Snak

Mere indhold efter annoncen
Uanset hvad, er Ramos en cunt, og har altid været det - det er selv de fleste Real fans enige i, hvis man skal tro diverse fora.
@MM27

Har du haft hjernerystelse? Det påvirker synet. Læs artiklen.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Da ikke nødvendigvis, Foggy. En hjernerystelse kan sagtens manifestere sig først timer, ja nogle gange dage efter stødet. Det er også derfor man altid siger til folk der har slået hovedet, at de skal holde øje de næste par dage.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Få nu indført VAR. Ingen havde kunnet brokke sig over rødt til Ramos i den situation
Skræmmende at læse kommentarer her på bold.dk. SÅ mange dårlige tabere (læs: Liverpool-tilhængere) samlet ét sted. Så useriøse kommentarer og så udokumenterede argumenter. Ja, Ramos er en hård og kontant forsvarsspiller - i verdensklasse - og laver også frispark, som mange andre kontante forsvarsspillere på andre hold. Ramos og Real Madrid vinder - og så er der kamp om at svine ham til. Kom videre i livet. Der starter en ny turnering efter sommerferien og håber Liverpool fortsætter det gode spil fra denne sæson. Forhåbentlig med støtte fra tilhængere der har mere klasse end de fleste her på sitet!
Jpp....

Og du tror ikke der findes spin i fodboldverden? Du tror ikke at Liverpool/Karius kunne have interesse i at hospitalet kom med den udtalelse? Mage til naivitet skal man lede længe efter. Klubber, spillere, agenter - ja alle i fodboldverden forsøger at tage sig så godt ud som muligt og alle er sig selv nærmest, når det kommer til stykket. Men det er da fint at få listet "undskyldningen" ud på den måde, i forsøget på at prøve at få Karius til at fremstå en anelse mere kompetent end tilfældet er. Sådan er gamet. Men dog stadig ynkeligt.
@ Jpp
Yep, og det er da bestemt en ubehagelig oplevelse. Enig, det kan påvirke synet. Du glemte det igen.

Man kan altså ikke bare undlade afgørende elementer af en ekspertudtalelse, så det passer ind i et sted, man synes den skal. Så tak fordi du med det ind :)
Haha den her tråd er simpelthen for morsom :) Liverpool var jo chanceløse i kampen.

Er der nogen, der har et link til situationen set fra en ordentlig vinkel? Altså en vinkel, der ikke er optaget 100 meter fra situationen og bagfra, hvor der intet kan ses?
Man kan jo kun håbe på, at de mange tåber, som skriger efter en livsvarig karantæne til Ramos en dag bliver en smule klogere. I situationen med Salah ses det jo tydeligt, at det var ægypteren, som startede med at trække i Ramos´ arm og i denne situation kan man jo også se, at han bliver skubbet i ryggen, og dermed får overbalance.
Men så længe I bliver ved med at fortælle jer selv, at Liverpool kun tabte den finale pga. Sergio Ramos, så bliver I nok aldrig klogere.
Favorithold: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: Hønefoss, AaB, Hobro, Hamburger SV og Stevenage.
"Og du tror ikke der findes spin i fodboldverden? Du tror ikke at Liverpool/Karius kunne have interesse i at hospitalet kom med den udtalelse?"

Haha. Undrer de sig ikke over i Netto, hvad du skal med alt det sølvpapir? Jesus Christ. Du taler om ynkelighed.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
annonce