Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Drayton Park
@losamigoss
Enig, og pinligt med underskriftindsamling, der skal få UEFA til at straffe Ramos samt advokat, der vil sagsøge Ramos! Det er jo helt ude af proportioner efter denne finale og aldrig set tidligere. Er fodbolden på vej mod amerikanske tilstande?
Skrevet af D.B.R. ©
Den var bare ikke kampafgørende.

Det er så din holdning. Fred være med det.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af turbocharlie666
Liverpool havde vundet CL, PL, klub VM YOU NAME IT, hvis ikke Ramos havde givet karius hjernerystelse, som senere nok bliver til en hjerneblødning, som dog heldigvis forsvandt af sig selv igen.

Så kan liverpool fans bedre sove om natten, nu da det giver så mange mareridt, at være fan af en klub, som ikke ved hvordan man vinder ;D
Skrevet af D.B.R. ©
Dejligt, så fik du luftet dine frustrationer, turbocharlie.

Sov du bare sjovt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af MM27
@ o_dalgaard
Tacklingen med Salah er en hård duel mellem to spillere, som har et uheldigt udfald. Der er ikke mere i den.

Fair nok, at du ikke kan lide Ramos (jeg er heller ikke hans største fan), meeeen skulle vi nu ikke lige slappe lidt af..
Skrevet af MM27
@ DBR
Hans præstationer i sæsonen understøtter da netop, at drops som disse kunne ske. Især hvis man ligd blander lidt finale-nerver i.

Du er i din gode ret til at mene det, du gør. Mange andre fans af Pool deler formentlig din holdning. Sådan er det at være fan af et hold - det kan påvirke ens holdning til ting. Og du har helt ret: Fred være med det.

Som neutral seer synes jeg, at det var en fantastisk kamp. Den havde det hele: intensitet, nærkampe, flot fodbold, spetakulære mål og drops.
Skrevet af This is Anfield
Real vandt fortjent. Bare ærgerligtvat disse episoder skal overskygge det sådan. Jeg tror at kampen havde været federe med Salah frisk i hele kampen. Derudover betød 3-1 målet at der ikke var nogen spænding til sidst. Og det er da trættende at det er obmålmandsfejl der skal være afgørende. Faktum er st Real cruisede sejren i land. Liverpool var jo aldrig foran, og man sad med fornemmelsen af at Real havde er ekstra gear eller to i tilfælde af at Liverpool skulle være kommet foran. Men det finder vi aldrig ud af.

Og så til dem der siger stop med alle undskyldningerne. Hvilke andre unddkyldninger er der? Man kan godt være ærgerlig over at ens bedste spiller må udgå tidligt, og man må vel også være ærgerlig over at Karius dropper hele to gange i en finale. Det er ikke nødvendigvis undskyldninger, det er da bare pisse ærgerligt og trættende.

Videre..
Skrevet af O_Dalgaard
@MM27
Hvorfor? Så er der sgu da ikke noget at debattere. Perspektiv. Hvorfor skal jeg løbe rundt og fortælle børn og voksne, at man skal opføre sig ordentligt på en fodboldbane; at man selvfølgelig ikke må slå og sparke modstanderen, når idolerne/idioterne på tv til tider ikke laver andet?
Jeg er træt af det. Og ja, jeg er måske mere bitter og ældre end gennemsnittet her inde.
Skrevet af MM27
@ o_dalgaard

Hvilket perspektiv er det, at du gerne vil diskutere?

Salah og Ramos går ind i en duel. De overskrider begge reglerne for nærkampe. Salah lander uheldigt og bliver skadet. Du kan måske sige til de der børn, at den slags sker, men at det var rigtig fint, at Ramos undskyldte. Måske kunne du også sige til dem, at en person ikke på forhånd er skyld i alverdens ulykker, blot fordi man ikke kan lide manden. Du kunne kalde det at se nuanceret på verden; eller måske perspektiv..
Skrevet af Pantic
Problemet er vel nærmere, at slemme Ramos "låser" Salahs arm (efter Salah hev fat først) de falder ned, og Salah bliver skadet. Så finder man ud af det er modsatte skulder Salah bliver skadet i, og ikke den Ramos låser fast. Men det er jo ligemeget. Salah bliver skadet i en situation han selv starter. Men Ramos er skurken.

Så bliver Karius pludselig også skadet, og det gør han laver to fejl der koster mål. Han kunne sagtens spille kort og kaste bolden ud i 28 af 29 tilfælde, men det ene tilfælde hvor det gik galt, skyldes ikke a My Karius dummede sig, det skyldes hjernerystelsen. Derudover har han flere gode redninger og indgreb i løbet af anden halvleg, men laver endnu et drop. Dette drop skyldes ikke som man (hvis man gad) kan se, at Karius i sidste øjeblik ændrer mening fra at ville bokse, til at gribe bolden. Det skyldes også hjernerystelsen.

Jeg havde/har på sin vis stadig, stor respekt for det Liverpool leverede i løbet af sæsonen. Men det er sgu da trættende at se på alle disse "forklaringer" på hvorfor Liverpool tabte.
Jeg har utrolig ondt af Karius. Ingen fortjener den oplevelse finalen blev for ham. Om det her er et mærkeligt forsøg på at give ham ro i sindet, skal jeg ikke kunne sige. Men at så mange hopper i, det kunne jeg til dels forstå i dagene efter finalen (både Salah og til dels denne historie, hvor tam den end er). Men når hovedet igen tænker klart, er det mig uforståeligt at nogen stadig kan se anderledes på hændelserne end at Salah var rent uheld, og Karius var uopmærksom.

Nå... Nok om det. Sov godt derude.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af MM27
@ Pantic
Spot on.

I øvrigt er det bemærkelsesværdigt, at Karius har så mange redninger efter han åbenbart blev blindt. Med den evne bliver han formentlig den bedste målmand nogensinde :)
Skrevet af Stagger Lee
Personligt mener jeg at finalen blev afgjort på midtbanen, hvor Modric og Kroos spillede en eminent kamp. Omvendt spillede Liverpool helt uden midtbane og de havde simpelthen ikke omtanken og teknikken med bolden, til at kunne gøre ret meget ondt på Real.

Det ændrer dog ikke på det faktum at Ramos er en overfaldsmand og burde straffes hårdt for sine aktioner, ikke alene denne i kamp, men stort set alle kampe han deltager i. Han har fine rekorder i disciplinen, at være et svin, men han burde straffes hårdere.

Man kan måske argumentere for at Liverpool spillerne burde være bevidste om Ramos´ meritter. Eks.v burde Salah vide at hvis man går i nærkamp med Ramos, så er det om at gøre det ordentligt og ikke vagt prøve at gøre sig bred med armen, for så kommer det til at gøre ondt. ALLE, der kender Ramos og ser de fleste af Reals kampe, ved at Ramos vil skade en modstander, hvis han får chancen. Sådan er det.

Gravesen ville sige, det er en opgave for holdkammeraterne at beskytte Salah. Det vil sige, sende Ramos en hilsen, inden, han når at skade nogen. I Spanien, der har modstander holdene fuldt fokus på Ramos på taktikbrættet. De offensive spillere forsøger at udnytte hans spillestil til egen fordel. De falder meget let i hans nærvær, både for at beskytte sig selv, men også for at gøre dommeren opmærksom på Ramos. De ting var der tydeligvis ingen, der havde fortalt i Liverpool´s omklædningsrum og i særdeleshed til Salah.

https://en.as.com/en/2018/02/24/football/1519467157_104328.html

Hvis nogen skulle være i tvivl om, hvordan Ramos spiller fodbold.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af LyngUnited
Real vandt fortjent. Og det havde de sikkert også gjort selv om Salah og Karius havde været fit.
Når det så er sagt så er det klart den her situation bør føre til karantæne til Ramos. Albuen i fjæset på Karius er tydeligvis overlagt og Ramos har i hele sin karriere været en spiller der af og til går over stregen.
3-6 dages karantæne ville være passende.
Skrevet af AHUJ
Så finder man ud af det er modsatte skulder Salah bliver skadet i, og ikke den Ramos låser fast.

Flot Einstein. Han lander af gode grunde ned på modsatte skulder, uden mulighed for at tage fra - eftersom Ramos vælger at hive Salah ned og låse armen.

Så bliver Karius pludselig også skadet, og det gør han laver to fejl der koster mål.

Vi kan blive enige om, at han nok var blevet undersøgt, hvis en af de mange dommere havde set situationen og vist Ramos ud som fortjent. Udover det tror jeg ikke, at en evt. hjernerystelse er grunden til de to drops.
Jeg havde/har på sin vis stadig, stor respekt for det Liverpool leverede i løbet af sæsonen. Men det er sgu da trættende at se på alle disse "forklaringer" på hvorfor Liverpool tabte.

To drops og en skade til Salah. Hvad havde du forventet. Det er sgu en ret god forklaring på, at det var fordel Real i kampen.
Jeg har utrolig ondt af Karius. Ingen fortjener den oplevelse finalen blev for ham.

Enig.
Om det her er et mærkeligt forsøg på at give ham ro i sindet, skal jeg ikke kunne sige.

Det kommer som en overraskelse.
Men når hovedet igen tænker klart, er det mig uforståeligt at nogen stadig kan se anderledes på hændelserne end at Salah var rent uheld, og Karius var uopmærksom.

Uopmærksom på hvad? Ramos´ flyvende albue eller Benzema for ham, eller måske begge? Uheldigt at Salah blev skadet, bestemt. Uheldigt at Ramos hev ham ned på den måde, bestemt ikke.
YNWA
Skrevet af Pantic
Var Paul Scholes og Xabi Alonso også nogle svin? De ligger lige efter Ramos i at have flest gule kort i CL.

Ramos er bestemt en hård spiller, og en spiller der bestemt også går over stregen. Men al den her snak om at han bevidst går efter at skade spillere konstant, det er nu lidt morsomt.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Luka1507
Det ville være fedt hvis en mediciner med lidt kendskab til hjernerystelser ville melde sig på banen og give lidt indsigt i sagen nu hvor folk - det inkluder mig selv - er for doven til at læse op på det selv. Jeg vil dog ikke nødvendigvis synes det er underligt, at Karius selv eller læge-personalet er uvidende om situationen i kampen. Hjernen er nu engang kompleks.

Hvad angår Ramos er jeg som Barca-fan en anelse biased, men der kan ikke være tvivl om, at han er spilleren som går til grænsen og nogle gange over grænsen og andre gange langt over grænsen. Tjekker man på youtube er der adskillige klip der bakker op herom. En tendens jeg selv ville kategorisere som unfair og dårlig sportsånd. Min mavefornemmelse siger mig, at det ikke bare var et tilfælde at Karius fik en albue i ansigtet på trods af skubbet forinden eller at Salah fik låst sin arm på vej ned i situationen. Om det har været hensigten at skade spillerne kan vi kun gisne om, og Ramos ved det måske ikke engang selv, men det er da ikke så usandsynligt, at Ramos som før set går for hårdt til modspillerne i forsøg på at få dem til at miste koncentrationen om kampen og stikke lidt til deres psyker.

Det er svært at straffe den slags tilfælde, men helt generelt bør spillere som Ramos blive offer for det samme og her må de andre spillere tage intiativ og "bekæmpe vold med vold". Havde jeg været Liverpool-spiller den aften, ville jeg prøve at gen-gælde situationerne hvis muligheden bød sig uden at skulle bookes eller vises ud.

Spillere som Ramos, Alli, Croch, Fellani, Costa og især Pepe, er generelt en pestilens i fodboldens verden.
Skrevet af O_Dalgaard
@MM27
Det kan jeg da godt sige til dem. Men så ville jeg jo lyve. De er bedre til at kigge på youtube end jeg er, og der findes desværre mange hændelser efterhånden, hvor Ramos gang på gang bringer spillet i miskredit. Det er en svær øvelse at modstride sig et beviseligt videomateriale, som i dette perspektiv udgør de nuancerede detaljer. For mig handler din argumentation om det stikmodsatte af at nuancere, du forenkler. Kom ikke og sig at du heller ikke tror på klimaforandringer.

Køber dit argument med Salah. Godnat.
Skrevet af Pantic
@AHUJ - Så Ramos kan godt tage fra i situationen, selvom hans arm også er låst fast, men Salah kan ikke tage fra med den arm han har fri og bliver skadet på?

Jeg tænker det er lidt en umulighed at der skal komme fornuft ind i denne tråd. Udtryk som flyvende albuer og Benzema for på den stakkels Karius.

Held og lykke i den nye sæson.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af AHUJ
@AHUJ - Så Ramos kan godt tage fra i situationen, selvom hans arm også er låst fast, men Salah kan ikke tage fra med den arm han har fri og bliver skadet på?

Du kan jo prøve at se klippet, der får du svaret. Den ene lader sig falde, den anden bliver trukket ned.

Jeg tænker det er lidt en umulighed at der skal komme fornuft ind i denne tråd. Udtryk som flyvende albuer og Benzema for på den stakkels Karius.

Jeg forstår ikke den sidste sætning.
YNWA
Skrevet af MM27
@ o_dalgaard
Øh, så Ramos ER skyld i alverdens ulykker? Nå, for filan.. skål!

Rart, at vi er enige om at Salah-situationen var utilsigtet.

Godnat.
annonce
0