Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan du jo sige om alle love og regler. Hvis folk ikke opdager at du stjæler i brugsen, så bliver du ikke straffet. Hvis du bliver taget, må du bøde.


Men det her er jo ikke ligesom at stjæle i brugsen. Det her er ligesom at tage to håndfulde smagsprøver og så blive dømt for tyveri, selvom der ikke står noget om, hvor mange smagsprøver man må tage... Suarez spiller jo efter reglerne - usympatisk eller ej, så tillader reglerne at lave en forseelse til gult kort. Nu bliver han (potentielt) så bare straffet, fordi det er tydeligt, at det gule kort og karantæne i den følgende kamp er en fordel i stedet for en straf. men det står ikke nogen steder i reglerne, at sådan en situation kan give forlænget straf.

Det endnu mere absurde er, at Suarez ikke engang fik et gult kort i kampen... Nu vil de så straffe ham for at spekulere i at få et gult kort, som han ikke fik, og hvis de har succes med det, så bliver det jo selvfølgelig ikke i kampen mod Las Palmas, som han får karantæne, da det ikke er en straf for Barca, da han med statsgaranti sidder over i den kamp alligevel, men i stedet vil de formentlig give ham karantæne i Atletico-kampen, som han aldrig var i fare for at komme i karantæne i til at starte med (da han som sagt med statsgaranti sidder over ude mod Las Palmas for netop at undgå karantæner mod Atletico). Det bliver noget hypotetisk vrøvl, som man ikke kan lave regler ud fra.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Maxbakketop

Men Suarez har jo ikke snydt. Det er pointen. Han spiller fuldstændig efter spillets regler, præcis som alle andre har gjort. Så din sammenligning holder ikke, for tyven spiller netop ikke efter reglerne.

Men nu vil man så straffe ham EKSTRA for det, altså udover noget som står angivet i fodboldloven, og noget som alle benytter sig af. Man straffer ham ikke for at have brudt fodboldloven, men for at være dårlig til at skjule, at han bare fulgte spillets regler. Det er jo absurd dumt
Du kan ikke straffe folk for at spille efter reglerne - du kan synes, at det er usympatisk, hvilket du så også gør og det kan man ikke betænke dig i, men der er en logik at gøre, hvad Barca/spillerne gjorde, for at opføre sig sympatisk vinder ikke ligaen.


De følger vel netop ikke reglerne, da et gult kort gives for at overtræde reglerne? At der, formodentlig, ligger spekulation i karantænedage bag forseelsen, gør det ikke bedre. Jeg synes det er fint at straffe sådanne handlinger, omend det kan være svært at vurdere hvornår der er tale om spekulation eller ej.
De følger vel netop ikke reglerne, da et gult kort gives for at overtræde reglerne?

Men Suarez har jo ikke fået gult? Dommeren gav ham ingenting. Han så ikke, at det Suarez gjorde var en advarsel værd. Så jeg ved ikke helt hvad du mener med det du skriver her.
Mr P Ness

Min fejl. Det gør selvfølgelig denne sag mere speget, men det ændrer ikke på det generelle.
Sandersen

Det generelle?
At man bør straffes for at spekulere i at bryde reglerne til egen vinding.
Travel100.:han har bare ondt i røven
Dommeren burde havde givet gult for at trække tiden, og gult for usportslig optræden og altså rødt hvilket giver 3 dage i skyggen totalt. Så kan Klubberne anke kendelsen som de sikkert kommer at gøre og man kan vurdere om det bare er til gult, eller rødt.

Nu bliver dette betendt da det er kannibalen og IMO den mest usympatiske spiller i LaLiga (Pepe spiller der jo ikke længere) der bliver angrebet af en kendt RM fan...
Tror vi alle kan blive enige om at det havde været anderledes om det var Messi der havde blevet beskyldt af en neutral person?

Kannibalen skal naturligvis straffes, men eneste mulighed er kampen på torsdag, og så får han beholde sine gule kort.

I fremtiden burde denne opførelse give 3 dage i skyggen som udgangspunkt, og jeg byder med glæde flere stramninger velkommen, gule kort efter kampen for film osv.
Real Madrid siden 2003
De følger vel netop ikke reglerne, da et gult kort gives for at overtræde reglerne? At der, formodentlig, ligger spekulation i karantænedage bag forseelsen, gør det ikke bedre.


At få et gult kort er en del af reglerne. Det er derfor, at folk laver professionelle frispark for fx at stoppe en omstilling - fordi det er en del af reglerne, at man kan få en advarsel (et gult kort) uden at blive smidt ud og få karantæne. Så at få et gult kort er ikke imod reglerne. Et gult kort er ikke en straf i sig selv, men en advarsel, så du er klar over, at en lignende fremtidig forseelse kan koste en udvisning, hvilket vil være en straf (man misser resten af kampen og den følgende kamp, medmindre det er et direkte rødt, som i nogle tilfælde kam give flere karantænedage). Så det er ganske lovligt at trække et gult kort ifølge spillets regler. Det er netop grunden til, at de har valgt at lave reglen om, at akkumulerede gule kort (fem gule kort) skal give karantæne, da hele holdet (som ikke har gule kort i forvejen) ellers kunne vælge skiftevis at trække tiden i slutningen af kampen, hvis de er foran 1-0 og få så mange gule kort, som de vil, da det ikke ville have nogen betydning fremadrettet. Men nu vil de så også indføre regler, der beskytter mod, at smuthullerne i den regel bliver udnyttet - smuthullet er selvfølgelig, at det kan være en fordel at få sit femte gule kort op til bestemte kampe i løbet af sæsonen i stedet for at risikere at få det i en på papiret sværere kamp. Problemet er bare, at det ikke står nogen steder i reglerne, og at det vil være enormt svært at håndhæve den regel i praksis i enormt mange situationer. Men som reglerne er nu, så er det ikke ulovligt at spekulere i gule kort - du kan synes, at "det ikke gør det bedre" eller at det er "usympatisk" alt det, du vil, men det ændrer nu engang ikke på, at reglerne er, som de er skrevet.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
annonce