Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Robert

Det er fint nok. Men hvorfor er det lige, at en situation, hvor Lampard opfører sig temmelig ukontrolleret og arrogant, er en anledning til endnu engang at udskamme Liverpool og klubbens fans?

Jeg hører ingen Chelsea-fans beklage Lampards noget grænseoverskridende opførsel. Hvorfor ikke? Vi bryder os jo ikke om arrogance, vel?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Godt skrevet Tue!
@ Tue

Det, du skriver, er vel i virkeligheden en ret rammende beskrivelse af visse af Uniteds fans, Arsenals fans og Chelseas fans, dengang de red på en bølge af succes?

Som Liverpool-fan følte jeg en ikke ubetydelig lede ved dansk TV´s afgudsdyrkelse af MÆGTIGE Manchester United i 90´erne og 00´erne. Men mærkeligt var det jo ikke set ud fra et kommercielt synspunkt.

Nu er det Liverpools tur, hvilket er helt logisk. Klubben har en stor fanbase i Danmark, og det bliver selvfølgelig dyrket. Med en stor fanbase vil antallet af rådne æbler også stige nogenlunde proportionalt. Men hvad skulle egentlig tale for, at Liverpools fans er anderledes end alle mulige andre fans? Det er en påstand, jeg primært ser udbredt blandt en lille gruppe brugere, der nærmest er besatte af at være efter Liverpool.

Er det virkelig din opfattelse, at Liverpools fans er værre end alle mulige andre?

I den tid, jeg har været bruger på bold.dk, har det ikke skortet på hån og next season-kommentarer i Liverpool-tråde. Man er vel næsten blevet imun over for det. Nogle har ligefrem brugernavne som GerrardSlips osv.

Nu skal vi så ifølge en gruppe Chelsea-fans bøje nakken - som jeg ser det - i en tråd om en situation, hvor Chelseas manager verbalt overfalder Klopp.

Jeg forstår det ikke.

Men at benægte, at nogle Liverpool-fans kan være belastende at høre på, kan jeg selvfølgelig ikke. Og ligesom med United vil der nok være flere "rådne æbler" simpelthen pga. fanbasens størrelse i Danmark. Omvendt er der efter min mening også mange gode og saglige debattører på bold.dk, der er Liverpool-fans, så det går vel begge veje.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
På klippet fra tilskuerrækkerne ser det da ellers ret tydeligt ud som om Lampard bare er ophidset og i bund og grund en fucking dårlig taber. Men sådan nogle ting sker jo i kampens hede.
Nu har jeg siddet og læst nogen af kommentarerne igennem, og jeg synes faktisk også det er lidt ironisk at Lampard udtaler sig om at nogen er arrogante, når man tænker på at han har haft den mest arrogante person i verdenshistorien som sin træner; det er da lidt odiøst. Igen løber følelserne af med en, og sådan er konkurrencesport, især i fodboldverden bliver jargonen lidt jammerlig til tider.
@Poor Scouser

Tak for rigtigt fint indlæg. Skal nok vende tilbage når jeg er lidt mere vågen end nu.
annonce