Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvom de vandt, virker det hele underligt og svært at glæde sig. Der virker godt nok til at være meget uro. Kun de portugisiske talende spillere, der løb ud og jublede med boas. Og i starten af kampen, så det jo nærmest ud som om de engelske Chelseaspillere prøvede at ødelægge det med røde kort og kæmpefejl.
@QuguL Er det et krav da? En avis skrev det, og så er det pludselig et faktum. Mig bekendt var det første gang idag at de fejrede et mål med bænken. Tror næppe det er et krav fra AVB.
Tiltrængt men heldig sejr i dag. Lampard og Cole var heldige, med at blive på banen.
Synes godt dommerstanden i PL er faldet drastisk i løbet af de seneste måneder. Der har været så mange - og store - fejldomme, at FA snart må til at overveje hvad de skal gøre for at komme problemet til livs.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Klokkeklart rødt kort til Lampard, slipper nok pga sit gode navn og rygte. Ligesom Barton ser direkte rødt for det modsatte.
Jeg delte spillernes nervøsitet gennem hele kampen i dag. Dejligt med point. God kamp af Torres, men han virkede mere som en offensiv midt end som en farlig angriber. Måske man skulle omskole.

Jeg er ikke meget for et hav af indkøb i januar, men allerførst på listen i min optisk er en højreback. Jeg havde et voldsomt had til Anelka, som Bosingwa er ved at overtage. Han er håbløs. Goal.com 4,5 kvitterer endnu en gang med 4,5 i karakter. Jeg ser helst Ivano i centerforsvaret, så der er brug en ny back!
It\'s a ducking disgrace!
Ufatteligt at Lampard ikke blev vist ud. Fuldstændig vanvittig tackling, det ligner ham ellers ikke.
@ korzika

Han var da en af de eneste, der ikke løb derud. Han har jo haft sine kontroverser med AVB..
Go wolves! i skal nok komme længere op! Bare lad være med at blive så stresset!
og for guds skyld, snak dog sammen på banen!
God sejr ude over Blackburn - og så lige to fede mål af Croach, hvor især hans flugter var lækker :))
Vanløse IF siden jeg blev født
annonce