Snak

Mere indhold efter annoncen
Fair nok at man kigger skævt til La Ligas TV aftale. Men La Liga er da netop den klub i Europa der følger FFP til punkt og prikke, hvilket var grunden til at Barca var tvunget til at sælge ud af aktiver for at undgå økonomisk kollaps, og beholde nogenlunde konkurrence evne. Det var endda en meget offentlig sag, så forstår ikke at folk stadig peger på Barca som eksempel. At Real får statsstøtte og andre fusker med regnskaber er vel kun spekulationer
Barca
Det er korrekt, at der er mange spekulationer. Bl.a. kan nævnes handlen mellem Barca og Juve, hvor man indgik en byttehandel mellem Arthur og Pjanic, hvor begge spillere vurderedes ekstremt højt ift. deres faktuelle markedsværdi (Plusvalenza). Jeg håber, uanset hvilke konsekvenser det her får for Juve, at der rettes op på de forhold generelt. Og igen skal vi huske, at der jo ikke er faldet dom i noget endnu - altså stadig bare formodninger og spekulationer.

Fight club. Læs lige dit indlæg igen - du virker da ikke særligt imødekommende!
Beklager Juve, var ikke for at virke aggressiv eller noget, syntes bare det var en kedelig udtalelse du kom med på baggrund af Real rent faktisk føre en ganske fin økonomi i øjeblikket. At sagen sikkert har været noget andet før 2010 skal jeg ikke kunne udtale mig om!
Helt i orden, Fighter :).

Vi må se hvad der sker. Ingen tvivl om Juve kommer til at bøde for denne her!
Helt enig :)
Hvis fair skal være fair, så håber jeg at de gør. Gælder for alle klubber, også for Barcelona og Real for den sags skyld!
Lugter mest af et personligt vendetta fra Gravina. Pas din egen butik mr perfect
annonce