Snak

Mere indhold efter annoncen
Der var ikke tale om bestikkelse, men om påvirkning af, hvilke dommere, der skulle dømme bestemte kampe i Cakciopoli.

Dommerne var dog ret så pro Juve i starten af 00´erne.
Mojn do!
Til gengæld ligner det Inters ageren, da det senere hen kom frem, at de rent faktisk havde bestukket dommere.


Nej.
La prende Vecino.
Synes godt nok det er useriøst at folk prøver at forsvare dette. Selvom der ikke er beviser for direkte bestikkelse og påvirkning så MÅ der ver som en anden bruger nævner være en conflict of interest når en specifik klub har et højtstående medlem af dommerorganisationen til at arbejde for sig. Og 3 års forældelsesfrist er jo tæt på ingenting - mener folk virkelig det er okay bare fordi der er gået 3 år? Nu er de ikke blevet dømt for noget endnu, men det der med at den er forældet er da latterlig, jeg kunne forstå hvis det var 15 eller 20 år siden.
Jeg begriber ikke at der ikke er nultolerance i disse sager, da det jo er bevist at barca har lavet betalinger til et firma der involverer næstformanden i dommerforbundet, men der er vel nogle høje herrer i FIFA og UEFA der ikke har interesse i at den almene befolkning får indsigt i hvad der sker bag lukkede døre.
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Den klub er bare blevet drevet dårligt i mange år. Sikke et fald i sympati og image.
gunner since 94’
Det er helt utroligt, at Barcelona ikke er blevet smidt ud af La Liga. Klubben er jo, i princippet, konkurs, men den er selvfølgelig uden for enhver alvorlig straf.
Det er jo dog en af giganterne i spansk fodbold, og dem kan man ikke straffe!
Føj!
Ingen overraskelse faktisk. La liga og spansk fodbold er noget af det mest nepotistiske og korrupte i europa. Alle præsidenterne, for Barcelona, Real og Ligaen, er kæmpe megalomaner, alle komplet blottede for etik og moral. Selvfølgelig bliver de ikke straffet, det ville jo sænke værdien af ligaen, og det går ingen af de tre med til. Har aldrig haft en interesse for spansk fodbold, og sager som de her gør bare at man ikke kan tage deres fodbold seriøs.
gunner since 94’
annonce