Snak

Mere indhold efter annoncen
Doug
Ja, jeg er en træls person. Jeg har vel lov at provokere ligesom folk har lov at provokere mig. Jeg tager det med et smil, og har aldrig sagt at lampard ikke ved mere om fodbold end jeg gør. Om jeg træner et tophold eller ej er vel ikke afgørende - der er trænere i danmarksserien som er bedre end suppetrænere - den eneste grund til at de er i seriefodbold er fordi dem i suppen har en lang fodboldkarriere bag sig, hvilket i sig selv egentlig ikke burde være nok til at man bare kan konkludere at suppetrænere er gode trænere - men sådan er dansk fodbold vel bare ??!!

JRA
I din subjektive mening er messi den bedste pt.(min ligeså), men indtil han officielt er kåret til det er det CRonaldo - og verdens bedste fodboldspiller kan vel ikke erstattes af een anden ??
LUHG
Hej .... de her ting kan diskuteres frem og tilbage og om et par måneder vil vi alle være klogere på de gisninger der måtte være om hvor meget verdens bedste fodboldspillers, anno 2008, afgang fra de sidste 3 års mest succesrige forboldklub reelt har betydet!
En ting kan dog siges med sikkerhed og det er at Frank Lampard er lynende intelligent om man så kan lide ham eller ej - det er et fakta
Manden har en en intelligens kvotient på 154, hvor det normale er 100, hvilken placere ham blandt de 0.1% klogeste af befolkningen.
Han har 12 eksamner svarende til studentereksamen i Danmark inklusivt et rent 13 tal (datidens skala) i latin.
Så nej han er ikke den hurtigste knallert.... han må tvært i mod være en fuldblods racer fra Ducati........

http://en.wikipedia.org/…ank_Lampard
Han kunne have haft en IQ på 54 og stadigvæk have regnet ud at Ronaldo ikke kan erstattes.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
BIF
Præcis - my pointe !!!
LUHG
Næh, men mon ikk de nok skal gafle en ny ung stjerne på et tidspunkt.

Bye the way, hvorfor fan... er der ikke noget Engelsk bold i dag på kanal 5???
Der er sgu da fuldt program, latterligt! de er da lige startet op og så holder de allerede en weekend uden Engelsk bold...hrmfff.
Peter
De har flyttet kampen til canal 9....jubii :(
LUHG
Ronaldo kan da godt erstates af messi, der jo lige er blevet kåret som verdens bedste.
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Var det ikke bare en UEFA kåring han vandt?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
annonce