Snak

Mere indhold efter annoncen

Lampard meldes tæt på fyring

Skrevet af bold
man 23. jan 11:00

Frank Lampard er ifølge Sky Sports tæt på at blive fyret i Everton som konsekvens af holdets dårlige form.Læs hele nyheden her
Skrevet af Tangopro
Tjah, der skal vel reageres på de dårlige resultater.. . men har Everton truppen til PL.
Skrevet af Gshock
det er det eneste rigtige og gøre.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Alabu
Jeg synes, at jeg kan høre Sean Dyches´ grusede stemme i det fjerne 👀..
Skrevet af Mazraoui
Selvfølgelig har de truppen til PL lol. Lampard var alle dage et fejlcast.
Skrevet af Tangopro
Maz... Jeg er nok ikke helt enig med dig, så der er ikke den store selvfølge.. De lå også og kæmpede i bunden sidste år, så mon ikke denne trend peger på, at de ikke har truppen. En trup er lidt mere end et par dygtige spillere...
Skrevet af BoroDane
Det er snarere Lampard der ikke er PL manager end truppen der ikke er PL materiale. Lampard er jo slet ikke dygtig nok. Det sejlede i Chelsea og det sejler i Everton. Han får næppe flere tilbud i øverste række og med mindre han kan leve med et job i nederste halvdel af Championship så bliver det nok også en kort managerkarriere.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Mazraoui
Lige præcis borodane@.

Amatørtango@ Bare fordi de kæmpede med om nedrykning i sidste sæson, betyder det jo ikke at de ikke har truppen til PL. Det beviste de vel netop sidste år da de overlevede, så det er et underligt/dårligt argument at komme med. Selvom det ikke er en selvfølgelig, så må det næsten være tydeligt for enhver med lidt fodboldindsigt, at det er manageren den er gal med og ikke truppen. ‘En trup er lidt mere end et par dygtige spillere’... u dont say so...
Skrevet af Tangopro
Mazarintærte... Og så starter du med at svine folk til... hmm. Dig gider jeg satme ikke spilde mere tid på - klaphat!
Skrevet af D.B.R. ©
Everton er jo efterhånden vant til at fyre manageren, så intet nyt der.

Lampard har ikke ligefrem gjort det godt, men mon ikke problemet ligger længere oppe i organisationen.

Pøj pøj til den der tager over bagefter. Der ligger vel allerede en fyreseddel og afventer underskrift.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(122309231903)
Så er geden Big Sam på vej!
Skrevet af Mazraoui
Amatørtango@ dit indlæg gav ingen mening og var amatøragtigt/tåkrummende pinligt, uden at du kunne bakke dit latterlige argument op. Samtidig prøver du lige at gøre dig klog/bedrevidende til sidst med en kommentar der svare til: ‘en pizza er altså mere end pizzadejen’. No shit Sherlock............................. Var det pænere skrevet/til at at forstå?. Hold da op for en klaphat du er.
Skrevet af Geddar , moderator
"Lampard har ikke ligefrem gjort det godt, men mon ikke problemet ligger længere oppe i organisationen."

I det her tilfælde tror jeg det er både og. Man har sejlet totalt i de øvre lag i årevis, hvilket har betydet at man har sammensat trup og ansat trænere i øst og vest. Der er nul sportslig rød tråd.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af slapafchef
Tangopro, ikke tag dig af hvad han skriver, du ved - ind af det ene øre og ud af det andet. Og at dine argumenter direkte skulle være pinlige som der skrives, det er jo helt vanvittigt og skrive sådan noget til en andens holdning på et forum omhandlende fodbold fordi man ikke lige er enig, wauw.

Lampard har fejlet, men Evertons hold er da så absolut heller ikke noget og skrive hjem om.
Skrevet af Geddar , moderator
Hæv niveauet, Mazraoui.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sten_H
Siden Moshiri overtog klubben i marts 2016 har der været 2 direkte katastrofer i ansættelsen af managers (Allardyce og Benitez). Koeman havde en god første sæson, primært på grund af Lukakus mål. Lukaku blev så solgt den sommer, uden at blive erstattet. Silva havde en fornuftig første sæson.

Fra sommeren 16 begyndte Everton at have sportsdirektør, men hverken Walsh, Brands eller den nuværende Thelwell har fået lov til at styre ret meget. Formanden og ejeren har blandet sig, og managers er gået direkte til formanden eller ejer. Formanden Bill Kenwright er i øvrigt en aldrende herre sidst i 70´erne. Brands tog selv konsekvensen og forlod klubben.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af keane10
Kigger jeg Evertons trup igennem, så har jeg altså også svært ved at se at den rummer en kvalitet der bør garantere Premier League overlevelse.

Flere års forfejlet indkøbs politik har kostet på FFP regnskabet og Lampard har ingen mulighed haft for at forstærke mandskabet, tværtimod har han måttet sælge.

Om en uerfaren Lampard så er den rigtige manager i den situation er så en anden sag. De må ud og finde en virkelig erfaren mand der ved hvad Premier League overlevelse handler om.
annonce
0