Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Simonsetov
Hvordan kan folk stadigvæk rose AC, han har da inke været andet end ringe de sidste mange kampe. Bare her idag, hvad laver han på 0-1 målet, prøver at trække en offside, når han bare burde følge manden og dække han ligeså stille af. AC lever ikke op til den hyle folk har skabt, og jounalister og kommentatorer skal stoppe med at rose ham til skyerne.
Skrevet af Benniersej
Hvordan kan folk stadigvæk rose AC, han har da inke været andet end ringe de sidste mange kampe. Bare her idag, hvad laver han på 0-1 målet, prøver at trække en offside, når han bare burde følge manden og dække han ligeså stille af. AC lever ikke op til den hyle folk har skabt, og jounalister og kommentatorer skal stoppe med at rose ham til skyerne


Haha, hvad snakker du om?
Willian er en tåbe og tror han er driblekongen, og mister den så på midten, derefter skal Rudiger holde linjen, hvilket han ikke formår.
Skrevet af martin0509
Hvornår er det sidst sket, at ingen af oprykkerne er rykket ned igen? Jeg mindes ikke at have set det i PL
Skrevet af Simonsetov
Rudiger holder linjen, det er AC som tror han skal trække en offside, man trækker kun offside når man er sikker på alle er klar på den. Og tro at HELE forsvaret var klar på at trække den på så kort tid er håbløst.

Willian spillede ikke en god kamp, men mener bestemt ikke at AC er klar til at starte. Han har haft et markant formdyk
Skrevet af Simonsetov
Rudiger gør som han skal, følger med eftersom der er en kontra igang og der skal man bare følge med. Man trækker offside når hele forsvaret er på plads eller man er alene, ikke når der kommer en kontra farende mod en. Udelukkende AC skyld.

William spillede ikke en god kamp, men AC er langt fra klar til at starte for Chelsea, som altid har haft en solidt forsvar, men når han har startet inde, har det været sejlende og usikkert.
Skrevet af Vistor
Hvornår er det sidst sket, at ingen af oprykkerne er rykket ned igen? Jeg mindes ikke at have set det i PL


2011-12-sæsonen, hvor både QPR, Norwich og Swansea klarede frisag.
"Prima enim sequentem honestum est in secundis tertiisque consistere" (Cic. Ad M. Brutum 3).
Skrevet af RaZZ87
Chelsea har i denne sæson indkasseret 20 mål i PL, mens AC har været på banen. Det inkluderer otte ud af ti kampe mod resten af holdene i top 6, hvor han har spillet fuld tid.

AC har i alt spillet 1981 min i PL. Det vil sige, at Chelsea har lukket 15 mål ind i de resterende 1349 min. Med AC på banen har man altså en statistik med ca. et mål imod hvert 99 min, og uden ham hedder den et mål imod hvert 90 min. Og det er vel at mærke i kampe, der overordnet set har været nemmere end dem, AC har spillet.

Vi kan godt blive enige om, at AC har haft et formdyk i 2018, og at han (sammen med Rüdiger og Caballero) ikke har godt nok styr på Depoitre ved Huddersfields mål. Men det taler imod statistikken at sige, at Chelseas forsvar generelt er mere usikkert med ham
på banen.

Desuden har han fået sin del af kritikken for de fejl, han har begået. Men man må vel gerne stadig tro på ham?
Skrevet af Ljoninho
Vi skal ikke spille det dødsyge defensive fodbold! Vi har 6 ud af 10 folk der har deres suveræne kvaliteter i det defensive på banen, som minimum hver gang! Når vi møder de store så tæller den gerne 7!

Hvordan kan man tænke sådan mod et Huddersfield hold du da for fanden kan regne ud kommer for, at hente det ene point(der samtidig giver dem overlevelse) i en kamp mod et tophold!

Det er ikke bare det spillemæssige, det er al den uro der har været i klubben hele sæsonen - Det er så deprimerende som fan, at læse en ny artikel hver evig eneste dag om hvor pisse hamrende utilfreds Conte nu er igen, og hvor meget Courtois savner Madrid! Om jeg fatter, at de ikke selv kan se hvor hjernedødt det er!
Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
Skrevet af mansemand
set med danske briller..hvor står Zanka og AC...den ene laver inderside afleveringer på 3 meter og bliver fanget fordi han står for højt og den den anden står bare og høvler væk i 90 +min..sandsynligvis bliver WM noget andet..begge sikre kort i truppen.
Skrevet af ForzaDrughi
Manse: stik i seng....
Skrevet af Piksvin
Manse

Hvad er WM? Wales Mesterskaberne?
Skrevet af stick-up-kid
Ljonho! Rough-City at holde med et hold der ikke altid vinder...
Skrevet af VIF57
Godt klaret af Huddersfield, der er røvsyge at se på.
Skrevet af Cfever
Denne tråd er næsten lige så sørgelig som Chelseas sæson. Hvor er der dog mange små og/eller uintelligente og/eller sørgelige brugere her på bold ...
We know what we are
annonce
0