Snak

Mere indhold efter annoncen
@Ensejrforfodbold
Den yderste konsekvens af et kontraktbrud må jo være, at kontrakten ophæves. Det er jo helt basalt.

Hvorfor synes du jeg er uintelligent? Jeg håber Barcelona går glip af en masse penge, fordi de nægter Neymar at udøve sine rettigheder gennem sin kontrakt og spansk lovgivning. Det kan godt være, at det er LFP der agerer vagthund i dette øjeblik, men der er vel næppe nogen der er i tvivl om, hvem de handler på vegne af? Hvis Barcelona ringer til LFP-kontoret i dette øjeblik og beder dem om at acceptere betalingen, tror du så de ville modsætte sig?
Accepter nu bare - og kom videre..
Latterligt at La Liga går ind og afviser det og samtidig forlange kontrakter med frikøbsklausuler. Det bliver nok også ændret fremadrettet. Men det er jo ikke La Liga´s opgave at tjekke om PSG overholde de økonomiske regler.. Det er vel FIFA og UEFA.
YNWA
Det vil i sidste ende være domstolene. UEFA og FIFA er ikke en myndighed, der kan tage stilling til spørgsmål af nærværende karakter, som jeg forstår tvisten.
Det er vel UEFA der skal rejse sagen imod klubben..
YNWA
Det vil i sidste ende være domstolene. UEFA og FIFA er ikke en myndighed, der kan tage stilling til spørgsmål af nærværende karakter, som jeg forstår tvisten.

Som jeg forstår sagen er det udelukkende en FFP tvist, og her er det UEFA - og kun UEFA - der kan afgøre.
Careful man, there's a beverage here
Enig. Men det vil være domstolene, der har det sidste ord, måtte det nå så langt.
@LaPioche

Slap af.. Der er intet kontraktbrud i denne sag fra Barcelonas side. Det er udelukkende forbundet som har valgt at gå ind i sagen så hårdt.. LFP kommer ikke til at ændre deres holdning, bare fordi Barcelona vil det anderledes. Det man skal huske i den her sag er at, LFP ikke ville gøre noget så drastisk uden at være 100% sikre i deres sag.
FC Nordsjælland - FC Barcelona - Tottenham Hotspur "Realfansene udstiller med deres opråb om korruption i barca-favør, deres manglende viden om hvad den hvide Madrid trøje historisk til tider har stået for"
Som udgangspunkt er det et FFP spørgsmål, men FFP har ikke lovkraft, hvorfor tvister kan prøves ved domstolene, hvis der eksempelvis er tvivl om reglernes udformning i forhold til national og international lovgivning, der går forud for FFP. Ved kontraktbrud og omgåelse af regler, der både kan stride mod FFP og spansk lovgivning i forhold til frikøbsklausuler, kan UEFA ikke bare træffe afgørelse.
Hvem der så lige har værneting - om det er de spanske domstole eller CAS - skal jeg ikke kunne udtale mig om.
Der er for mange 0´er foran kommaet i denne handel til at det giver noget mening for mig. Tænk at nogen vil betale SÅ mange penge for et menneske. Jeg væmmes...
Spursfan siden den første fodboldkamp jeg så i starten af 80\'erne: 3-2 mod Newcastle :-)
Ja, selvfølgelig. Men heldigvis kommer det sjældent så langt - og der er jo mange ting i spillernes kontrakter, som kan diskuteres.
Anyway, synes det er latterligt, at La Liga accepterer en kontrakt, hvori der står 1,6mia i frikøbsklausul, også er de nu ikke villige til at efterleve det anyway..
YNWA
annonce