Snak

Mere indhold efter annoncen
Lad os gå med det her russerne:

----Scmeichel
Wass-Kjær-AC-Vestergaard-Mæhle
------Delaney-Højberg
--------Damsgaard
--------Poulsen-Dolberg

Kom så Danmark!!!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Er vildt imponeret over de danske spillere og deres formåen til at komme mentalt tilbage efter episoden i lørdags.

Og hvilken ekstase det var at komme foran 1-0 så hurtigt. Desværre fik de som mod Finland ikke udbytte at de mange chancer. Skulle have haft en pind mere til 2-0 ved halvleg.

Når det så er sagt er det ingen skam at tage til Belgien, som bare er et klassemandskab, hvilket også set på at de ligger nummer 1. på verdensranglisten.

At vi så nu skal slå Rusland ændre intet for det skulle vi alligevel inden kampen mod Belgien. Den skal derfor bare have fuld gas - og jeg er sikker på at spillerne med det vi har set fra dem den seneste tid nok skal give alt og spille som var der ingen dag efter mandag.

Skulle det hele ende med at vi er ude fter på mandag og evt. med 3 nederlag, så skidt pyt at vi ikke vandt mesterskabet for vi vandt livet og fik Eriksen tilbage blandt os i live...
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Undrer mig over den store kritik af Braithwaite i dag.

Ja, folk virker til at glemme at det også kræver talent overhovedet at være involveret i så mange chancer
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skulle det hele ende med at vi er ude fter på mandag og evt. med 3 nederlag, så skidt pyt at vi ikke vandt mesterskabet for vi vandt livet og fik Eriksen tilbage blandt os i live...

Og spillede positivt, inspirerende fodbold
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
jeg ved ikke hvorfor men det her minder mig lidt om da FCN havde deres fantastiske kampagne i Europa. Alt det flotte spile og de rosende ord er nul værd hvis vi ryger ud med nul point efter 3 kampe. Åge er mere kynisk og i sidste ende er der vel ingen der foretrækker flot spil og nederlag hver gang. Vi tabte jo dårligt en kamp under Åge.
@Lakris Du er simpelthen ligeglad med at vi taber vores kampe bare vi spiller tju bang fodbold?
@Plaque - (udtales plat). Hold kæft en taberkommentar.
Lakris

Vi har bare ikke nogle til at score på dem og så kan man jo kreere hundrede chancer pr. kamp, men når man ikke kan udnytte dem så flytter det bare ligesom ikke rigtigt noget. Fodbold handler i sidste ende om at score mål ikke om hvor mange halve og hele chancer man kan kreere. Belgien viste det meget godt, de kreere knap og nok 4 chancer, men score på de to største de har, hvoraf den ene ikke var så voldsom stor igen, den var bare godt sparket ind. Det er ligepræcis det danmark mangler, en spiller der rent faktisk har talent og kynisme til at sparken den ind, det har Danmark ikke, havde Danmark haft det havde der stået 4-6p på kontoen nu og ikke nul.
Netop hjemkommet fra et brag af en fodboldkamp. Desværre blev oplevelsen ødelagt af en anden i rød/hvid, der skubbede mig og sparkede til min cykel mens jeg stod med min gravide kæreste midt ude på Østerbrogade. Til slut en dejlig spytklat. Hvis du læser med idiot, så skær lige ned på coken næste gang og hav lidt omtanke
(U)tilfreds - du er dorsk at høre på.
annonce