Snak

Mere indhold efter annoncen
Folk der køber denne her i historie burde seriøst få sig et liv og blive modner!
Det er jo så klokkeklart tydeligt at det her er Spin for galleriet!
Hvis der var tale om en REEL hjernerystelse havde han skulle været udskiftet med det samme, da man ALDRIG skal tage chancer med sådan noget ved den mindst tvivl. Prøv at se på klippene hvor Klar Karius ser ud efter episoden og ret frisk og energisk brokker sig til dommeren, det havde han ikke gjort hvis der reelt var tale om en "Hjernerystelse"´!

Denne her Spin historie er tydeligvis kun sat i land for at bl.a. Liverpool fansene skal tilgive ham (især de Dying Hardcore af slagsen, som sandsynligvis stadig bæger meget nag over det), samt at spillerne også skal kunne være i stand til at tilgive ham KOMPLET 100% og ikke have en falsk Facade på overfor ham, hver gang de nu ses i forbindelse med træninger, kampe og fælles arrangementer!

Come on Folkens, det her er jo ikke Raketvidenskab, vel?
Den eneste logiske forklaring er vel, at han er i Liverpool, da han skrev kontrakt med dem, skrev han garanteret også under på, at han under INGEN omstændigheder måtte medvirke til, at de skal løfte trofæer eller vinde titler, da dette ikke er noget Liverpool gør i længere!!

Så hjernerystelse eller ej, så kan man ikke give karius skylden!!!
@MM27

Det påvirker synet. Det står i artiklen - Læs den.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
https://www.youtube.com/watch?v=9-rakm7sg24

Hold da helt kæft hvor er han et svin af rang! Det er jo en albue for fuld kraft i hovedet på Karius.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Så lægen konkluderer ud fra en ct-skanning at hans syn nok var forstyrret under kampen? hahaha, okay så.
Der mange ting jeg undrer mig over her, men det jeg undrer mig mest over er at man flyver hele vejen til USA for at blive tjekket for en hjernerystelse :D
Altid i hjertet: Sheffield United (The Blades) Athletic Club de Bilbao
"Så lægen konkluderer ud fra en ct-skanning at hans syn nok var forstyrret under kampen? hahaha, okay så."

Øh nej...

After carefully reviewing game film and integrating a detailed history – including his reported present and immediate post-contact subjective symptoms – physical examination and objective metrics, we have concluded that Mr. Karius sustained a concussion during the match May 26, 2018.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Det er nu lidt synd for Karius. Han og Liverpool vil nok have håbet på, at denne melding kunne (delvist) "frifinde" ham for sine fejl i finalen. Det er dog næsten svært at forstå, at man ikke på forhånd kunne se, at det ville være de færreste, der køber den (selv hvis den måtte være god nok). Det virker desperat.

Skulle vel have været straffespark til Ramos for det skub han får fra Dijk og så et gult kort for at ramme Karius hårdere end han ellers ville have gjort.

Ramos var pinlig i den finale, men denne episode bliver han gjort langt mere skyldig end han egentlig er.
Hvis Ramos havde været Liverpool-spiller, så havde Real Madrid aldrig vundet, står det helt klart, og var sikkert end med et par mand på hospitalet.

Vanvittig kamp hehe...
annonce