Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej, den afspejler, at man gider følge lidt med herinde og efterhånden lure, hvad den ene og den anden bruger tænder på.

Utilfreds er defineret ganske koncist.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
@BoroDane
Er det helt tosset at tro på, at i en normal kamp ville Danmark have oppet tempoet i 2. halvleg mod Finland, og kørt sejren relativt ubesværet hjem


Det var heller ikke tosset at tro at Spanien ville have kørt sejren hjem mod Sverige i anden halvleg? Jeg lagde i hvert fald 1500 kroner på Spansk sejr efter første halvleg da jeg ikke troede at muren kunne holde. Svenskernes kæmpe kamp kostede mig mange penge .

Men det er det med de forbandede mure, de er ligeglade med om det er dårlige eller gode hold man møder, en mur er en mur. Og en mur virker som regel lige så godt om holdet er i spillehumør eller ej. Det er stik modsat med det åbne offensive spil. Det er skide sjovt at se på når holdet er i spillehumør. Men det koster stort i de kampe hvor tingene ikke fungere.

P.S Lakris Jeg elsker din entusiasme når du vil overbevise andre om at dine holdninger er rigtige. Men jeg nægter at begynde at lege spå konkurrence om hvad der måske vil ske. Det er også muligt at vi taber de næste 4 kampe, det ER set før.
Jeg tror godt at vi på en god dag kan overløbe Rusland med offensivt spil. Og vi SKAL vinde kampen uanset hvad. Belgien har ikke en tendens til at håne deres modstandere med store sejre, men jeg kan ikke forestille mig at de vinder med mindre end 2 mål over Finland. Så er en et måls sejr fint nok mod Rusland, om den ender 1-0 eller 9-8. Og så er Rusland ikke gode defensive, nok derfor de angriber med alle mand :D
@ludomania

Korrekt. Hvis man tager udgangspunkt i det mest ekstreme, så er alt naturligvis givet. Af samme årsag bør man tro at Brøndby og Man City rykker ned næste år som Herfølge og Blackburn gjorde det efter et mesterskab.
I langt de fleste tilfælde ville Danmark nedbryde et meget tamt finsk hold.
NP er Suppens bedste 6'er!
@ Hr Objektiv

Det er jo korrekt. Først er det for dårligt at Danmark ikke allerede har vundet i første halvleg mod Finland og dernæst er det for ringe at Danmark ikke er klar over at der er to halvlege i en fodboldkamp mod Belgien.
NP er Suppens bedste 6'er!
@BoroDane Nu har Sverige 4 point.. Det må gøre ondt efter dit statistiske indlæg. Sverige vinder på et straffespark, men det giver også mål. Nu har Sverige 4 point efter at have spillet defensivt mod Spanien og Slovakiet og de er klar til 1/8 finalerne hvis Spanien slår polen. Der er vel 50% chance for at Sverige ville have haft 3 point hvis de havde spillet som Danmark gør mod de to hold de har mødt.

Sverige bruger deres spillere lynende intelligent. Deres to bedste angribere er skadet hvilket har gjort at deres defensiv er blevet deres bedste kæde. Så omstiller de sig og bruger holdet mest intelligent. Det er da kæmpe intelligent. De spiller for at vinde, ikke for at underholde.
BoroDane,

Hvis Rusland vinder 3-0 over Danmark og Finland vinder over Belgien, så er der 3 hold med 6p og derved er det vel målregnskabet der tæller? -Eller tager jeg helt fejl..

Derfor antager jeg at Belgien skal have minimum uafgjort for at vinde gruppen, Finland kan i så fald måske stadigt klare cuttet i 3’er regnskabet og Rusland bliver nummer 2..
Det er ikke korrekt.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/o24qoe/euro_2020_group_b_outcome_chart/

Derudover er det ikke sikkert at det er bedre at blive etter end toer i vores gruppe, i forhold til hvem man kan ende med at møde.
annonce