Snak

Mere indhold efter annoncen

La Liga afviser betaling af Neymars klausul

tor 3. aug 2017
Neymars advokater har torsdag været hos La Liga for at betale Neymars enorme klausul - men La Liga har afvist at gennemføre det.

Læs hele nyheden her
who the fuck cares man.. giv nu psg lov til at købe Neymar så vi kan købe en erstatning.. plus la liga har intet at skulle ha sagt, det er fifa der har sidste ord. kon nu videre i teksten!
Ift. at det er landet Qatar, der betaler pengene, så er det vel ok.

Sateme et paradigmesift i fodboldens verden, hvis stater kan begynde at købe folk fri til klubber.

- Mundo Deportivo has reported that Neymar may have already agreed to become an ambassador for Qatar’s World Cup and that the fee for this might be around £200m. In that case Neymar would be able to turn up at the offices of La Liga and buy out his own release clause.
https://www.theguardian.com/football/2017/aug/02/psg-200m-neymar-barcelona-financial-fair-play
Haha så hvis La Liga nægter at modtaget pengene, så kan PSG gå til FIFA og trumfe handlen igennem. Men så skal pengene ikke igennem La Liga eller?
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Sindssyg transfer på alle måder! Men den seneste udvikling er næppe en fordel for Barca, da det fastholder en uafklaret situation, ikke mindst finansielt.
Jeg forstår ikke hvordan Qatar kan købe en spiller? Han skal jo stadig spille i PSG? Nogen der gider at uddybe hvad fidusen er i dette træk og hvilke regler der omgås?
Hvis Neymars advokater er mødt op på LFP´s kontor for at betale med Neymars penge og LFP har afvist dem, så er der jo teknisk set tale om et kontraktbrud. Kunne man forestille sig et scenarie, hvor Neymar dermed bliver løst af kontrakten og Barcelona går glip af transfersummen? Det krydser jeg personligt fingre for.
@LukeDanDuke

Teknisk set er det Neymar selv der skal købe sig fra af kontrakten. Reglerne i Spanien er sådan, så spilleren selv deponere sin frikøbsklausul hos liga-foreningen og derefter er fri til at forhandle med andre klubber. Når de så til enighed sender ligaforeningen spillerens licens til hans nye arbejdsgiver og det deponerede beløb til den tidligere arbejdsgiver.

Ved at det er Qatar der betaler ham for at være ambassadør og han så bruger pengene på at købe sig fri håber PSG at kunne omgå Financial Fair Play-reglerne - og så kan man forestile sig at der også kan være noget skatte-teknisk i det, men det skal jeg ikke kloge mig på.
@LaPioche

Nej, man kan ikke forestille sig en situation hvor LFP handler i strid med reglerne og Barcelona straffes for det.
Det er vist teknisk, for at omgå FFP reglerne. Den meget forsimplede udgave er vist, at ejerne af PSG betaler ham hans frikøbsklausul for at være ambassadør for Qatar og ikke for at være spiller for PSG. Derefter kan han bruge de penge på selv at betale sin frikøbsklausul ud, og derefter ansættes han af PSG. Bum ingen problemer med FFP. Det virker underligt, hvis FIFA godkender den slags underhåndsaftaler.
Det er ikke Qatar, der køber Neymar. De har hyret ham til en opgave. Honoraret for dette, benytter Neymar til at købe sig selv fri af Barca og skrive kontrakt med PSG. Det er klart og tydeligt en omgåelse af FFP-reglerne, der desværre ikke tager forbehold for denne slags kreative handler.
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
annonce