Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold kæft, hvis du mener at Salah situationen var utilsigtet, så kender du intet til Ramos. Og her mener jeg selvfølgelig ikke at han vidste, hvad resultatet blev, men at han gik efter at gøre mest muligt skade, bevidst. Fuldt ud, for sådan spiller han. Hvis du tror andet, så er du naiv. Der findes tonsvis af spillere på alle mulige niveauer, der spiller sådan, og Ramos er kongen.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
@ Stagger
Har set ham spille masser af gange, og han går tit langt over stregen. Men jeg tror ikke på, at han tænkte: "Nu skader jeg lige Salah".

Ramos gik efter at stoppe Salah. Ved at bruge lidt mere ulovlige midler end Salah selv. Uheldigvis blev han skadet. Rigtig meget uheldigt for Liverpool, da de intet kunne, da han udgik.
Som jeg sagde, så kender du intet til Ramos, men hvis du er så gammel, at du kan huske Keane fra dit eget hold, så har du en idé.

Liverpool havde ikke vundet den kamp, med eller uden Salah i den resterende time. Real var alt for overlegen i stort set alle facetter. Så det er ikke der, skoen trykker.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
@ Stagger
Husker fint Keane. Fantastisk spiller. Ellers fint niveau du lægger for dagen - alderskortet er ikke særlig slidt..

I mine indlæg i denne tråd, understreger jeg netop, at jeg er enig i, at Ramos ikke er Guds bedste barn. Jeg mener heller ikke, at der er tvivl om, at han accepterer risikoen for at lave frispark på Salah (som selv river i armen på Ramos). Jeg anfægter bare, at han går efter at skade Salah i situationen. Er det ærgeligt? Ja da! Var det hensigten? Ikke som jeg ser den. Hverken den lørdag efter efterfølgende.
Det er jo for fanden ikke et spørgsmål om, hvorvidt lfc havde vundet kampen, hvis og hvis.. Det er et spørgsmål om at kampen skal afvikles efter reglerne. Folk der nævner skub i ryggen som årsagen til albuen i hovedet på karius skal seriøst stramme op. Ramos får muligvis et lille bitte skub i ryggen, og bruger det så som undskyldning for lige at få ram på karius. Det er 100% bevidst, og det fratager ham ikke for hverken skyld eller ansvar, da han uden problemer kunne have undgået at ramme karius. Sympatiske mennesker ville i situationen med karius og Salah, forsøge at minimere chancen for at skade modstanderen, men der er ramos indrettet stikmodsat.
Carra, kampens resultat reflekterede i hvert fald heller ikke styrkeforholdet mellem klubberne medmindre man mener brydning og boksning.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Nu ikke så fintfølende. Intet alders kort, blot et spørgsmål, for at se om vi kunne finde en fælles reference. Det er trods alt 13 år siden, han stoppede i Utd.

Synes også at jeg mere end en gang, har pointeret, at Ramos ikke går bevidst efter skade Salah i skulderen. Men en type som Ramos er glad, hvis han kan gøre ondt på modstanderen og på den måde tage modet fra spilleren. Som du selv siger, så accepterer han fuldt ud at han kan komme til skade og på den måde er det med fuldt overlæg.

Og dermed altså også strafbart ud over en almindelig forseelse, som nogen prøver at dække den ind under. I min bog er den til mindst gult og måske også rødt, når man nu kender svinet. Manden skal straffes for de sindssyge ting, han render rundt og laver. Men det jo også lettere at dømme, når man kan se den i tv og slow.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Jeg ved ikke hvad der er mest absurd. Hetzen mod Ramos på baggrund af episoden med Salah, som Ramos selvfølgelig ikke kunne forudse udfaldet af eller de mange Real fans, der mener Ramos bliver skubbet ind i Karius og uheldigvis rammer ham i hovedet.
En fantastisk atlet som Ramos, bliver pludseligt motorisk udfordret, da hans albue er ved at passere Karius ansigt. At han bliver skubbet ændrer ikke på, han er ved at falde forbi Karius, da han løfter albuen. Et uheld... Jesus Christ. Han er næsten lige så uheldig som Suarez, det på grund af sit overbid ofte falder uheldigt med tænderne ned i modstanderne.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Desuden er det muligt at Bay M var upopulære tredjegangs-vindere i 1976 via et tvivlsomt straffespark i returen mod Malmø i indledende runde, men det skete ikke med brug af vold, hvis man ser bort fra Beckenbauers "tackling" i 75-finalen, hvor Leeds også var pænt med i den leg.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Ramos gik vel næppe efter direkte at skade Salah, nok bare vise hans no holds barred-type spil. Ingen hensyn, fuld hårdhed, gerne et "professionelt frispark", bliver modstanderen skadet, så er det bare ærgerligt.

Den direkte albue i Karius´ hoved burde give rødt og flere dages karantæne, det er kun for at skade modstanderen, hvor meget det så lykkedes, det er jo svært at vide??

Grunden til at Ramos drejer til sidst (hvor han teknisk set har sluppet sit greb om Salahs arm), det er jo blot for at beskytte sig selv. Ramos, og nok de fleste andre, i sådan en finale tænker jo 100% på ikke selv at blive skadet i sådan en duel, før de tænker på om modstanderen evt. bliver skadet. Hele duellen blev lettere ukontrollabel for dem begge, men det er klart, at Ramos er en uhyggelig fætter på sådan en fodboldbane, som ikke går særlig meget op i spillernes helbred, i hvert fald ikke modstandernes.

Dog skal man jo nok stadigvæk tænke på, at han slap uden gult eller rødt i kampen og ikke har fået på efterbevilling.

Så Ramos bevæger sig konstant mellem grænserne, og overskrider gerne et par, hvis det kan hjælpe holdet med at vinde, men en skulder af led og en hjernerystelse er vel næppe det eneste, som Ramos tænker på i sådan en kamp, hvis han overhovedet skænker det mange tanker...

Ingen tvivl om at han har Pepe-genet, dog, men det er nok ikke så kalkuleret, som man ellers kunne antage, det er nok mange mere noget som opstår i det givne øjeblik, hvor det er bare er hans stil (som sikkert nogle gange er ulovlig og direkte usmagelig fodboldmæssigt set, ja, som måske kan ødelægge en kamp...).

Så i en sådan en CL-finale, og på det niveau i fodbold, så er det nok sjældent så sort/hvid som man som fan, måske, godt kan have indtrykket af... der er næppe tid til at planlægge eller udregne alting, meget af det er instinktive reaktioner og lettere ukontrollabel ting... som desværre går til Ramos fordel i sådan nogle situationer...

måske...


Grunden til at Ramos og Salah falder oveni hinanden er jo i og for sig ikke blot at de har låst armen sammen, det er at Ramos kaster foden ind for at prikke til bolden og spiller den dermed hen til et holdkammerat, hvilket jo i sig selv næppe er ulovligt, desværre medfører det at de begge to total-kolliderer og ender i en meget slem situation, i hvert fald for den ene... det er vanskeligt at sige at Ramos skulle have forudset alt dette og sørget for at det var Salah, der blev skadet, og ikke ham selv...

Ingen tvivl om at Ramos går over reglementet engang imellem, men han spiller jo stadig... ligesom Pepe, Costa, Zlatan, Keane osv. også gjorde det...

Så han gør, hvad han kan for at vinde, måske på en lidt usmagelig måde nogle gange, desværre haha... :)
annonce