Snak

Mere indhold efter annoncen

Lampard med laveste pointsnit i Roman A-tid

Skrevet af bold
man 25. jan 2021

Frank Lampard er den manager, som har hentet det laveste pointsnit i Premier League i Roman Abramovich’s tid i Chelsea.Læs hele nyheden her
Skrevet af Tullegert
Nogen der ved, hvor Rafael Benítez vil figurere på listen? Og måske hvorfor han ikke er på listen?
Jeg synes det er lidt pudsigt, at man laver sådan en liste og han ikke er med. Ikke fordi, at jeg ´savner´ ham - men han var dog i spidsen for Chelsea i ca. 50 kampe (flere end André Villas-Boas, Roberto Di Matteo og Luiz Felipe Scolari, hvis jeg ikke husker meget forkert).

EDIT: Han stod så på 5. pladsen sammen med Scolari - hvilket jeg overså i første omgang.
EfB siden år 1999 Chelsea siden år 2000 "Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste" - Ebbe Skovdahl
Skrevet af Al66
Rafael Benitez
Chelsea
Games: 26
Win rate: 58%
PPG: 1.96

Han ville faktisk ligge nummer 5. I følge den statistisk jeg har kunne finde. - Hvorfor han ikke optræder her, har jeg ingen idé om.
Skrevet af sacrabosco
11 managers på 17 år. En halv Palermo.
Skrevet af Slettet(401909221509)
11 managers på 17 år. En halv Palermo.


Jeg får det til 15 stk. (ok, der er gengangere i mellem, men dog stadig 15)
Skrevet af Tullegert
Tak for svar, Al66 :-)
Nej, det er lidt underligt han ikke er nævnt, når de nu f.eks. har Roberto Di Matteo med, som havde færre kampe som manager.
Måske fordi, at det var eksplicit at Rafa´s kontrakt var midlertidig (indtil Mourinho (gen)ankom i sommeren 2013).
EfB siden år 1999 Chelsea siden år 2000 "Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste" - Ebbe Skovdahl
Skrevet af Sims91
" 11 managers på 17 år. En halv Palermo"

Forskellen er bare at Chelsea har været den mest succesfulde klub i England i den periode. Palermo spiller end ikke i den bedste italienske række i Italien mere.
Skrevet af bruger 189082
Det bør også nævnes at flere hold i PL ikke henter de point på hjemmebane, som de "plejer" at gøre. "Hjemmebanefordelen" må alt andet lige blive væsentligt formindsket uden 30.000-70.000 tilskuere i ryggen. Det er selvfølgelig ens for alle, men med sammenligningen af tidligere Chelsea træneres stats i sæsoner med normal tilskuerstøtte, bør dette tages med i betragtning.

Leicester og Manchester United har f.eks. ikke været prangende på hjemmebane i denne sæson.
Skrevet af Thelordandsaviour
Der står Scolari OG Benitez på 5. pladsen
Skrevet af Zinras
Den med hjemmebanen giver dog ikke meget mening når snittet er så lavt som det nu engang er: Det kunne der måske være tale om, hvis han lå i et tæt midterfelt og man gik samtlige kampe igennem for alle managers med en tættekam.

Der har vel sjældent været så mange elendige præstationer fra de vanlige tophold i PL som der har været de sidste par, City og Liverpool undtaget, så Chelsea burde da have været langt længere fremme i skoene. F.eks. smed de 3. pladsen til et meget uimponerende United i sidste sæson på målscore, hvor de lukkede 54(!!!) kasser ind på 38 kampe. Det var der kun 8 hold der gjorde dårligere, så det er nok meget passende at det første hold under Chelsea der nåede det antal kasser imod sig sluttede på 11. pladsen.

De har da også allerede dobbelt så mange nederlag som de forventede tophold de skulle slås med (City, United, Liverpool og Tottenham), så enten virker hjemmepublikum kun for Chelsea som de eneste i ligaen eller også er det nok den gode Lampard den er gal med.
Skrevet af Tullegert
Det gør der også, Thelordandsaviour. Jeg trænger åbenbart til nye kontaktlinser.
EfB siden år 1999 Chelsea siden år 2000 "Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste" - Ebbe Skovdahl
annonce
0