Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej, men det er jo heller ikke en relevant betragtning. Så kan La Liga jo bare melde dette ud som årsag, men det er jo ikke tilfældet!

Nej, det kan ikke sammenlignes 1 til 1, det medgiver jeg dig, men LFP har jo netop meldt ud, at de er i tvivl om hvorvidt det overholder FFP - og derfor giver det rigtig god mening at afvise pengene.
Careful man, there's a beverage here
@SniperDk: Det var en fejl - der skulle naturligvis stå UEFA. Men Neymars hold af advokater kan vel hoppe og danse, så meget de vil, men hvis UEFA mener at dette er uholdbart så kan de i teorien sanktionere PSG ved at udelukke dem fra Champoins Leauge, der er klubbens overordnede mål.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Madeira - Neymar burde fyre sine advokater, hvis de blot går med til det. I så fald kan Neymar blot ringe til mig, han betaler sikkert godt ;)
Det kan der også være noget om. Det bliver under alle omstændigheder spændende at se, hvad sagen ender med.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Helt klart, nu er jeg selv jurist, så jeg finder sagen yderst spændende af rent juridiske årsager.
Fatter ikke at folk græder over at spillere bliver solgt og købt til så store beløb.

Det må tydeligvis give økonomisk mening at gøre det, ellers havde de ikke gjort det. Fodboldklubber er virksomheder ligesom en hver anden virksomhed. Neymar er en af de bedste og mest marketable sportstjerner på kloden. Han vil ikke blot bringe stor kvalitet på grønsværen for PSG, men han vil også få flere kunder ind i butikken nu og fremadrettet.

PSG har prøvet og prøver stadig at bygge et solidt brand op, hvilket også var tydeligt da de hentede Beckham.

Som Barca-fan er jeg egentlig tilfreds med handlen, hvis den går igennem. Neymar er en verdensklassespiller, men 1,6 mia. får nemt ben at gå på, når midtbanen og venstrefløjen skal styrkes, hvilket den virkelig har brug for.
Nej, det kan ikke sammenlignes 1 til 1, det medgiver jeg dig, men LFP har jo netop meldt ud, at de er i tvivl om hvorvidt det overholder FFP - og derfor giver det rigtig god mening at afvise pengene.

Ikke i min verden.¨
LFP godkendte jo Neymar´s barcelona kontrakt, og dermed har de jo ikke haft et problem med frikøbsklausulen dengang. I min verden har de jo her sagt, at det var muligt at overholde FFP og købe Neymar fri samtidig, ellers skulle de ikke have godkendt kontrakten..
Jeg kan ikke se hvad der har ændret sig siden? andet end, at LFP måske prøver at beskytte Barcelona og sin liga, for at miste en stor profil.. Men det er jo ikke en valid årsag..
YNWA
Jeg kan også godt være hans Chauffør til åbningsceremonien til VM 2022 hvis han betaler nogle promiller af overgangsummen. Jeg kører godt i biler der koster over 1 million euro. Har jeg drømt engang.
Hvis jeg ikke tager meget fejl selv, så har Barca selv sagt at de vil acceptere frikøbsklausulen, så det er mere LFP end Barca selv der sætter en stopper for det.
Ret mig hvis jeg tager fejl?
Luke - ellers er det bare med at tage en forlænget ferie og tage til Sydamerika med henblik på at finde nogle lovende talenter på gaden, hvis økonomiske rettigheder du kan få andel i :)
annonce