Snak

Mere indhold efter annoncen

Lampard under pres: Vi skal alle arbejde videre

Skrevet af bold
lør 21. jan 18:29

Frank Lampard tror fortsat på, at han kan vende skuden for Everton, men det kræver hårdt arbejde fra alle.Læs hele nyheden her
Skrevet af MR. Buur
Everton bliver nød til at gøre noget - Lampard har ikke læsningerne til at redde klubben og Everton mangler flere spillere hvor især offensiven halter. Mon ikke de skule kigge lidt til Chelsea, de må da have nogle spillere til overs de evt kunne låne!

Selv for en rød Liverpool fan gør det ondt at se hvordan Everton nærmer sig nedrykning og kaos.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Enghaven
Lampard har ikke evnerne til at vende det for Everton, og det er også en vanskelig opgave, når der intet offensivt er at arbejde med. Samtidig har han ingen forstand på det defensive arbejde, og så kan det kun gå stejlt nedad.
Moshiri skal lade være med at blande sig i det sportslige og ansætte nogle, der har forstand på den del. Kenwright bør pensionere sig selv og tage Sharp m.fl. med sig ud af døren - så er der mulighed for, at Everton kommer til at se bedre dage. Også efter en eventuel nedrykning.
Skrevet af Watchdog
Lampard kunne desværre heller ikke løfte opgaven i Everton.
Jeg kan godt lide ham som person, men jeg havde egentlig håbet på at han havde haft en lidt mere langsigtet og risikovillig tilgang til opgaven i Everton og givet flere unge spillere chancen samtidig med at indkøbene burde have været yngre, talentfulde spillere.
I stedet valgte han/klubben at forsøge at styrke defensiven ig spille "´safe", men det har også slået fejl.
Så total Everton-agtigt at klubben rykker ned for første gang i 70 år netop som man endelig er ved at bygge nyt stadion.
Det eneste der er at gøre er at "blow it up" og begynde helt forfra. Nye ejere, ny ledelse, ny træner og nye spillere.
Måske er en nedrykning det der skal til for at der tænkes visionært i stedet for lappeløsning på lappeløsning. Det kan vel næppe gå værre end nu... og hver gang man har tænkt det synker klubben endnu længere ned i sumpen.
Skrevet af Tintin9
Watchdog, tror du der er råd til at rykke ned?
Det er jeg næsten sikker på der ikke er.
Skrevet af Watchdog
Råd til, som i at klubben går fallit?

Jeg ved det ikke.

Jeg sidder jo heller ikke og håber på de rykker ned. Konstant leder man efter bare det mindste tegn på noget positivt, men lige når man tror at worst case scenario er indtruffet, så bliver det endnu værre.

Lige nu er der bare INTET godt ved klubben. Spillet er kedeligt, tenderende til det destruktive, spillerne virker uden evner, selvtillid og spillelyst og tager den ene dumme beslutning efter den anden. Ledelsen er rådvilde og handlingslammede og Lampard ligeså.

Det er navnet "Everton", klubbens historik og det faktum at jeg har været fan af klubben i over 40 år jeg holder med.

Intet som er i klubben i dag er værd at holde med ud over klubbens fans der har været igennem SÅ meget lort.

Derfor skal ALT startes helt forfra, og der sker kun hvis man rykker ned.

Men når det nu er Everton vi snakker om, så vil det da være typisk Everton at gå fallit ved en nedrykning, og måtte sælge deres nye stadium (eller aldrig få bygget det færdig), og så blive tvangsnedrykket helt ud af divisionerne.
Skrevet af Tintin9
Ja, jeg mener fallit.
Er helt enig i hvad du skriver - alt er galt i klubben efterhånden.

Som jeg forstår det, er hele finanseringen af stadion heller ikke på plads.
Skrevet af Watchdog
Ja det sejler. På med redningsvestene.

Jeg ved sgu´ ikke hvordan ham Moshiri nogensinde er blevet rig.

Han virker ærlig talt ikke specielt klog eller dygtig. Er en elendig leder og motivator og tager heller ikke ansvar for noget som helst samtidig med at han ikke virker til at lære af sine fejl.

Når han så har Kenwright ved sin side som er en charlatan uden nogen form for evner andet end han kan snakke fanden et øre af, så er det sgu´ nogle kønne ejere og ledere af klubben. Ikke underligt klubben er på katastrofekurs.
Skrevet af Sten_H
Watchdog:

Kenwright er netop det primære problem. Manden har været en del af Evertons bestyrelse siden 1989, og han kompetence inden for fodbold er ligmed 0. Eneste grund til at Moshiri endte om ejer af Everton, var at han var den eneste der ville give Kenwright en fremtidig rolle.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af YNWA"96"
Hvis man er på twitter kan man følge @the esk, han har mange interessante artikler/Tweet omkring EFC økonomi. En del af “de gode” journalister følger ham osse.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Tintin9
the esk bliver latteeligjort blandt en del fans på engelske forums.
Noget af det er helt tilbage, da Moshiri/Usmanov overtog klubben. Han skrev bl.a. at man havde lukket aftaler med Witsel og Mata. Matas is ours hitter stadig, når der henvises til esks tweets om klubben.

Men han har en stor indsigt i klubbens elendige ledelse og økonomi.
Skrevet af YNWA"96"
Ja har godt set, at en del er efter ham. Men hans viden omkring klubbens økonomi og hans artikler er virkelige gode. Det var mere hvis man som EFC fan, ville have ligt indsigt omkring økonomien.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Tintin9
“ Det var mere hvis man som EFC fan, ville have ligt indsigt omkring økonomien. “

Det vil jeg helst ikke😂
Skrevet af YNWA"96"
Nej det er jo lige det, om det kan forsætte. Pengene fosser ud af klubben og nu er de sidste meldinger, at jeres nye stadion nu er blevet £250 M dyrere. Ja jeg har osse læst, at hele financering ikke er på plads endnu.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Tintin9
Hele klubben er så dårligt ledet og har været det i mange år.
Økonomien gør jo også, at jeg ikke tror man kan holde til at rykke ud - jeg er så helt sikker på, at Everton er et af de tre hold der må ned.
Min store frygt er, at de ender som bl.a. Leeds, City og Sunderland - altså ikke som City nu😂😂
Skrevet af YNWA"96"
Synes det er svært at spå om hvem der rykker ud. Selv Nottingham F har momentum, så kan EFC vel osse. Men ja, det er bestemt en mulighed,
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Gshock
Jeg synes godt at man kan drage nogen paralleler imellem Everton, HSV, og Genoa. De er alle nogen gamle traditionsrige klubber som er styret af en dårlig ledelse.
Hvis Everton skulle rykke ud, så skal man ikke tro at det bliver nemt at rykke tilbage igen. Det har man f.eks, set med HSV.
Selvom at det tydeligvis ikke kun er træneren der er problemet, så tror jeg stadig at de skal fyre Lampard, og prøve noget andet. Det kan vel snart ikke blive værre.
Et andet skræk eksempel man kunne nævne er Sunderland. Som almindelig fodboldfan så håber jeg bestemt ikke at det skal ende på den måde.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Tintin9
Helt enig.

Evertons trup er ikke til en 19. plads, med med én sejr i 17 kampe ligner det unægteligt nedrykning.
Lampard er aldeles sympatisk og vil gerne, men har bare ikke evnerne.
annonce
0