Snak

Mere indhold efter annoncen

Lækre detaljer sikrede Kroatien VM-bronze i intens kamp

lør 17. dec 16:54

En hæsblæsende start på første halvleg, masser af intensitet og to flotte kroatiske mål blev kendetegnende for bronzekampen ved VM i Qatar, da Kroatien besejrede Marokko med 2-1 og sikrede VM-medaljer for anden slutrunde i streg.Læs hele nyheden her
Fuldt fortjent sejr til Kroatien, men al respekt for Marokkos indsats. I det hele taget en underholdende bronzekamp med masser af offensive aktioner fra begge hold.
Jeg glæder mig til at følge Marokko de kommende år. Det var ikke kun tilfældigheder, der bragte dem langt.
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Hvad brokker marokkanerne sig så voldsomt over efter slutfløjt? Det var da nærmere Kroatien, som blev snydt for et potentielt straffespark. Generelt god dommerindsats, efter al den palaver der har været over valget.
Qatar sørgede da lige for at komme lidt mere i fokus ved at indsætte en dommer der er bange for spillerne og bliver skubbet rundt. Pinligt ringe dommerpræstation. Gvadiol snydt for klart starffe, jeg fatter ikke at det ikke giver straffe. Har da set Argentina og Portugal få straffe for nærmest ingen berøring. Latterligt dommerarbejde
Stort tillykke til Kroatien. Et af de bedste hold i verdenen, nu forstår man pludselig, hvorfor Danmark var så ringe mod dem.
ACH & Tottenham
@dimme
Qatar sørgede da lige for at komme lidt mere i fokus ved at indsætte en dommer der er bange for spillerne og bliver skubbet rundt. Pinligt ringe dommerpræstation. Gvadiol snydt for klart starffe, jeg fatter ikke at det ikke giver straffe. Har da set Argentina og Portugal få straffe for nærmest ingen berøring.

Haha. Så stopper vi fandme! Ja, han kunne have været mere konsekvent over for de marokkanske spillere og deres konstante brokkeri. Måske straffe til Gvardiol, men ender heldigvis ikke med at være kampafgørende. Der har været langt dårligere dommerindsats end dagens, og eneste grund til at du brokker sig så voldsomt, er fordi han kommer fra Qatar og det lugter.

Latterligt dommerarbejde

Latterligt indspark fra dig.
Hvad brokker marokkanerne sig så voldsomt over efter slutfløjt?


Uden at vide det, så kunne det være tillægstiden. Kroatien bruger det meste af et minut af tillægstiden på at lave en udskiftning. Dommeren markere at der bliver lagt tid til, men fløjter så af efter 6.03 af 6 tillægsminuter. Ret beset burde der vel skulle spilles et minut mere - ikke at det formentlig ville have gjort nogen forskel
Vildt med så dårlig en dommer!
Marokko burde da aldrig få lov at flå i og skubbe sådan til ham og Kroatien snydt for straffe
FC Midtjylland Hamburger SV
Stakkels dommer.
Misser straffe til Kroatien og får ikke hjælp af VAR.

Og så skulle Marokko vist have haft et par gule kort, for at skubbe til dommeren.

Hvad brokker de sig over, efter slut?
Manchester United (Selvom de er elendige) B93 (Østerbro dreng)
Imponerende den lille fodboldnation får medaljer ved to VM i træk. Fin afsked til VM for Modrics og fortjent sejr.
Katastrofal dommerlinje der har været lagt ved det her VM. Men i det hele taget har det været et forholdsvist skuffende VM. Mange af de store har virkelig ikke præsteret.
@clush24
Uden at vide det, så kunne det være tillægstiden. Kroatien bruger det meste af et minut af tillægstiden på at lave en udskiftning. Dommeren markere at der bliver lagt tid til, men fløjter så af efter 6.03 af 6 tillægsminuter. Ret beset burde der vel skulle spilles et minut mere - ikke at det formentlig ville have gjort nogen forskel

Muligvis, men det burde ikke føre til så voldsomme reaktioner.

Men så igen, de brokkede sig voldsomt over et korrekt dømt målspark til Kroatien, så du kan godt have ret.
annonce