Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis bøderne skal betales, kræver det jo, at nogle ren faktisk etablerer ESL og insisterer på at bøderne betales. Gør Real Madrid og Barcelona eksempelvis dette, vil de jo enten automatisk melde sig ud eller blive smidt ud af Champions League, så det kommer nok ikke til at ske.

Herudover har forudsætningerne for etableringen af turneringen aldrig været opfyldt. Der skulle eksempelvis være 15 etablerede klubber. Så juridisk er der nok ikke så meget at komme efter,
Jeg er som person en, der godt kan finde ud af at tilgive (dog er jeg ikke videre kristen), og ikke skriger på blod ved enhver given lejlighed. Sådan er vi så forskellige :-)

For vi andre evner ikke at tilgive og skriger på blod ved enhver given lejlighed, eller hvad er pointen?
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet https://www.dr.dk/sporten/fodbold/efter-slutfloejtet-ved-vm-i-qatar-har-migrantarbejdernes-forhold-aldrig-vaeret
For vi andre evner ikke at tilgive og skriger på blod ved enhver given lejlighed, eller hvad er pointen?

Nogle har ikke, heraf mit "nogle er hævngerrige" i mit tidligere indlæg.

Ikke at man ikke godt må synes, det ikke skal straffes. Jeg synes noget andet.

Nemlig, og Tintin9, som jeg citerede, har fået svar.

God weekend.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg kan ikke forestille mig, at Man City og deres hær af advokater kommer til at betale noget nær dette beløb.
Det er sket under Corona, så der må være dobbelt straf - 2,6 mia. at betale *ca-ching* ;)
Nu er jo Leeds fan og ved alt om at blive straffet for de besynderligste ting, tænker bare dette overgår alt vi er blevet straffet for
Utroligt med så mange jurister, der findes på bold og som efterhånden kender kontrakten bedre end klubberne selv.
ESL er en nødvendighed, hvis klubberne skal kunne følge med og ikke blot kun føres af de rigeste ejere. PL har pt den klart stærkeste økonomi. Der kan La Liga, Ligue 1 eller Serie A på ingen måde følge med og hvis klubberne fra de ligaer ikke gør noget anderledes, så ender de med at blive andenrangsligaer, mens PL tromler derudad.
Vi kender jo slet ikke detaljerne omkring ESL - de har jo ikke haft mulighed for at forklare sig. I stedet råber alle, at det har været en kæmpe sejr for fodbolden, at UEFA (og FIFA) har sejret. Monopolet har sejret. Korruptionen har sejret. Og i stedet for, at ligaerne eller klubberne før en bare nogenlunde bid af kagen, så går størstedelen til FIFA og UEFA.
Den nye CHL struktur begynder at blive amerikaniseret, hvor man så vil se tophold som Juventus, Barcelona, Inter spille kampe mod West Ham, Burnley, Everton.. Har jeg lyst til at se kampe vs Barca mod Juventus, City mod Real, ja så tager jeg det sidste.
Klubberne og solidaritet penge til forbundene får 93% af CL indtægterne så UEFA får ikke hovedparten langt langt fra
Mehomaster. "ESL er en nødevendighed, hvis klubberne skal kunne følge med og ikke blot kun føres af de rigeste ejere."
Det er på så mange plan, så ubehjælpsomt, selvmodsigende, indsigtsløst, snæversynet og egoistisk at jeg for min del vil undlade at kommentere yderligere. Det skunne være et statement fra Florentino Perez inden han gnækker sig i søvn over årtiets scam.
Overtal de store klubber til at gå med i ESL og når de så melder sig ud af den åbenlyst egoistiske klub som ingen vil have, så sender Perez bare en regning på 1mia. Så sover han bedre om natten.
Beklager at mit indlæg er unuanceret og med en nedladende tone - men jeg bliver sgu lidt træt.
ESL er en nødvendighed, hvis klubberne skal kunne følge med og ikke blot kun føres af de rigeste ejere. PL har pt den klart stærkeste økonomi. Der kan La Liga, Ligue 1 eller Serie A på ingen måde følge med og hvis klubberne fra de ligaer ikke gør noget anderledes, så ender de med at blive andenrangsligaer, mens PL tromler derudad.


Ønsket med dette er bestemt ikke at starte en "hvilken liga er stærkest. Men det handler vel om at PL langt hen ad vejen har sikret en lidt mere jævn spilleflade og dermed gjort holdende i bunden bedre i stand til at konkurrere. Dette ved en mere rimelig fordeling af TV-pengene. Det har så gjort at ligaen er mere attraktiv pg dermed er TV-aftalen langt bedre end i de andre lande. Her vil den større eksponering også betyder større sponsorater. I Spanien forhandler hver enkelt klub (då vidt jeg ved), deres egen TV-aftale. Det betyder en enorm skævvridning som betyder st der er længere mellem top og bund og dermed et mindre attraktivt produkt alt andet lige.

Så kan det i det hele taget være at der er nogle folk der bare er bedre til at sælge premier league. Hvis de penge der ryger ind i de engelske klubber er større, skal klubber i de andre lande jo ikke bare blindt forsøge st konkurrere. De bliver da nødt til at se om det er økonomisk bæredygtigt. Og for lige at række ud over England sp virker særligt Bayern til at kunne styre denne balance. Til tider kan man med rette betegne dem som verdens bedste hold og de har (mig bekendt) ikke en kæmpe TV-aftale med sig. De er bare gide til at styre deres økonomi. Derfor køber jeg ikke denne "det er en nødvendighed" betragtning - det er simpelthen at fraskrive sig alt ansvar for sine egne dårlige økonomiske beslutninger.
annonce