Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har i hvert fald en fin træneruddannelse, så noget om fodbold har jeg da forstand på. Lampard har i øvrigt ikke en træneruddannelse !!!
Så derfor er du jo selvskreven ekspert i fodbold , det kan vi alle jo se:)
ARSENAL:) Premier League.
@Lolman

Nej det gør det ikke, men hvis du har være en stor profil i PL og det engelske landshold tør jeg vædde på at du kan en del om fodbold.

Men bare fordi men kan meget om fodbold er man nødvæangsvis ikke en god træner.

@Toggle
Hvordan ved du det? Og hvis du læser mellem linie så syndes jeg at man sagtens kan sige at de mener han kan erstattes.

Og bare fordi men har en træner uddanelse, også en solid som du påstår at du har, betyder det ikke at man kan meget om fodbold. Har man til gengæld spillet på højeste nivå og haft træner som Capello og Mourinho, kan man nok en del om fodbold.
Boca mi vide, Es alegria, Sos los mas grande de la Argentina Corre al racing , Y a las gallinas Corre los cuervos, Y a la policia Dale boo dale bo Dale booo dale boooooo http://www.youtube.com/watch?v=YASHrsifmqk
Selvfølgelig kan Ronaldo ikke erstattes lige nu og her. Han er fantastik. Jeg tror dog, at United nok skal erstatte ham over nogle år. Måske med Nani, Anderson eller en anden endnu ukendt spiller.

Bare fordi man er kåret til verdens bedste spiller, behøver man ikke være uerstattelig. Det tager bare tid.

Mesterskabet til Chelsea dog!
Toggle @

Jeg tror nu ikke, at Lampard er så dum alligevel. Hans IQ er højt nok til at komme ind i MENSA, som kræver et IQ på over 150, som kun nogle af de klogeste har. Desuden tror jeg ikke, at man kan bruge en træneruddannelse til at give en bedre kommentar i den situation. Lampar er en af de klogeste fodboldspillere i verden.
.
Svaret omkring min træneruddannelse var svar på tiltale til CABJ - jeg er ikke selvudnævnt ekspert som per frimann, carsten werge, brian laudrup og mange andre som sidder i studier uden træneruddannelser gør sig til, jeg forsøgte bare at sige at jeg altså har en smule forstand på fodbold !!!

Nu kræver det ikke en IQ på 150 at komme ind i mensa - i know by experience, men altså kun en på 130.

Det kan godt være at man skal læse mellem linjerne at de mener at han kan erstattes, men det føler jeg ikke at de siger. De siger at holdet kan undvære Ronaldo og at sige at man kan erstatte verdens bedste fodboldspiller er jo direkte dumt at sige.
LUHG
Vil lige starte med at sige at Messi er verdens bedste pt. Ronaldo bliver svær at erstatte, men de er jo stadig et klasse hold. Sidste års spiller i pl blev ryan gigs, kåret af alle andre spillere i pl. Årets spiller i United blev vidic kåret af fanse i United. wayne roney, evra, vidic, ferdinand, gigs,carrick og berbatov. Tror dog heller ikke de vinder pl, de mangler den spiller der kan afgøre kampene i de kampe, hvor spillet ikke kører eks mod burnley. Tror Arsenal vinder da de har et fantastisk sammenhold, og alle deres spillere er inde i wengers spil filosofi, de ved hvad de skal gøre til punkt og prikke, desuden er nogle af de unge spillere blevet mere moden!

KOM SÅ THE GUNNERS!
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
@ Toggle

"Jeg har i hvert fald en fin træneruddannelse, så noget om fodbold har jeg da forstand på. Lampard har i øvrigt ikke en træneruddannelse !!!"

Med al respekt Toggle så tror jeg nu at Lampards erfaringer som spiller topper din træner uddannelse, medmindre du træner et eller andet tophold og bare skriver på Bold.dk i din fritid?
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Tror Arsenal vinder da de har et fantastisk sammenhold, og alle deres spillere er inde i wengers spil filosofi, de ved hvad de skal gøre til punkt og prikke, desuden er nogle af de unge spillere blevet mere moden!


Jeg er helt enig med dig i, at Arsenal spiller utrolig flot fodbold, og jeg synes da også godt op Wngers filosofi, men..
På topplan kræver det en bedre defensiv for Arsenal.
.
toggle...

Hvor er du dog en grænseløs træls person.... (hov, glemte din standard afslutning af alle sætninger: 3 udråbstegn!!!) Men det er måske kun noget folk med en fin træneruddannelse må lave!!! :D
Why fart and waste it, when you can burp and taste it? Glory Glory Leeds United, Marching On Together...
Når man har skrvet sit indlæg hvordan ligger man det så ind PLZ SVAR
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
annonce