut intet, slutprodukt. Ja, han er hurtig og kommer frem til gode situationer, men han træffer den forkerte beslutning 9 ud af 10 gange. Hans afslutninger er mere held end forstand og han evner stort set aldrig at ramme en medspiller når han prøver en aflevering.
Den sidste aktion er perfekt eksempel hvor han skal gøre alt andet end at skyde, men alligevel kan han ikke tænke længere end at tyre den ind i spilleren som allerede har blokeret skuddet.

Jeg vil tusinde gange hellere se Damsgaard og Skov Olsen på kanterne og så Youssuf, Corner eller Wind i feltet. Bare ikke Brat...aldrig mere Brat
Øv, hvor er det egentlig ringe at have 1000 chancer i 2 kampe, kun score et via forsvarsfejl og 3 mål imod sig på 4 chancer.


Ja det er helt absurd, at modstanderne har været så effektive. Under VM havde modstanderne langt større chancer, men der havde vi mere held. Øv.

Når det så er sagt, så er jeg 100% på igen efter nogle spillemæssigt magre år. Det er sådan her et dansk fodboldlandshold skal spille! Tak for en fed kamp! Håber vi får marginalerne på vores side mod Rusland - som en vis junidag i 1985....
Fantastisk præstation af stort set hele holdet.
Men st have en spiller med på landsholdet som til daglig spiller for Barcelona burde betyde verdensklasse. Men han brænder jo … og hvad De Breyne gør (spiller sin medspiller fri) gør Braithwaite ikke. Vanvittig at han ikke har overblik til at spille Mähle helt blank i 1. halvleg men sparker selv.
Det er øv øv øv. Lad MB starte ude, han er ikke god nok
@VoldeMorten I min verden var den store forskel i aften at Belgierne havde fløje der gerne afleverede til bedre placerede spillere mens Braithwaite overhovedet ikke tænkte på at kigge efter andre når han fik bolden i feltet.
Undrer mig over den store kritik af Braithwaite i dag. Normalt er jeg ikke den store tilhænger af ham, og mener ikke han skal spille mod defensive hold som f.eks. Finland. Men lige præcis i dag synes jeg han gjorde det fint. Der skete noget når han var på bolden, men ja slutproduktet mangler stadig....
Braithwaite er ikke nogle klog spiller han kan fighte og løbe. Når han får bolden på fødderne og sætter i løb ser han intet
Folk glemmer i øvrigt, hvor kort tid Hjulmand har været landstræner. Morten Olsen var det i 11 år. Jeg synes, det er meget imponerende, hvad han har transformeret på kun et års landsholdsvirke.

Præcis.

Og folk glemmer ydermere:

1) Hvor crazy kampprogram Hjulmand havde i starten (næsten ikke tid til at træne og implementere sine ideer)

2) Hvor vild modstand Hjulmand har mødt på ekstrem kort tid (2 x England, 3 x Belgien, 1 x Tyskland)

3) At Hjulmand ikke har været forkælet med en Eriksen i topform (som Hareide)


Hjulmand har gjort det helt fantastisk indtil videre, og fremtiden tegner meget meget lys.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
annonce