Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af To Madeira
Hvis I skulle spille penge på et scenarie, hvad tror I så, at det hele ender med? Får han lov til at skifte, og så straffes PSG?
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Skrevet af Dannyvilla91
Hvis jeg ikke tager meget fejl selv, så har Barca selv sagt at de vil acceptere frikøbsklausulen, så det er mere LFP end Barca selv der sætter en stopper for det.
Ret mig hvis jeg tager fejl?

Barca kan jo ikke gøre så meget ved det.. Så ved ikke hvordan Barca skulle kunne sætte en stopper for det?
YNWA
Skrevet af The Blues
For at være helt ærlig, tror jeg, at han kommer til at skifte, og at der ikke sker en pind med PSG udover en løftet pegefinger. Penge - hvis der er nok af dem - trumfer - desværre - ofte juraen (uden i øvrigt at påstå, at PSG gør noget juridisk forkert)
Skrevet af Slettet(100659192308)
Haha, hvor store tosser sidder der lige hos La Liga når man vælger at afvise?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Dannyvilla91
Tror også det går igennem.. Og pt. virker det da også til at være i alle parternes interesse.. Tror endvidere PSG har sat en fiks fidus op i forhold til hele handlen, således at de ikke bliver straffet..
YNWA
Skrevet af kingofkings
Hvem har gjort La Liga til dommer over hvorvidt PSG overholder FFP eller ej? Vil klubber fra andre lande så også bare kunne afvise tilbud med at "vi tror ikke i overholder FFP". Lyder som amatører der tror de har mere magt end som så.
Newcastle Howay the lads
Skrevet af M96S
Dannyvilla91, grunden til at, jeg skrev det var fordi jeg er ikke sikker på om det vil får konsekvenser for Barca hvis handlen ikke gik igennem osv
Skrevet af MesutCazorla
Fatter ikke at folk græder over at spillere bliver solgt og købt til så store beløb.

Det må tydeligvis give økonomisk mening at gøre det, ellers havde de ikke gjort det. Fodboldklubber er virksomheder ligesom en hver anden virksomhed. Neymar er en af de bedste og mest marketable sportstjerner på kloden. Han vil ikke blot bringe stor kvalitet på grønsværen for PSG, men han vil også få flere kunder ind i butikken nu og fremadrettet.


Normalt ville jeg bare være uenig med dig, men her er jeg ekstra uenig, da pengene, I denne situation, slet ikke kommer fra PSG, men derimod fra Qatar, som i praksis køber spilleren til PSG. Det her er jo en noget andet skævvridning end, hvad man ellers ser normalt, og det åbner op for en helt ny form for finansiel doping, hvis virksomheder udenfor fodbolden nu kan købe spillere til fodboldklubber.

@Dannyvilla

Ikke i min verden.¨
LFP godkendte jo Neymar´s barcelona kontrakt, og dermed har de jo ikke haft et problem med frikøbsklausulen dengang. I min verden har de jo her sagt, at det var muligt at overholde FFP og købe Neymar fri samtidig, ellers skulle de ikke have godkendt kontrakten..
Jeg kan ikke se hvad der har ændret sig siden? andet end, at LFP måske prøver at beskytte Barcelona og sin liga, for at miste en stor profil.. Men det er jo ikke en valid årsag..


Med hensyn til den del her, så vil jeg først og fremmest sige, at jeg er enig i dine synspunkter og reelt står på samme side som dig, men hagen her er, at det ikke er LFP, der beordrer de her frikøbsklausuler, men derimod den spanske lov. Alle sportsudøvere i Spanien - og altså ikke bare fodboldspillere - skal have en frikøbsklausul i deres kontrakter, så LFP har reelt set ikke noget andet valg end at godkende de klausuler, der stilles op, da den spanske lov jo ikke tager højde for FFP.
Skrevet af lilywhite
Kæmper La Liga en brav - men allerede tabt - kamp for at holde fodbolden i nogenlunde øjenhøjde med os tilskuere?

Eller er de blot bekymrede over at miste en profil til "konkurerende" liga?

Badum, badum ...

Tune in for next episode of "LA LIGA VS. NEYMAR AND THE QATARI UPPER CLASS"

Comming up ... soon!
"... once more it's all about defeating our own demons. Always with the demons. Tottenham's greatest adversary is Tottenham."
Skrevet af FrækFyr17
Sådan, penge styrer allerede alt for meget i fodbolden! For en gang skyld er jeg med La Liga og ikke mindst kraftidioten Tebas.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af VIF57
Pyt med at han ikke længere skal spille i Barca. Det er beløbet der langt ude.
Skrevet af Dannyvilla91
@M96S:
Kan ikke rigtig se hvilke konsekvenser det skulle få for Barca. Det virkede jo ikke til, at de vil sælge ham, så de får vel bare en spiller, hvis det ikke går igennem. Omend jeg ikke længere kan se, hvorfor de ønsker at have Neymar.. Skaden er jo sket: han vil tydeligivs væk og de har affundet sig med det.
YNWA
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det kunne være morsomt, hvis Neymar brugte "ambassadør"-lønnen til at købe sig fri og derefter skrev kontrakt med en helt tredje klub :-)

Hehe, det sad jeg også og tænkte - men mon ikke han ville "komme ud for en ulykke" ret hurtigt derefter. Jeg ville i hvert fald være pænt incognito resten af mit liv, hvis jeg havde snydt andre for 1,65 mia.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er for mange 0´er foran kommaet i denne handel til at det giver noget mening for mig. Tænk at nogen vil betale SÅ mange penge for et menneske. Jeg væmmes...

+1
Men de priser andre spillere går for i dag er nogenlunde lige så utrolige. Det er endda før lønnen er betalt.
Skrevet af la.Vecchia.Signora
Det kunne være morsomt, hvis Neymar brugte "ambassadør"-lønnen til at købe sig fri og derefter skrev kontrakt med en helt tredje klub :-)

Hehe, det sad jeg også og tænkte - men mon ikke han ville "komme ud for en ulykke" ret hurtigt derefter. Jeg ville i hvert fald være pænt incognito resten af mit liv, hvis jeg havde snydt andre for 1,65 mia.


Eller endnu værre, slet ikke købe sig fri, men beholde pengene......
Skrevet af SergiRoberto-Fan
hvis du tror det nogensinde kommer til at ske så er du hvad ordet "dum" betyder. de beholder ham sq da bar til han kan sælges. stupid ass
Skrevet af Dude
PSG, kan da bare overføre de skide 1,65 mia. til Neymar´s Nem-konto. Så kan han selv købe sig fri og tegne kontrakt med de de yderst velhavende Ali-baba´ere .

hvorfor skal det være så besværligt?
Politisk ekspert & Superliga-analytiker.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Sådan, penge styrer allerede alt for meget i fodbolden! For en gang skyld er jeg med La Liga og ikke mindst kraftidioten Tebas. "

Men det er selvfølgelig ok, når Barca og Real handler stort ind.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Dannyvilla91
@MesutCazorla:
Ved ikke hvordan det teknisk/juridisk forgår. Så tak for informationen.
Problemet er vel stadig, at LFP enten kunne vælge at acceptere totalt urealistiske frikøbsklausuler.. Altså mange milliarder - det må de givetvis ikke, da de i nogen grad skal være realistiske jf. spansk lovgivning. Så der er givetvis tale om det maksimalt realistiske beløb, som de har tilladt.
Så enten har de, i min verden, bevist sat frikøbsklausulen for højt, således den aldrig er realistisk, hvilket jo afstedkommer et forklaringsproblem for LFP. Hvorfor tillader de urealistiske frikøbsklausuler? Det indrømmer de jo selv med denne sag.
Alternativt, hvis der ingen regler er i forhold til størrelsen af frikøbsklausul (og det ved jeg ikke, der må du igen hjælpe mig?), så er det jo bare Barca og LFP der har sat frikøbsklausulen alt for lavt.

Hvorom alting er, så kan jeg bare ikke se, hvorfor LFP klager? Selvom staten pålægger dem disse frikøbsklausuler, så er det stadig dem, som kommer til at virke suspekte.. Man kan så mener, hvad man vil om spansk lovgivning, men de får jo ikke en bedre sag af at nægte denne.. LFP kan jo blot bruge denne sag som et eksempel på hvorfor loven evt. skal afskaffes, hvis de virkelig ønsker at lobby for dette.
Accepter nu bare og kom videre, så må vi se, hvad der sker herefter.
YNWA
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis I skulle spille penge på et scenarie, hvad tror I så, at det hele ender med? Får han lov til at skifte, og så straffes PSG?

Jeg tror ikke LFP har juridisk hjemmel til at spærre for handlen. Men til gengæld kunne jeg godt forestille mig, at UEFA kan sanktionere PSG for forsøg på omgåelse af FFP reglerne. Og da det er anden gang, kunne (burde) de sanktionere med udelukkelse af UEFAs turneringer i en periode.

Så måske er det LFPs forsøg på at beskytte PSG mod brud på FFP. Eller også vil LFP bare have belyst sagen, da der jo klart er tale om forsøg på omgåelse af FFP reglerne.
annonce
0