Snak

Mere indhold efter annoncen
I situationen med Salah ses det jo tydeligt, at det var ægypteren, som startede med at trække i Ramos´ arm og i denne situation kan man jo også se, at han bliver skubbet i ryggen, og dermed får overbalance.

Ja, hold da op. Det er da tydeligt, at Ramos bliver nødt til at kaste en albue i hovedet på Karius for at holde balancen.

Og det er selvfølgelig også tydeligt, at han er nødsaget til at hive Salah ned, samtidig med at låse hans arm, så han ingen kontrol har over faldet.

Man kan også argumentere for, at Ramos i begge situationer smider sig ekstremt overdrevet. En mand med en horribel balance hverken vælter eller mister balancen ved et lille skub i ryggen.

Kampen er overstået, Real vandt. Jeg er videre. Men der er vel ingen grund til at spille dum, bare fordi man er Real fan, og vil forsvare Ramos. Han er et svin på banen, det ved vi alle. Begge situationer er i allerhøjeste selvfølgelighed med fuldt overlæg.

:)
YNWA
Ramos var pinlig i den finale, men denne episode bliver han gjort langt mere skyldig end han egentlig er.

Se den lige igen. Det er tydeligt, at det er med vilje og med fuld kraft!

https://www.youtube.com/watch?v=9-rakm7sg24
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
@esbenbanan fordi USA har det bedste doktorer i verden inden for hjernerystelse, fordi det altid har været et problem i forhold til NFL. Derfor er det blevet meget kloge på det da det ikke sker så hyppigt i normalt fodbold :)
jesper1200...... magen til dumsmart kommentar skal man sku lede længe efter...... for det kræver jo at hvis det skulle være sandt vedrørende. Karius at det blev konstateret imens kampen blev spillet og ikke bag efter.... klovn
Haha, som om, gad vide hvor meget den læge har fået under bordet for at komme med den udtalelse :)
@ Jpp

Der står også "kan". Måske er skribenten eller den citerede uenig med sig selv.
How convenient...
Trist at Ramos fik lov til at slippe afsted med den svinestreg.

En hjernerystelse forklarer meget godt Karius besynderlige optræden, men hey det er jo bare en undskyldning, da Liverpool jo tabte til et "langt bedre hold", der vandt på de to drop og et once in a lifetime mål.
Y. N. W. A. #JFT97
"Der står også "kan". Måske er skribenten eller den citerede uenig med sig selv"

Måske du skulle til at lære at læse. Der står at det har påvirket hans syn. Og at det kan have påvirket hans præstation

At the time of our evaluation, Mr. Karius’s principal residual symptoms and objective signs suggested that visual spatial dysfunction existed and likely occurred immediately following the event. Additional symptomatic and objectively noted areas of dysfunction also persisted. It could be possible that such deficits would affect performance.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Hvis det havde været en målmand, der ikke tidligere havde lavet store fejl jævnligt, så havde der nok været større chance for at den brede neutrale fodboldbefolkning ville købe historien. Nu vil Kariues nok bare mest af alt blive gjort mere til grin.
Mon ikke der næste gang, han begår en stor fejl vil starte underskriftindsamlinger, der skal sørge for at han bliver undersøgt for en hjernerystelse.

Ramos blev skubbet ind i Karius. Der skal dømmes straffespark inden der skal tages stilling til noget som helst andet.
annonce