Snak

Mere indhold efter annoncen

L'Équipe: PSG i forhandlinger om Skriniar

Skrevet af bold
lør 25. jun 11:36

Den franske avis L'Équipe skriver, at PSG forhandler med Inter om forsvarsspilleren Milan Skriniar.Læs hele nyheden her
Skrevet af Ditmer-K
Skrækkelig nyhed for Inter selv om beløbet er enormt.
Min Skriniar trøje troede jeg ellers var et sikker valg.
Internazionale AaB
Skrevet af Pumastuvning
Den klub nærmer sig et niveau, der kun skaber raseri i min krop.
Skrevet af Inter-fck
Øv øv øv
Skrevet af karldanbo@gmail.com
Billigt ift. Maguire
And all that jazz..
Skrevet af Peter Nielsen
Er han på sidste år af sin kontrakt ? Det virker umiddelbart "billigt"
Skrevet af MR. Buur
Om så PSG købte paven så kommer de ikke til at vinde CL - de har Neymar, Mbappe og Messi og med de 3 på holdet så kan offensiven vel ikke være bedre.. men det betyder også at de har 3 spillere som stort set slå op i banen når de mister bolden, det kan måske gå i den lidt svage Franske liga men når de møder større modstand så holder det ikke.

IMO så kan de købe hvem som helst til deres forsvar men lige lidt hjælper det de kommer aldrig til at vinde CL og gid man kunne sige det samme om City, de har dog en manager der kan noget mere end dem vi har set i PSG.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Fl@skebøf
Den klub nærmer sig et niveau, der kun skaber raseri i min krop.


Sådan har jeg haft det med dem i flere år.

Men Financial Fair Play er en joke og UEFA lukker øjnene for dem.
Skrevet af Meefa
@MR. Buur
Selvfølgelig vinder PSG CL en dag. Måske om 10 år eller 50, men de skal nok vinde den en dag.
Skrevet af OC
En katastrofal handel, hvor man vitterligt risikere at sælge ud af klubbens sjæl, for at en flok kinesiske blyantskubbere der ikke aner noget som helst om, hvad en fodboldklub består af, midlertidigt får rodet bod på deres makværk af en katastrofeforretning (hvoraf 60-70 millioner euro i øvrigt udgør et sandkorn i en hjemlig, årlig 6-milliarder stor underskudsforretning af en Sahara-ørken) - før vi i øvrigt skal danse samme dans næste sommer fordi Zhang og Zhang går mere op i at eje et stort, internationalt fodboldbrand end de går op i at komme ud af foretaget med et overskud.

I øvrigt en kæmpestor fuck-finger til Marotta, som igen ikke formår at sælge én eneste spiller fra overskudslageret, for dernæst at være nødsaget til at sælge en, hvis ikke den største grundpille i truppen. Jeg kunne sælge Hakimi, Lukaku og Skriniar for 270 millioner euro - big fucking deal.

Held og og lykke med at opnå noget som helst med et forsvar bestående af De Vrij og Milenkovic.

Rablende amatører, hele bundet.
La prende Vecino.
Skrevet af laligafan
Møg klub, hvis PSG vinder 2023 hvilket jeg ikke tror de gør, så bliver det tungt.
Skrevet af laligafan
Fik inter ikke flere penge for hakimi?
Skrevet af OC
Fik inter ikke flere penge for hakimi?


Inter fik omkring 60 millioner euro for Hakimi.
La prende Vecino.
Skrevet af mholmm
@OC

Hvis du kunne sælge spillere som du påstår, så ville jeg da søge en stilling som sportsdirektør i en stor klub, tror det er fedt job:-)

On topic.

Kan kun være enige med de fleste herinde. PSG er simpelthen noget af det mest usmagelige der forgår i fodbolden pt. lige udover ledelsen i de fleste toporganisationer.

Kan godt være at de vinder CL på et tidspunkt, men respekt og anerkendelse i fodboldmiljøet bliver det næppe til. Lige bortset fra unge mennesker der går mere op i Instagram og branding af dem selv, men de hopper fra den dag oliepengene ikke er der længere.

Skrevet af OC
Hvis du kunne sælge spillere som du påstår, så ville jeg da søge en stilling som sportsdirektør i en stor klub, tror det er fedt job:-)


Tror du da, at det kræver det store at sælge Hakimi og Skriniar for 120 millioner euro til en klub som har netto-udgifter på transfersiden på næsten en millard de sidste 10 år (man skulle næsten mene, at det var i underkanten) samt 115 millioner euro for Lukaku til en klub som alene brugte 173 millioner euro på offensive spillere vitterligt sæsonen før?

Jeg tror det ikke.
La prende Vecino.
Skrevet af langtfraliverpool
Er det fordi det er PSG folk er forargede? Den her pris er da småøre for en verdenklassespiller. Et scoop af PSG i så fald, så ser ikke hvorfor de skal klandres for at slå til? Alene i Pl er der vel en 5-6 klubber der kunne være med her til den pris.
gunner since 94’
Skrevet af casillas
Det må da være fristende at prøve at sige nej igen og så se om ikke de byder 600. Til den pris der er nævnt ville det da nærmest være chokerende for mig hvis ikke der er andre interesserede
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Bobbymo05
Tænker da ikke Skrinar (staves) skal koste mere end en halv milliard, mon ikke Inter er tilfredse, hvis de får deromkring? Forsvarsspillere er bare ikke så dyre som angribere, så en pris på 6-700m ville være i overkanten.
Skrevet af mholmm
@LangtfraLiverpool

Ja det er derfor vi er forarget. Hvilken anden klub kan kører med milliardunderskud år efter år, tilbyde de vildeste kontrakter i mands minde og samtidig gå ud og hente spillere til en halv milliard?

Er spændt på om du kan nævne en klub der kan formå dette udover PSG og måske ManCity (til deres forsvar er de dog dygtige forretningsfolk).

Så ja, det er fordi det PSG men det er jo lige som hele pointen med at folk råber op.
Skrevet af sortmagi
AH de har da lige vundet guld og sølv de 2 sidste sæsoner. Det er vel okay set med hvem de konkurrere imod...
Holmstrøm og Don Ø, the kings.
Skrevet af Rsabrawi
Bonbymo5, Skriniar burde koste 80-90 millioner euro, hvis ikke mere hvis man ser på priserne nu til dags. Manden er en af de bedste CB i verden.
annonce
0