Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold da kæft noget lort..
Shit! Blir spændene at se hvad de spanske fans gør, håber de kan påvirke valget.
Fy for helvede...
Tyskland: BVB Dortmund Danmark: Randers FC
Føj for helvede. Hvad med os sæsonskortholdere! Det er 2 sæson jeg har mit kort for at se de 2-4 største kampe hvert år. Udlejer kortet til de resterende kampe igennem klubbens officielle site.


Og man tillader sig at brokke sig over denne udvikling. Komisk.
Det måske nok det dummeste jeg nogensinde har læst, den slags tåbeligheder kan vel kun ske i Spanien, hold nu ferie det er hjernedødt :D
Føj for helvede. Hvad med os sæsonskortholdere! Det er 2 sæson jeg har mit kort for at se de 2-4 største kampe hvert år. Udlejer kortet til de resterende kampe igennem klubbens officielle site.


Det er vel kun de enkelte klubbers 2-4 største kampe, der vil være stor nok interesse for Over There. Så hvis flere gør som dig, så afskærer i jo andre trofaste fans for de store kampe og lader dem leje jeres kort til de øvrige, mindre spændende kampe. Om den enkelte fan ikke kan se kampen på stadion pga kampen flyttes til USA eller fordi udlændinge køber sæsonkort for enkelte kampes skyld, det er vel et fedt for dem?
Det synes bare at fortsætte det her med at fans og penge samler sig om nogle få kæmpe klubber. Håber at det fører til en modreaktion fra de fans, der ikke har geografiske relationer til storklubberne. Kunne være fedt hvis det i DK blev "in" at følge lokale hold, så vi kunne få en ligeså fed fodboldkultur som f.eks. den tyske.
Satme noget pis.

Skal denne udvikling imødegås, er det op til forbrugerne (tilskuerne, fansene whatever) at gøre noget ved det.

Personligt har jeg for lang tid siden droppet at følge CL og de store ligaer. Vil hellere smide pengene efter AGF (som jeg har fulgt i mange, mange år - med mange triste resultater og oplevelser til følge).

Sjælen og charmen er forsvundet ud af de hold jeg fulgte som dreng: AC Milan og Manchester United.

Så opsig dit TV abonnement på 6´eren, og støt dit danske hold (også selvom du følger Brøndby eller Randers).

Tror alligevel der går en rum tid, før vi ser en AGF hjemmekamp blive flyttet til USA, Kina eller Qatar :-)

Det er ærgerligt at TV skal bestemme så meget. Ja, jeg er et nostalgisk gammelt fjols, men husker tilbage på de dage, hvor man om søndagen kunne stå i Aarhus Idrætspark, og følge alle kampene live. Selvom AGF så var bagud med 0-2 mod B 1903 eller Lyngby, kunne man altid glæde sig over, at AaB kom foran mod Brøndby, når det blev annonceret på måltavlen :-)

Det var før man havde iPhones....eller mobiltelefoner, for den sags skyld.
AGF i over 30 år
annonce