Snak

Mere indhold efter annoncen
Lampard mærker presset. Ingen tvivl om, at CL deltagelse er deres målsætning for sæsonen.
I starten af sæsonen var det bestemt ikke målet. Transferban, en trup der sejlede med afdankede stjener og unge knægte, samt en grøn manager.

Det er det måske blevet efterhånden, siden klubben har ligget i top efter 9. runde, men det har ingenlunde været udgangspunktet da sæsonen gik i gang.

@Hasse
Mht. "I England siger de"... så giver jeg ikke meget for de danske eksperter. De er ikke rigtigt eksperter på områderne, men har noget erfaring, som de benytter sig af. En ekspert kunne være en tidligere topniveau dommer, som kender reglerne, og har styr på hvordan reglerne også bruges i praksis, i stedet for en Peter Kjær der "synes det ser voldsomt ud".
Mht VAR, så kan jeg anbefale Dale Johnson fra ESPN. Han er på Twitter og har fuldstændig styr på VAR, men også på hvordan de bruger det rundt om i Europa. Har til gode at finde en bedre fagperson på området.
Det er skræmmende, så lavt niveauet er. Så skulle man tro, at de nyere pensionerede fodboldspillere har bare lidt bedre styr på reglerne end de gamle rødvinsnisser som Kjær, Mølby og Elkjær.

Men Jesper Grønkjær sad og ævlede og unaturlig position. For helvede, det har man ikke dømt hands for i et par år nu. Det er helt tosset, nogle af de ting de fyrer afsted og det er nærmest tåbeligt, at de skal ansættes blot fordi de har spillet fodbold tidligere eller har et kendt navn (ham Laudrup´en der er en forfærdelig vært).

Jeg ved ikke om jeg er til tidligere dommere som kommenterer på det. Viasat havde Kim Milton inde over kampene på et tidspunkt og det var generelt en dårlig løsning.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Du mener helt seriøst at Lampard ikke må blive provokeret af modstanderens bænk fordi han selv har haft Mourinho som træner?


Øh...? Tror du har tabt tråden lidt her.

Lampard taler om, at Liverpool ikke skal blive arrogante efter mesterskabet. Jeg bemærker blot, at Lampard må vide, hvad han taler om, efter at have haft Mourinho som manager.

Klippet fra Derby viser desuden, at Lampard har personlige erfaringer med en arrogant og hoverende tilgang til en rival.

Men hvorfor han taler om arrogance i forbindelse med et skænderi med Liverpools bænk, ved jeg ikke. Hvis der er blevet sagt eller gjort noget arrogant, må han jo fortælle, hvad det drejer sig om.

Som situationen bliver gengivet her, er det vist Frank, der har et problem med arrogance:

https://www.thisisanfield.com/2020/07/liverpool-bench-laugh-as-frank-lampard-tells-jurgen-klopp-to-f-off/
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Lampard taler om, at Liverpool ikke skal blive arrogante efter mesterskabet. Jeg bemærker blot, at Lampard må vide, hvad han taler om, efter at have haft Mourinho som manager.


Hvis han ved hvad han snakker om, hvorfor var hans udtalelse så "pudsig"?
We know what we are
Du mener ikke, det er pudsigt at fable om arrogance uden at nævne, hvori det arrogante måtte ligge? Hvad er det egentlig, han snakker om?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Han snakker om at Liverpools bænk udviste arrogance ifb med at han diskuterede med fjerdedommeren. Du nævnte det var pudsigt at snakke om arrogance ift at Mourinho har været hans træner, det vil jeg mægtig gerne have uddybet.
We know what we are
Ha ha, der er da få glæder ved de manglende tilskuere: man får pludseligt det hele med på grønsværen (og bænken).

Det er da meget sjovt.
Enig Tue. Det er ret sjovt at se hvordan de agerer i kampens hede kontra efter kampen. Hidtil er det jo kun Bo Henriksen man virkeligt har kunnet følge med i i kampe med tilskuere
We know what we are
Bo kan alle høre, det må man give ham.

Det er måske meget godt, at vi ikke har det talerør normalt. Medierne ville i al fald få travlt med at skabe fiktive fjendskaber i og på tværs af klubberne rundt omkring. Tonen er nok ikke så børnevenlig.
Lampard siger det meget godt her:

"In match play, you can get emotional and that was it.”

Med så meget på spil for Chelsea, er det naturligt nok at bølgerne går højt under kampen.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Du springer optakten over. Meget bekvemt.

Nu klipper jeg det centrale fra gengivelsen i artiklen ind, så du slipper for at klikke på linket:

"It´s not a fucking foul. I´m not asking you, so shut up," Lampard told Lijnders, with Klopp intervening to explain that the Dutchman was already sat down.

Lampard then replied: "Fuck off you as well. Only title you´ve ever won and you´re fucking giving it the big´un. Fuck off."

That prompted a chorus of ´ooo´s from the Liverpool bench, with Oxlade-Chamberlain and James Milner sharing a laugh and Adrian telling the Chelsea boss to "calm down."

It´s a strange interaction, especially as Lampard´s last words-"stop showing disrespect, sit down", to which Klopp replied, "he´s been down for five minutes"-jarred with his comments in his post-match interview.

(...)

It was pure arrogance from Lampard to act like that, though of course tensions were high with so much at stake for Chelsea, who could now miss out on a Champions League place on the final day.

Det er forståeligt, at man kan tabe hovedet i en vigtig kamp. Men at Lampard efter den episode beskylder Liverpool for arrogance, er sgu lidt langt ude.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce