Snak

Mere indhold efter annoncen
Så er Hjulmand hellere ikke bedre, han formåede da ikke at lave et taktisk modtræk til Belgiens overtage i anden halvleg.

Bare lige for en god ordens skyld: Vi skabte en hel del gode chancer i 2. halvleg.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
syntes at man snakker DK´s præstation op på et forkert niveau. Det var fight ikke spillet der var afgørende for den tætte kamp. de gjorde det man forventede og fik lov til at gå all in. men der var ikke taktiske genistreger eller spille mæssige præstationer på et uhørt højt niveau.
FHJ
sandheden er at fightede bedre end vi spillede.
FHJ
Vi havde sgu fortjent et point idag øv.

Nu skal russerne fandme ha smæk, og så må Belgiens B hold godt klare Finland samtidig tak (tror nemlig de sparer profiler an mass).
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Grundlovsdag

Sikke en masse tåbelige kommentarer mod Hjulmand.

Enig, men det er jo en skøn blanding af tidligere Nationen-brugere og så ‘utilfreds’ som ellers mest plejer at storvrøvle i FCK-tråden.

Helt forventeligt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Hvis vi under Åge havde oplevet samme mængde modgang - eller omvendt lige så lidt held med marginalerne - var vi heller ikke kommet direkte med til 2020. Husk nu på hvor tæt vi var på knockout mod Irland. Husk på hvor meget der skulle gå DKs vej de sidste 10 minutter mod Schweiz. Åge fik bygget landsholdet op fra den totale ruin i 2016 og fik en flot flot stime, men der var jo en lang række dårlige kampe under ham og angrebsspillet udviklede sig ikke. Åges landshold peakede i efteråret 2017 og det gik kun én vej derefter. Det var jo også til sidst tydeligt at holdet var bange for at ødelægge dens gode stime og gik sjældent helhjertet efter sejren.

Det er ikke for at tale Åge ned. Han gjorde det fantastisk under første halvdel af sin landstrænergerning, men at hans landshold havde fået noget med mod Belgien, det kan jeg ikke se. Vi var godt i gang med at bygge en "negativ" ketchup effekt op med den ene dårlige præstation efter den anden hvor vi så dog fik et godt resultat. På et tidspunkt går den bare ikke længere. Det samme skete under Morten Olsen og da der først kom hul på nederlagsbylden blev det bare ved og ved.

Enhver træner har sin tid og Åge gjorde det godt med fundamentet. At bytte ham ud var dog det helt rigtige at gøre på det tidspunkt. Den spillestil blev læst og det var kun et spørgsmål om tid.

Når man spiller en kamp som den her mod verdens #1, så skal der være 3 ting.
1. Taktikken skal sidde lige i skabet. Det gjorde den.
2. Spillerne skal yde deres absolut bedste. Det gjorde de.
3. Man skal have en god portion medgang. Det havde vi bestemt ikke.

Med lidt medgang kunne vi have taget noget med hjem, men sådan skulle det ikke gå. Der er bare for langt op til Belgiens A-kæde. Fantastisk præstation fra spillere og trænere, dog. Mere kan vi ikke forlange når vi ikke har offensivspillere i den klasse Belgien har. Måske en dag.
Nu ser man altså bare flere detaljer live, end i TV. Og Danmark spillede vanvittig god bold, med teknisk spil og et pres der overrumplede belgierne.
Eneste problem var løbene i angrebet, som ikke affødte det store.
Men det var ikke kun god fight. Der var masser af rigtig god bold.
Jeg var sgu både underholdt og stolt.
Danmark bliver højst sandsynlig nummer 2 uanset sejrens størrelse mod Rusland. Vinder vi 1-0 kommer Danmark, Rusland og Finland til at stå helt lige indbyrdes forudsat at Finland som forventeligt taber til Belgien. Så er vi pludselig ude i måldifference i alle kampene, her vil Danmark have en på -1 og Rusland en på -3, så er russerne ude af ligningen. Taber Finland f.eks 1-0 til Belgien er vores måldifference ens og så er det antal scorede mål der bliver afgørende her skal Finland jo så minimum lave et mål mod Belgien for at komme op på siden af Danmark. Hvis vi vinder 1-0 og Finland taber 2-1 er det pludselig disciplinærpoint der bliver afgørende. Men lad os nu bare håbe at Finland taber med 2 eller flere så er vi videre med en sejr uanset hvad.
Nu ser man altså bare flere detaljer live, end i TV. Og Danmark spillede vanvittig god bold, med teknisk spil og et pres der overrumplede belgierne.

Det fremgik nu også ret tydeligt via TV, skal jeg hilse at sige :)

Fantastisk at se hvor gode fodboldspillere vi reelt har.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Vi taber jo kun den kamp fordi verdens bedste midtbanespiller sendes i kamp ØV!
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
annonce