Snak

Mere indhold efter annoncen
Udtalelsen kommer fordi Klopp og Liverpools bænk ville blande sig i at Lampard snakkede med fjerdedommeren.

Lampard siger det meget fint i et klip der florerer på Twitter "I´m not talking to you, shut up"
We know what we are
Lampard er god nok. Men det er en noget pudsig udtalelse med tanke på hans tid i Mourinhos Chelsea. Ingen overgår Mourinho i arrogance.

Klopp og drengene skal nok holde fødderne på jorden.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Du mener helt seriøst at Lampard ikke må blive provokeret af modstanderens bænk fordi han selv har haft Mourinho som træner?
We know what we are
Sit down fat boy:)
Højrøvet LiVARpool fan siden foreva
Lampard mærker presset. Ingen tvivl om, at CL deltagelse er deres målsætning for sæsonen.
Lampard er en af de Chelsea-spillere, jeg gennem tiden har haft mest respekt for. Han var fantastisk på banen, og jeg er sikker på at han også kommer til at få succes som manager.

Og han har jo helt ret her. Klopp og drengene må ikke forfalde til at tro, at det bliver let at gentage succeserne fra denne sæson. PL er benhård, og slækker man bare nogle få procent på koncentration og fokus, så kommer man i problemer mod alle hold. Det har vi selv mærket her mod slutningen, efter at titlen var afgjort.

Heldigvis er jeg sikker på, at Klopp er klar over risikoen og nok skal sørge for at truppen er skarp når næste sæson går i gang.
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Klopp har intet at gøre, når Lampard snakker med fjerdedommeren. Dommerne har dømt frispark, Liverpool filme det de skulle, og evt. utilfredshed med kendelsen ligger hos Chelsea.
Det er dog normalt, at der kan komme lidt diskussion mellem begge bænke henover 4. dommeren. Intet unormalt i det her.

Mht. "I England siger de"... så giver jeg ikke meget for de danske eksperter. De er ikke rigtigt eksperter på områderne, men har noget erfaring, som de benytter sig af. En ekspert kunne være en tidligere topniveau dommer, som kender reglerne, og har styr på hvordan reglerne også bruges i praksis, i stedet for en Peter Kjær der "synes det ser voldsomt ud".
Mht VAR, så kan jeg anbefale Dale Johnson fra ESPN. Han er på Twitter og har fuldstændig styr på VAR, men også på hvordan de bruger det rundt om i Europa. Har til gode at finde en bedre fagperson på området.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Lampard er sq OK. Bølgerne går højt i løbet af en kamp.
Se dette efter kampen.

https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1286061456040108040
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
@wise14

Kan du ikke se det her klippet, og forklare mig hvem som er arrogant.
Som altid kommer jeg sidde på kanten af sofaen, og vente på dit sagelige indspark.
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
annonce